Author |
Topic  |
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 24/03/2009 : 15:17:20
|
quote: Originally posted by okiboki
Ljudi ako ovaj Dylan ide u boji 3 price,hc izdanje sa naslovnim stranama,pa kostace bar 3000.Sta vam je ,nema sanse.Ako ide sc u boji to bi vec bilo nekih pristupacnih 700-800 dinara.
Stvarno bre,odakle vam sad da ce u boji,pa HC,pa 3000 dinara? Lepse je cb Ajde jos malo da se strpimo dok nam Leo Charm ne odrepuje sta ce i kako da bude |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 24/03/2009 : 15:18:48
|
quote: Originally posted by elfak nish
Ljudi ako ovaj Dylan ide u boji 3 price,hc izdanje sa naslovnim stranama,pa kostace bar 3000.Sta vam je ,nema sanse.Ako ide sc u boji to bi vec bilo nekih pristupacnih 700-800 dinara.
Gde pa sad ti iskopa da ce da ide u boji??????   
Pa neko ovde rece ili na onom drugom topicu.Svejedno najbolje da bude Sc izdanje da mozemo da kupimo.
Nece sc,90 % sam siguran. Ja sam trazio sc u predhodnih 50 posta.Ne bi trebalo biti skuplje od zagora
Ma plafon 700-800 dinara.Ako bude tako. [/quote]Varas se veruj mi.    [/quote]Pa da ako bude hc a sva je prilika da hoce onda ce biti kao i Zagor,a to vec necu moci uzimati. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 24/03/2009 : 16:41:22
|
Ma plafon 700-800 dinara.Ako bude tako. [/quote]Varas se veruj mi.    [/quote]Pa da ako bude hc a sva je prilika da hoce onda ce biti kao i Zagor,a to vec necu moci uzimati. [/quote]Nece biti kao zagor,toliko ti mogu reci i bice nam koliko-toliko dostupna(meni i tebi) |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
Born To Run
Average Member

901 Posts
Member since 05/01/2009 |
Posted - 24/03/2009 : 17:45:46
|
Oko 1000 din je realna cena.1200 bi bio maksimum. Nema nikakvog razloga da bude skuplje. Zagorovu cenu je napumpao honorar za nove naslovne strane, a ovde toga nema |
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste |
 |
|
LCF
Starting Member

22 Posts
Member since 10/03/2009 |
Posted - 24/03/2009 : 18:14:13
|
Nadam se da ce uskoro poceti sa izlaženjem. Odavno sam želeo da ovo izdanje osvane i kod nas. Valjda se nece dugo cekati da se krene. Dilan je junak kojeg volim da citam još iz detinjstva.
Ako ovo izdanje bude kvaliteta kao Magicni Vetar od Libellusa, i on je trobroj ( oko 300 strana ) koji košta 1400 din u Darkwood-u, a uskoro ce i poskupeti. Pa ne može se ocekivati da Dilan bude 700 - 800 din, daj bože, ali cisto sumnjam. |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 24/03/2009 : 18:38:21
|
quote: Originally posted by LCF
Nadam se da ce uskoro poceti sa izlaženjem. Odavno sam želeo da ovo izdanje osvane i kod nas. Valjda se nece dugo cekati da se krene. Dilan je junak kojeg volim da citam još iz detinjstva.
Ako ovo izdanje bude kvaliteta kao Magicni Vetar od Libellusa, i on je trobroj ( oko 300 strana ) koji košta 1400 din u Darkwood-u, a uskoro ce i poskupeti. Pa ne može se ocekivati da Dilan bude 700 - 800 din, daj bože, ali cisto sumnjam.
Libelusov MV nema orginalne naslovne,vec se rade nove(mislim G.Parlov).Orginalne naslovne su iznutra
|
|
 |
|
Magic Wind
New Member

Serbia
265 Posts
Member since 25/07/2008 |
Posted - 24/03/2009 : 18:50:02
|
Ma dosta više sa HC-ovima, cemu to? Da placam 1500 din. + poštarina 200 din. Gluposti... Dajte to lepo na kioske da svako može da kupi, a koliko sam cuo i Grande Ristampa u Italiji izlazi SC. |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
Posted - 24/03/2009 : 18:50:47
|
Citiram katalog VC: "Dobro nam poznati istrazivac natprirodnih pojava konacno dobija kolkecionarsko izdanje kakvo je odavno zasluzio!Sve epizode,po originalnom redosledu i pocev od prve,sa novim prevodom u luksuznim,tvrdokoricenim knjigama sa po 3 epizode i zanimljivim tekstualnim dodacima.Ovo izdanje pored svega pomenutog,krase i naslovne strane koje izradjuje Korado Roi,stari poznanik vernih dilanovaca i jedan od autora koji su od samog pocetka uz naseg omiljenog lovca na kosmare! Pise tu jos nesto,ali nije bitno( nesto o Dylanu kao junaku,itd.) |
https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html https://www.delfi.rs/starway |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
|
djukak
Senior Member

2977 Posts
Member since 28/04/2005 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 24/03/2009 : 19:07:58
|
quote: Originally posted by kreŠa
Citiram katalog VC: "Dobro nam poznati istrazivac natprirodnih pojava konacno dobija kolkecionarsko izdanje kakvo je odavno zasluzio!Sve epizode,po originalnom redosledu i pocev od prve,sa novim prevodom u luksuznim,tvrdokoricenim knjigama sa po 3 epizode i zanimljivim tekstualnim dodacima.Ovo izdanje pored svega pomenutog,krase i naslovne strane koje izradjuje Korado Roi,stari poznanik vernih dilanovaca i jedan od autora koji su od samog pocetka uz naseg omiljenog lovca na kosmare! Pise tu jos nesto,ali nije bitno( nesto o Dylanu kao junaku,itd.)
Kad je vec (polu)oficijelno potvrdjeno shta je izdanje, da vas obradujem da ce ici i te famozne epizode za koje navodno nije moguce dobiti prava . |
 |
|
Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts
Member since 12/06/2007 |
Posted - 24/03/2009 : 19:12:49
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Kad je vec (polu)oficijelno potvrdjeno shta je izdanje, da vas obradujem da ce ici i te famozne epizode za koje navodno nije moguce dobiti prava .
Vest odlicna  e sada ono glavno, imaš li kakav info o "opremi" izdanja? Ako je kao "kolekcionarski" Zagor povlacim gore receno!  |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Posted - 24/03/2009 : 19:23:05
|
Citiram katalog VC: "Dobro nam poznati istrazivac natprirodnih pojava konacno dobija kolkecionarsko izdanje kakvo je odavno zasluzio!Sve epizode,po originalnom redosledu i pocev od prve,sa novim prevodom u luksuznim,tvrdokoricenim knjigama sa po 3 epizode i zanimljivim tekstualnim dodacima.Ovo izdanje pored svega pomenutog,krase i naslovne strane koje izradjuje Korado Roi,stari poznanik vernih dilanovaca i jedan od autora koji su od samog pocetka uz naseg omiljenog lovca na kosmare! Pise tu jos nesto,ali nije bitno( nesto o Dylanu kao junaku,itd.)
Kad je vec (polu)oficijelno potvrdjeno shta je izdanje, da vas obradujem da ce ici i te famozne epizode za koje navodno nije moguce dobiti prava .
A koje su to tacno epizode?Znam da ih ima 4,i znam da je jedna Video sam kako umires,a koje su ostale. |
https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html https://www.delfi.rs/starway |
 |
|
Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts
Member since 12/06/2007 |
Posted - 24/03/2009 : 19:34:18
|
A koje su to tacno epizode?Znam da ih ima 4,i znam da je jedna Video sam kako umires,a koje su ostale.
br.27 Video sam kako umireš br.30 Šesto culo br.39 Gospodar tišine br.48 Direktni prenos |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
|
goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 24/03/2009 : 20:00:24
|
A ja se pre neki dan odusevio sto sam kupio zs 27 za sto dinara |
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 24/03/2009 : 20:08:00
|
Lijepa vijest. Baš me interesiraju Roijeve naslovnice |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 24/03/2009 : 20:14:49
|
quote: Originally posted by mladjo
Lijepa vijest. Baš me interesiraju Roijeve naslovnice
Imas ih na boneli sajtu,skinuo sam ih pre dva meseca,fe-no-me-nal-ne su   |
|
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 24/03/2009 : 20:21:08
|
quote: Originally posted by Magic Wind
Ma dosta više sa HC-ovima, cemu to? Da placam 1500 din. + poštarina 200 din. Gluposti... Dajte to lepo na kioske da svako može da kupi, a koliko sam cuo i Grande Ristampa u Italiji izlazi SC.
Moguce je da Sergio Bonelli dao prava za one epizode i uslovio to time da izdanje ide u tirazu od 500 komada i sl, a ne 5000+ i na kioscima, kako bi isplatio manje tantijeme dvojici autora sa kojima je u sporu. Mada, moguce je da to i nije tacno... |
 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 24/03/2009 : 20:35:54
|
uuu, bas lepo, ovo sto ce ici i "zabranjene" epizode, bravo za VC, dokazuju se kao firma od poverenja inace, mene ova DD kolekcija ne zanima, ne volim da se dupliram
|
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
 |
|
dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 24/03/2009 : 22:20:44
|
quote: Originally posted by mladjo
Lijepa vijest. Baš me interesiraju Roijeve naslovnice
Imas ih na boneli sajtu,skinuo sam ih pre dva meseca,fe-no-me-nal-ne su  
Meni baš i nisu fenomenalne, pogotovo ako ih uporedim sa Villinim i Stanovim naslovnicama DD-a. Jedino mi se svida što su drugacije. Jednog dana cu se verovatno diviti svojoj LUX/HC kolekciji DD-a, ali kako i gde cu sada naci kintu za ovo-to još ne znam.   |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 24/03/2009 : 23:25:56
|
Mene interesuje i kako ce biti dizajnirna rikna, tj. kako ce izgledati na polici. Nije mi se dopalo kako je uradjeno na Zagoru. Do sada mi se najvise dopala rikna Magicnog Vjetra. No, to je stvar ukusa. Neka Dilan krene, i ja sam veseo kao veseli cetvrtak. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
 |
|
tiberije
Average Member

USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
Posted - 25/03/2009 : 00:17:25
|
Meni se Roi najvise svidja kao crtac Dilan Doga bas zbog onog mracnog crteza koji u pojedinim scenama ti digne kosu sa glave, dobra ideja da on bude autor naslovnica |
Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod |
 |
|
Topic  |
|