Author |
Topic |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 20/02/2009 : 21:05:07
|
kako vratiti u opticaj aukcije koje nisu prodate bez ponovnog kucanja ,ubacivanja cene,slike,drzave ....?one su vec na sajty ,ali ne znam da ih obnovim vec uvek iznova popunjavam onu tabelu za dodavanje novih aukcija.
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 20/02/2009 : 22:07:13
|
Odeš na "aukcije koje nisam prodao", oznaciš ih i klikneš nešto kao "vrati ponovo u prodaju" na dnu, tako nešto.
Ako ne vidiš te aukcije koje nisi prodao onda moraš u postavkama ( lijevi meni ) ici na "moje aukcije" pa na postavke i onda u postavkama odrediš broj koliko želiš vidljivih aktivnih, neprodanih, neuspješnih itd. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 21/02/2009 : 20:13:28
|
Znaci udeš na aukcije ( nik i lozinka ) i dobiješ ovo:
Izaberite neku od navedenih opcija: Kupovina Prodaja Dodavanje nove aukcije Izbriši aukcije (samo unutar 24 sata od postavljanja!) Moji podaci Moji racuni Moji komentari Moje pretrage Komentari koje sam ostavio Korisnicke postavke Crna Lista kupaca Crna Lista prodavaca Popis korisnika Pretraživanje Logout
Klikneš "prodaja"
Pojavi ti se popis aktivnih aukcija ( koje traju ) ako ih imaš. Zatim ideš prema dnu stranice. Sljede realizirane aukcije ( ako ih imaš ) pa ideš još niže i dodeš do.. Aukcije koje nisam prodao: (1 - 100 od 201) 1 2 3 Sve # Aukcija Cijena Kraj aukcije Ponovo prodaj
Odabereš one koje želiš vratiti ( polje sa live strane oznaciš kvacicom ) i klikneš "prodaj oznacene" na dnu stranice.
Na taj nacin možeš vratiti sve ili više odabranih aukcija odjednom. Ako želiš vratiti jednu po jednu klikaš na "Ponovo prodaj" desno pored svake aukcije.
|
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 21/02/2009 : 20:16:39
|
Ako ne vidiš aukcije koje nisi prodao onda:
Izaberite neku od navedenih opcija: Kupovina Prodaja Dodavanje nove aukcije Izbriši aukcije (samo unutar 24 sata od postavljanja!) Moji podaci Moji racuni Moji komentari Moje pretrage Komentari koje sam ostavio Korisnicke postavke Crna Lista kupaca Crna Lista prodavaca Popis korisnika Pretraživanje Logout
Klikneš "Korisnicke postavke" i upiši brojeve u ponudena polja.
Promijenite postavke Broj prikazanih aukcija u "Aukcije koje prodajem" (max. 100): Broj prikazanih aukcija u "Aukcije koje sam prodao": Broj prikazanih aukcija u "Aukcije koje nisam prodao": Broj prikazanih aukcija u "Aukcije za koje se natjecem": Broj prikazanih aukcija u "Aukcije koje sam osvojio": Broj prikazanih aukcija u "Aukcije koje sam izgubio": Broj prikazanih aukcija u "Aukcije koje pratim":
|
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 21/02/2009 : 20:17:21
|
Onda se pojave istekle aukcije i možeš ih vracati na nacin kako san ti gori opisa. |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Posted - 22/02/2009 : 11:48:39
|
renky ipak nije bilo do mene,server nije funkcionisao.sad je sve u redu ,aukcije su ubacene.hvala ti puno na informaciji. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Posted - 22/02/2009 : 14:31:16
|
Do mene je... hrkljuš, hrkljuš |
|
|
|
Topic |
|