Citam ovdje negdje po forumu o najskupljem stripu,kolekciji ili tako..Dakle,pitanje je koliko najmanje vrijedi neki strip?Mislim da ste tu kao i ja svi na putu za bananu.Pitanje je onako ali imas neke stripove pa ih se nikako rijesiti,poklanjanje dolazi u obzir ali zanima me ovo s pocetka cijele price.
Ja mislim da nema stripa koji nema cenu. Primera radi, ja imam gomilu tzv. kupusa, duplikata i slicno, što znam da ne bi niko kupio, ali nikad ih ne bi bacio. Cuvam ih vec godinama. Neki od njih su samo ostaci stripa, ali ipak nemam srca da to bacim...
"Zagorov zakon" je bio sinonim za bezvredan strip u mom kraju kad smo bili klinci. Radi se o tome da smo svi koji smo citali stripove kupili taj broj kad smo kretali na neku ekskurziju... a procitali su ga i oni koji inace nisu citali stripove. Posle ga godinama nisi mogao uvaliti ni za Marka.
misliš ako su stripovi u totalnom kupusu ili koliko najmanje vridi neki šta je ok ali nije zanimljiv?
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu