odlican ma taj koncept plakata je više nego genijalan, vec zamišljam za nekoliko godina izložbu plakata, makarska, vjerjem, nije ni svjesna što je dobila i dobijat ce
odlicna ideja
pa, kako sada stvari idu 20-ak plakata cemo imati vec za dvije godine a kako se originali prodaju na humanitarnim aukcijama, mislim da bi organizatori trebali voditi evidenciju kod koga su, da se za potrebe izložbe mogu posuditi
if you tolerate this, then your children will be next
ne zaboravite da stavite podnaslov na ovaj plakat: "Dobrodoshli u Makarsku - mirno i sigurno mesto za odmor i razonodu" :))
zanatski poshteno odradjeno(kolorit mi se ne svidja(pogotovo onaj nesretjni "shiroki ugao kamera" efekat najochitiji u levom donjem uglu) + one barice bash nisu u perspektivi, al ajd...) ali nisam bash siguran da je "zlotja koji iz prikrajka vreba da prikolje sluchajne nevine prolaznike" najsretjniji izbor teme za promociju Festivala civilima po gradu i okolini...
hehehe... ko ti kaze da su slucajni, a pogotovu nevini? boja je bas rikavela, ugodaj strava dobar, ali za barice si u pravu (renky na 3D oftomoloski popravni, kakvi sve likovi pilotiraju, uff...)
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Fin poster, ali šta je ono na podu, lijevo od para u šetnji? Lokve vode ne mogu biti, jer je ulica nagnuta prema centru i voda bi morala biti tamo. Nekakve rupe, pijesak ili mast?
Fin poster, ali šta je ono na podu, lijevo od para u šetnji? Lokve vode ne mogu biti, jer je ulica nagnuta prema centru i voda bi morala biti tamo. Nekakve rupe, pijesak ili mast?
Znan da zajebaješ ali ipak...
Voda, fotka ulice je napravljena nakon kiše... Bila na fotki i ostala na slici. A kompletan kadar je "nagnut" no to tebe ionako ne zanima... jel' da?
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Znan da zajebaješ ali ipak...
Voda, fotka ulice je napravljena nakon kiše... Bila na fotki i ostala na slici. A kompletan kadar je "nagnut" no to tebe ionako ne zanima... jel' da?
Vidi stvarno... Ako bi se izravnao, ulica bi bila nagnuta lijevo i lokve bi bile sasvim OK. Znaci, kriv je fotograf
Malo zajebancije, ali poster je, bar meni, najbolji do sada i šteta zbog tog nagiba
ovi posteri od MaFesta su odlicni! totalno je cudno vidit lokaciju kojom šetaš skoro svaki dan u strip izdanju :D
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
ovi posteri od MaFesta su odlicni! totalno je cudno vidit lokaciju kojom šetaš skoro svaki dan u strip izdanju :D
Podgoranin,šta ne navratiš ponekad u Bookcaffea?
Uf, nisan tamo otkad nema onih slušaona a ni tada nisan bija cesto baš. znamo se?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Originally posted by Paka01 Uf, nisan tamo otkad nema onih slušaona a ni tada nisan bija cesto baš. znamo se?
ne znamo se...ustvari,tko zna... Slušaonice su pocele ponovo,a postavio sam ono pitanje zbog toga što sam ti virnuo u profil,pa kada sam vidio da si sa Rivijere,zapitao se što nikad ne navratiš na one stripofilske sastanke u Bookcaffeu. Tamo nas zna biti i po 20ak,vecinom forumaši...