forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor extra 170
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/03/2009 : 07:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ne znam, meni je i ta u ZS smetala, nisam tad razmisljao zbog cega
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 04/03/2009 : 07:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by vope

Ljudi zaboravljate da je samo jedan
tip nacrtao savršenog covjeka, njegovo ime
je bilo Leonardo faking da Vinci.
Pojedinci sa foruma (dp) su perverzno
opsjednuti velicinom i oblikom Zagorovih udova
da ih više ništa ne može zadovoljiti.
Harakiri poželjan...

Pušti dp-a Vope, udove je ovde neko drugi spominjao...

ali on je definitivno poglavica plemena "Oko sokolovo svevidece istancanog umjetnickog duha, manitu nas sakloni od slucajne disproporcije, skalpirajte Ferija jer ne crta kako JA ocu"

...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/03/2009 : 09:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Bravo Vope!

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/03/2009 : 09:45:54  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Dobro, dobro, ali svejedno, stalne prozivke uvek istih canova foruma nisu fine. A mi smo fini, zar ne??

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/03/2009 : 09:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
sve pet

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/03/2009 : 09:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

sve pet

Što bi rekli Slovenci: rock on!!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/03/2009 : 10:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18864 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/03/2009 : 10:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
mi to ne govorimo!

hi...hi...hi

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 04/03/2009 : 11:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:

Dobro, dobro, ali svejedno, stalne prozivke uvek istih canova foruma nisu fine. A mi smo fini, zar ne??

Naravno da ne (prozivke, ne finoca), ali kad tip ima ukupno tri teme o kojima tupi na isti nacin, premecuci konstantno desetak recenica non-stop... pa baš ne mogu da izdržim i da budem tolerantan (a i merak mi je da ih "pržim" pomalo). Svaki put kad vidim njegov (ili njihove) "profesorsk(e)i" post(ove) ponadam se da cu procitati nešto drugacije ali šipak, kako bi rekao Rambo Amadeus "...te jedno te isto, te jedno te isto, te jedno te isto...".
Uprkos svemu pokušavam da budem fin, što i jesam. Mislim da jesam. Jesam li?? Uh...

...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/03/2009 : 14:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Vidim da su tvoji postovi svi dubokoumni i pucaju od sirine. A pucas i od finoce. Ko te tera da citas moje postove?
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 04/03/2009 : 14:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Ljudi oladite malo.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Korisnik
Starting Member

1 Posts

Member since 12/11/2008

Posted - 04/03/2009 : 14:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Korisnik a Private Message
Pitanje u vezi broja Zagor extra 169: Dnevnikovo izdanje nosilo je naziv Eksploziv AZ-119, ako se ne varam. U našem izdanju spominje se eksploziv AZ-179, cini mi se. Izgleda da je negdje došlo do pogreške, koji je pravi naziv, prema talijanskom izvorniku?
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 04/03/2009 : 15:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Vidim da su tvoji postovi svi dubokoumni i pucaju od sirine. A pucas i od finoce. Ko te tera da citas moje postove?

A puca mi još nešto Kad nebih citao tvoje postove ne bih mogao da postavim referencu za glupost. Eto što citam tvoje prešs postove.

...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/03/2009 : 15:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
još je 169 na kioscima...

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 04/03/2009 : 15:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Korisnik

Pitanje u vezi broja Zagor extra 169: Dnevnikovo izdanje nosilo je naziv Eksploziv AZ-119, ako se ne varam. U našem izdanju spominje se eksploziv AZ-179, cini mi se. Izgleda da je negdje došlo do pogreške, koji je pravi naziv, prema talijanskom izvorniku?

Dnevnik je izmješao naslovne. Naslovna koju spominješ je prva kod Talijana i strip se zove: Il tiranno del lago
Ni jedan nastavak se ne zove po explozivu...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 04/03/2009 : 16:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

quote:

Naravno da ne (prozivke, ne finoca), ali kad tip ima ukupno tri teme o kojima tupi na isti nacin, premecuci konstantno desetak recenica non-stop... pa baš ne mogu da izdržim i da budem tolerantan (a i merak mi je da ih "pržim" pomalo). Svaki put kad vidim njegov (ili njihove) "profesorsk(e)i" post(ove) ponadam se da cu procitati nešto drugacije ali šipak, kako bi rekao Rambo Amadeus "...te jedno te isto, te jedno te isto, te jedno te isto...".
Uprkos svemu pokušavam da budem fin, što i jesam. Mislim da jesam. Jesam li?? Uh...

Kad si vec spomenuo i mene istina je da imam tri teme koje stalno vrtim,na žalost ti ocigledno ne možeš da osmisliš ni jednu pa se tako frustriran uvek penješ na ...mene.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/03/2009 : 18:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

quote:

...na žalost ti ocigledno ne možeš da osmisliš ni jednu pa se tako frustriran uvek penješ na ...mene.

Smem li da umrem od smeha?Smem?Ok.AHAHAHAHAHAHA!...grc...HAHA...uh(samrtni ropac )...
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 04/03/2009 : 20:10:23  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:

quote:

quote:

...na žalost ti ocigledno ne možeš da osmisliš ni jednu pa se tako frustriran uvek penješ na ...mene.

Smem li da umrem od smeha?Smem?Ok.AHAHAHAHAHAHA!...grc...HAHA...uh(samrtni ropac )...

Pa ne mogu da vjerujem da se tip ovako pokenjao po sebi
hahahahahhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahhhahahha
Pajtose pridružujem se samrtnom ropcu
hahahahahahhahahhahahahahhahhahahahahahahahahhahahahah
(za profu: kontaš li, crnjo, šta napisa???)

...
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 04/03/2009 : 20:14:29  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
I evo u cast tebi,
uvijek cu biti NA tebi!!!
hahahhahahhahahha
hahhahhahahahhahah

...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18864 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 05/03/2009 : 10:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
bože,kad sam to procitao, odmah sam provjerio na kojem se forumu nalazim.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/03/2009 : 14:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by piquet

quote:
Originally posted by okiboki

Da li je ovde kraj epizode ili ima jos koji broj???

171 cijeli i 172 kratko.

Hvala na odgovoru.Mrzelo me da listam skenove zlatne serije i da racunam.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 05/03/2009 : 15:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
quote:

quote:

[quote]Originally posted by manhunter

Profesore koja si ti legenda
Pun mi kofer problema, ali kad sam procitao ovaj tvoj post ja sam pao sa stolice i smijao se punih pet minuta....

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 05/03/2009 : 17:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
danas mi je bacio Pajtos bacio SMS pogledaj topic Extra Zagor 170 , 3 . stranicu, vrištaceš od smeha!
I u pravu je !!!!
hahahahahhahahahhahahhahahhahahahahahahh
ovo je ludilo
hahahahahahahahahahahahah
bravo momci, bravo profesore legendo!!!!!
hahahahahahahahahah

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 05/03/2009 : 19:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message
quote:
Originally posted by TrOMISLAWSKI

Ova Ferrijeva naslovnica je još jedan biološko-anatomski dokaz da covjek potjece od majmuna (ruke do gležnjeva) , a naš Zagor je ocito na pragu izmedu majmuna i covjeka

Zagoroljupci ne ljutite se!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/03/2009 : 19:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Hvala na odgovoru.Mrzelo me da listam skenove zlatne serije i da racunam.
[/quote]

Zar ti je teško otici na SBE i pogledati?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000