forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Dakle ovako...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 14/03/2009 : 13:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
Citam ovdje negdje po forumu o najskupljem stripu,kolekciji ili tako..Dakle,pitanje je koliko najmanje vrijedi neki strip?Mislim da ste tu kao i ja svi na putu za bananu.Pitanje je onako ali imas neke stripove pa ih se nikako rijesiti,poklanjanje dolazi u obzir ali zanima me ovo s pocetka cijele price.

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 14/03/2009 : 17:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Ja mislim da nema stripa koji nema cenu. Primera radi, ja imam gomilu tzv. kupusa, duplikata i slicno, što znam da ne bi niko kupio, ali nikad ih ne bi bacio. Cuvam ih vec godinama. Neki od njih su samo ostaci stripa, ali ipak nemam srca da to bacim...
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3513 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 14/03/2009 : 19:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message
"Zagorov zakon" je bio sinonim za bezvredan strip u mom kraju kad smo bili klinci. Radi se o tome da smo svi koji smo citali stripove kupili taj broj kad smo kretali na neku ekskurziju... a procitali su ga i oni koji inace nisu citali stripove. Posle ga godinama nisi mogao uvaliti ni za Marka.

moji crteži
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/03/2009 : 22:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
misliš ako su stripovi u totalnom kupusu ili koliko najmanje vridi neki šta je ok ali nije zanimljiv?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000