forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi zg specijal-Princ vilenjaka
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/02/2009 : 17:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Mozda ce ludens na kraju poceti izdavati dodatke u jednoj velikoj knjizi(recimo 6 dodatka u jednom stipu,kao DD superbook

Going-going ajde kad si vec zaceo ovu dilemu,razresi je i kazi
da li kao poklon za rodjendan(12.03) od VC dobijam Princ elfova?

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/02/2009 : 17:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Onda ne shvatam njihovu politiku....

Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 24/02/2009 : 17:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Zar i kod prethodna dva Ludensova specijala nije izbacena knjizica?

Jeste, ali kod Vitezova grala, Andjelu smrti, Crnoj dusi...ima dodataka u okviru stripa(koliko se secam, isao je Trampi, Gitara Dzim, Ikarovo pero...)

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.

Edited by - karven on 24/02/2009 17:52:23
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 24/02/2009 : 18:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Dobices poklon.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/02/2009 : 18:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
josh kad ga ne bi morao platati
Hvala Goig-going

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/02/2009 : 18:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Tako je Going reci ljudima da ide Princ pa da ne bacaju pare na dupliranje izdanja.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.

Edited by - okiboki on 24/02/2009 18:37:31
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 24/02/2009 : 18:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Zar jos neko duplira izdanja?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/02/2009 : 18:42:46  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Pa ako uzmem od Ludensa,pa ga izda i VC uzecu i to,tako da bi ga duplirao,a ako uzmem prvo od VC to je to,nema dupliranja.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 24/02/2009 : 18:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

Niko normalan verovatno...sada ce svi da skoce na mene...ali stvarno ne znam zašto bi duplirao bilo šta sem ako nisam posebno vezan za nešto.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7828 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 24/02/2009 : 18:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
Koji im je, zašto nisu stavili dodatak, dosad ga je uvijek bilo?
Ovaj Ludens je sve jadniji...
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 24/02/2009 : 18:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

Dis druže, nema te nešt u zadnje vrijeme

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 24/02/2009 : 18:56:08  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

Dobiceš ga za koji dan od Veselog Cetvrtka...
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 24/02/2009 : 18:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Jadnici!

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 24/02/2009 : 19:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

Jadnici!

ko? mi što ih kupujemo ili oni koji sakate strip kao da su Dnevnik

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7828 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 24/02/2009 : 19:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia
Dis druže, nema te nešt u zadnje vrijeme

Evo me nazad. A i nisan puno toga propustio.

@Profesor
ne zanima me Zagor od VC-a.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12494 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/02/2009 : 19:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Trebali bi svi da NE KUPIMO OVAJ STRIP!!! sve dok n epoprave grešku i stave dodatak.Šta oni umišljaju,ako mora da bude dodatak nek aga stave,koji k...c!!!!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/02/2009 : 19:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Ne razumem ih stvarno.Ovo prevazilazi svaku logiku.
Kad pogledam cetvrtkove specijale,jos sa knjizicama-extra.
A ludensovi imaju losh lepak,nemaju dodatke,u seriju specijala ukljuceni su i redovni brojevi 100,200,tako da am srecan sto nemam
nijedan njihov specijal.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/02/2009 : 19:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 24/02/2009 : 19:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
pfffffffffff
dodatak - jako bitna stavka, za nepovjerovati koliko
ludens - bravo zbog izdavanja još jednog specijala

...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 24/02/2009 : 19:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
sta bez dodatka?ne prodajem princ elfova-pirat.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/02/2009 : 20:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Imaces ga 12.03 od cetvrtka sa dodatnom knjizicom,a prodaj pirat.

Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 24/02/2009 : 20:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
quote:

To je ono sto ja uvek pricam:
boli ku.ac Bernarda za nas citaoce: on radi sta hoce.
Sad hoce , izdaje, sad nece ne izdaje, ionako ce one budale od citaoci ipak kupiti taj strip.
meni je super sto ga imam kao pirat, i to je jedini pirat koji imam ali koje je stvarno fenomenalno odradjen.
Jedina prednost zbog cega bi kupili ovo osakaceno ludensovo izdanje je kad ( i ako, )izadje u Hc izdanju i zbog niceg drugog.
Mada , kako je krenulo, mozda bernardu prdne na ku.rac;necu vise da izdam Hc izdanja , ko ih j.be , i to je to.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 24/02/2009 : 20:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia

quote:
Originally posted by Inferno

Jadnici!

ko? mi što ih kupujemo ili oni koji sakate strip kao da su Dnevnik

Pa Ludnes. Kako im se nije omaklo spustiti cijenu kad ima 30 stranica manje nego inace.
Pošto oni meni uzimaju pare, ja ih zauzvrat imam pravo gadit. Pa evo:
Povraca mi se više od njih. Nazadaju iz dana u dan. Nikad nas nisu obradovali. Svaki put neka greška (prošli put korice). Uopce ne drže do posla kojim se bave. Stara filozofija - radit što manje moguce i postat miljarder preko noci. Takve ljude prezirem. I za razliku od drugih, ja ne prelazim preko tih tzv. sitnica. Jedan ih je VC spizdija nakon samo godinu dana izdavaštva i dokazao kako su cijelo vrijeme držali status quo pod parolom kako se kiosk stripovi ne prodaju nikako. Pa da... Tko bi im kupovao one slomivene remitende(preko 70%). Ne treba meni HC, šta ce mi to, nego daj neku normalu. Distributeri? A kako to nije blo sa SD? Da mi je znati kako drugi casopisi preživljavaju na kisocima, a cijene od 20-40 kuna su identicne onima od Lundensa?!?! Lagano ih odjebajem. Ne kupujem Bleka, AF-a, Marka, DD-a, DD-extra... (to je pola od citave njhove velike ponude koja izlazi redovito). Pala je odluka da DD uzimam samo od VC, a od tog izdavaca cu uzimati još Texa, Dampyra, Martina...
Takav sam tip. Ne volim da me se jebe u zdrav mozak. Kad me netko prevari za 1000 Eura, nije mi toliko do love, nego do toga što sam dozvolio da od mene naprave budalu. Kipim od toga. Ima jedna prodavaonica di sam uvijek kupovao sendvice po 10 kuna. Popularan ducan. I ovi su se osokolili i polakomili i podigli cijenu za 1 kunu. Ima vec godina dana da nisam primirisao u taj ducan, vec kupujem sendvic od 15 kuna, koji je opet skuplji od ovog prije, ali vlasnici se nisu poceli praviti pametni. Nedam gušta. Nikad ne popuštam. Držim do prinicpa i ne mijenjam mišljenje kako vitar puše. Cuo sam da su vratili cijenu na 10 jer je pala prodaja. Ljudi (školarci) navikli placati zaokruženu cijenu, hehe.

A što se tice ovog dodatka, to je jedini mini-dodatak od Zagora koji valja i koji je bitan. Crtao ga je Della Monica, a ima dosta detalja preko kojih je lakše razumjeti epizodu "Thugsi!". Rijec je o Ramathovoj prošlosti. Kad bi bar Berni preuzeo sve to samo pod svoje okrilje. I sad kad su mi uksratili taj dodatak, oni tamo u Ludensu sigurno ne ocekuju pohvale od mene. Zato ono: "jadnici".

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 24/02/2009 : 20:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Ako se oni igraju kapitalista, onda cu i ja postupati po tim pravilima.

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 24/02/2009 : 20:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:
Ima jedna prodavaonica di sam uvijek kupovao sendvice po 10 kuna. Popularan ducan. I ovi su se osokolili i polakomili i podigli cijenu za 1 kunu. Ima vec godina dana da nisam primirisao u taj ducan, vec kupujem sendvic od 15 kuna, koji je opet skuplji od ovog prije, ali vlasnici se nisu poceli praviti pametni. Nedam gušta. Nikad ne popuštam. Držim do prinicpa i ne mijenjam mišljenje kako vitar puše. Cuo sam da su vratili cijenu na 10 jer je pala prodaja.

Moram da priznam da ne razumem ovo...
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.46 seconds. Snitz Forums 2000