Author |
Topic |
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Member since 24/07/2003 |
Posted - 18/03/2009 : 10:14:30
|
Upravo sam primila obavijest da je Lavenderman na Zagrebackom salonu od sutra u 19 h u garaži na Kvatricu, 3. etaža.
|
Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire. |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Posted - 18/03/2009 : 10:40:53
|
Naravno. :D S frendicama. Aj dodi i ti pa se možemo družit i organizirat after kod mene (ja živim blizu). Btw, bile smo Luce i ja u Jabuci u subotu, komentirale smo kako nam je s tobom bilo masu bolje. |
Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Posted - 20/03/2009 : 11:11:14
|
http://www.mypicx.com/03202009/Lavenderman/
Jucer je bilo otvorenje vec spomenutog Zagrebackog salona u garazi na Kvatricu. Meni je fora koristenje tog prostora za izlozbe, no sama izlozba mi se cini nabacana, bez uporista. Kao kad ljudi na Hrelicu iostresu sve što imaju bez reda i koncepta, a brojni posjetitelji se okupe i svi nesto traze... No, stripofilima zanimljiv dio izlozbe svakako bi trebao biti onaj s Lavendermanom. Lavenderman je jedini frajer koji u ovoj garazi radi ono sto je za ocekivati- drzi u njoj svoju bijelu vespu. :) Autori su predstavili svoj strip/svog stripjunaka s vespom i izlozili gadgetse poput razglednica, bedzeva i malih lebdecih lavendermanica... Naime, Toni je iskrojio mini Lavendermane - krpene lutkice, napunio ih lavandom i objesio na pel- genijalna ideja koja moze posluziti kao top gadget, suvenir, ukras ili naprosto kao istjerivac komaraca, moljaca iz ormara i sl kukaca, što sam Lavenderman i jest. Jedva cekam drugi broj i treci i tako redom...
|
|
|
|
Topic |
|