forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dugo sam tražio...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/03/2009 : 15:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Ja trazim izdanja Zagora od Sd-Redovan.Ima na aukcijama ali je sve iz Hrvatske pa se nesto bojim da uzmem tako zbog postarine.Da li neko zna koliko je ???Eto ako neko nesto ima neka javi.

10 evra ništa strašno
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3922 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 28/03/2009 : 01:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
Posto sam ponovo poceo skupljati Zagora sad mi je svaki tesko za nabaviti,iznenadio sam se koliko toga sam propustio!!! Ipak u vrijeme dok sam intenzivno skupljao Duha Sa Sekirom najvise sam se obradovao Zagoru iz LMS Br.100 ,,Gospodar Darkvuda,,koga sam dobio za samo jednog meni nevaznog Dilan Doga,nije bilo sretnije osobe od mene,ujedno njega sam najduze i cekao!!!

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17844 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/03/2009 : 10:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ja dugo trazim posljednja 2 siriusa

148 i 151

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 29/03/2009 : 09:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by kandraks

Posto sam ponovo poceo skupljati Zagora sad mi je svaki tesko za nabaviti,iznenadio sam se koliko toga sam propustio!!! Ipak u vrijeme dok sam intenzivno skupljao Duha Sa Sekirom najvise sam se obradovao Zagoru iz LMS Br.100 ,,Gospodar Darkvuda,,koga sam dobio za samo jednog meni nevaznog Dilan Doga,nije bilo sretnije osobe od mene,ujedno njega sam najduze i cekao!!!

Pa šta sada sakupljaš od Zagora i na koji nacin ga kompletiraš Kandrakse?
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3922 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 30/03/2009 : 00:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
Sad skupljam Extra i Redovnog Zagora,Specijalce,Klasike,jednom rijecju sve od ,,Ludensa,, a bogami poceo sam i sa Zagorom od ,,Veselog Cetvrtka,, takodje Redovni,Specijalci i meni licno drage Odabrane Price,,.Uglavnom za nekih mjesec dana vec imam oko 70 komada.Daleko je to od onoga sto sam nekad imao i koliko mi sve fali od spomenutih edicija,ali polako, bitno je da imam zelje i volje ponovo za kolekcionarstvom!!!

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3922 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 30/03/2009 : 00:23:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
A sto se kompletiranja tice planiram sve te edicije popuniti koliko je moguce,mada ce bogami biti izuzetno tesko jer sam iz BiH a svi znamo da je u sustini nama najteze jer niti imamo nekog svog izdavaca niti imamo striparnice(izuzetak je ona u Tuzli),a i cekamo po 2 mjeseca na neko novo izdanje!!!Alternative su razne aukcije po netu ili kupovina po striparnicama u Srbiji i Hrvatskoj,ali sve to bogami nosi puno vece troskove od planiranih!Uprkos svemu navedenom opet ponavljam da imam volju da doticnog gospodina Zagora konacno kompletiram i prenosim ga na naredna pokoljenja!!!!!!!

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22339 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/03/2009 : 08:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
vama iz BiH trebalo bi da bude jos lakse,ja sam na trafikama vidio izdanja od Ludens kao i od VC,jes da kasne ali ima svega
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/03/2009 : 14:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:
Originally posted by okiboki

Ja trazim izdanja Zagora od Sd-Redovan.Ima na aukcijama ali je sve iz Hrvatske pa se nesto bojim da uzmem tako zbog postarine.Da li neko zna koliko je ???Eto ako neko nesto ima neka javi.

10 evra ništa strašno

Ma de nije strasno pa to mi je 6-7 stripova ovde.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000