forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 no 1 JAVI SE!!!!!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 24/03/2009 : 17:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by no1

quote:
Originally posted by Marenovic

No 1 , valjalo bi da se i ti javis malo... Kada si video temu, javio si se, od onda nista.
Mozda nije trebalo da je brisem?
Nije tesko ponovo napisati temu.
Mislim da je mesec dana bilo sasvim dovoljno.

Ajde, ako mi ne posaljes na mail skeniranu uplatnicu iz poste do srede, znam sta mi je ciniti.

Pozdrav Mario.....

EVO DA RAZJASNIMO:
Ovo je sad vec drugi topic, mada prvi zbog obaveza koje sam imao nisam ni vidio tako da nisam mogao ni odgovoriti.

A ako je netko trebao pokrenuti ovaj topic onda sam to ja,naime evo o cemu se radi,gosp Marenovic
se osjeca prevarenim što mu stripovi nisu stigli na kucnu adresu.

Evo pogledajte tijek pa recite u cemu je problem,dali je ovo vrijedno uoce pisanja po forumu.

Obratite pažnju koliki je vremenski period od kraja aukcije do primitka novca.

Evo ovako, aukcija je završila 10.2.2009 14:13:36
Marenovic šalje novac 06.03.2009.
A novac sam dobio,ako se nevaram 13.03.2009. a moguce i 16.03.2009.

A on je vec u meduvremenu pokrenuo jedan topic vjerojatno još dok novac nije ni stigao do mene.
A zbog nekih ispitnih obaveza i odsutnosti od kuce nisam ni pratio forum niti nešto pregledavao mail.

Tek sam 20.03.2009.(petak) pogledao mail i javio Marenovicu, odnosno ispricao se da nisam bio u mogucnosti poslati ranije stripove te da mi još jednom pošalje adresu na koju da šaljem stripove.

I kad mi je poslao adresu napisao je kako ce reci Markosu da izbriše tu temu o meni i tada sam prvi put i cuo o tome,a ponovno je pokrenuo istu 23.03.2009.(Ponedjeljak)

E da, odgovorio m i je u Subotu 21.03.tako da mu nisam ni stigao ranije poslati stripove,a posao sam ih u Ponedjeljak.
Znaci ovako, ja cekam više od mjesec dana da mi pošalje novac i to bez rijeci.
A on me dvaput proziva po forumu u roku od 10dana, ako uzmemo u obzir da su novci stigli 13.03.

Pa ljudi da sam ga htio prevariti mogao sam jednostavno reci da novac nije ni stigao, jer je ga je slao u pismu.

Marenovicu ako imaš nekog u Hrvatskoj javi mi adresu da ti i novac vratim jer ova 3$ od sramote nemogu ni odnjieti u mjenjacnicu, samo mi smetaju po novcaniku.

Toliko o prevarama,a ti možeš ljudima pokazati mailove ako sam nešto krivo napisao.

Uglavnom užas od cega ljudi prave probleme!!
A mi smo za sva vremena gotovi!!

cuj,kad te netko proziva danima,a ti ne odgovaraš,pa se pocneš pravdati jer ti je macka pobjegla pa si je išao tražiti,jer nisi ovo,jer nisi ono,svatko sa imalo soli u glavi pocne sumnjati...da si ovo gore napisao prije,možda do ovoga i ne bi došlo...a na aukcijama se toliko sranja izdogadalo,da neki i na hladno pušu...

Vid ja neznam šta tebi tu nije jasno,prvi topic koji je bio pa onda izbrisan ja nisam ni vidio,nego sam o tome bio obavješten od strane Marenovicu u jednom mailu.
Tipa, kad stignu stripovi reci cu Markosu da izbriše temu.
I ja mu javim da mi objasni o cemu se radi ili da mi pošalje link da vidim.To je bilo u Petak navecer kada sam mu se išao javit i reci da stripove šaljem u Ponedjeljak, kako sam i napravio.
I onda mi on kaže da je izbrisao i da nema problema.
Tako da ja nisam stigao reagirati.
Pomeni je tu bio kraj price ja u Ponedjeljak šaljem stripove,(kako sam i napravio)i to je to.
I onda on opet u Pondjeljak otvara tu temu i prijeti mi se s negativnim komentarom i kako on mene ceka mjesec dana.
Šta više tu dodati!!
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 24/03/2009 : 17:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by lwood
al me raspizdilo to šta mi ovaj napiše nešto u stilu da mi je posla novce,a nije ih posla.

da,to je to...neki misle da mogu radit budale od ljudi,ali jebi ga,sdragan ocito živi kao beg kad je njemu 17 kuna nikakva suma zbog koje se diže tolika panika...no1 se mogao javit odma i opalit onakav argument,i svi sretni i zadovoljni...

sdragan aludira na to da se nitko normalan na forumu nebi prodao za 17kuna i zaradio negativan komentar,i to ne sigurno netko tko ima nekoliko godina staža na forumu.
Pod tim se nemisli da 17kuna nije neki novac.
Pa valjda je svima jasno da se ovdje neradi o prevari.

Edited by - no1 on 24/03/2009 17:55:26
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 24/03/2009 : 18:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by kerber

No1...daj tom momku negativni,i trazi debelo ispricavanje..ne smije se ovde ocrnjivati neko,a da mu se jos i preti zato sto nije svaki dan na forumu da bi citao bezvezne topike.

Uh,trebao si pustiti da ovo traje jos par dana,pa tek tada da pises sta se zapravo desilo..trebali smo videti dokle bi ovo islo,trbali smo videti jos jedno izbacivanje na osnovu iskaza samo jedne strane.

a šta se ti javljaš,ti koji si 3 mjeseca vukao covjeka za nos...

Eto vidis,tada si imao pogresnu procenu(ocito je da jos nisi shvatio to)lupas gluposti...i prekini vec da mi nameces nesto sto nije tacno....Evo,sada si opet imao pogresnu procenu,opet si izbrzao..jedino sto nisi izbacio No1..malo je falilo.

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 24/03/2009 : 21:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by sdragan@
Vama moderatorima lopovi i prevaranti bukvalno ispred nosa otvaraju duple naloge,varaju ljude za vise stotina eura i nikom nista...sve ze zavrsi sa nekoliko jebenih negativnih komentara nakon cega se oni opet registruju...i opet...i opet...
Ovde se radi o clanu koji je aktivan na aukcijama vise godina...ima jednu mrlju na komentarima koju i sam priznaje i gomilu pozitivnih iskustava sa mnogo,mnogo razlicitih clanova i sada ga proziva, zarad samo jednog stripa clan koji je aktivan svega nekoliko meseci...i ti stajes njemu u stranu...zaista te ne razumem
O cemu se radi...zeljan si krvi
Ako ne umes arbitrirati posteno onda se nemoj ni trpati u taj kos...ne moras bas uvek na sve imati komentar.

ovo gore ti ne drži vodu...kao prvo,ovo nije ured cie,udbe i ostalih tajnih službi da bi se lopovluku i svim ostalim sranjima stalo na put...kad si ti tako napredan,šta ti ne predložiš rješenje..ah da,zaboravio sam da si ti predlagao ukidanje vitrine na aukcijama,pametnome dosta...pa šta da je aktivan i da nema mrlje...ni ja nisam ubio covjeka vc 34 godine,što ne znaci da to ne mogu uciniti vec danas ili sutra...glede mojih komentara,meni je dužnost komentirati,a ti ne moraš biti svakom loncu poklopac...

Ima onaj vic gde papagaj kaze bosancu: "Sto se kurcis kad ne znas da letis"!
E tako si i ti sada udario glavom u zid...vidis da si pogresio ali neces to priznati pa makar se i dalje ukopavao sa besmislenim kometarima...
Kao prvo...ako ti ovde ne predstavljas ured cie ili udbe kako onda mozes u prvom tvom postu ovde napisati ovo:
marenovic je u pravu...jedan po jedan strip,nakupi se sranja...jedino mu zamjeram šta nije prije dao negativni...

Osudio si clana "no1" bez ikakvog razmisljanja...sreca je da ne mozes biti i moderator aukcija...sve bi ti to resio po "kratkom postupku"!
Zbog toga sam i reagovao onako kako sam reagovao...jednostavno ne trpim nepravdu...a narocito ne trpim nepravdu od rukovodecih organa na ovom sajtu...
DAlje :
JA nisam predlagao da se UKINE vitrina vec da se ogranici broj stavljenih aukcija po clanu na 30-40 aukcija...a da se sa druge strane poveca cena za postavljanje u vitrinu...i konacno bio je jos i predlog o supr-vitrini koja bi bila ogranicena na samo prvu stranicu i novcano bi kostala naravno najvise...
Svrha mog predloga je bila pre svega preglednost aukcija...ali necemo sada o tome...
Eto ja barem nesto predlazem ovde...sta si ti predlozio u poslednjih par godina
I jos na samom kraju kazes da je tebi DUZNOST komentirati...ha,ha ma daj
Mozes ti valjda nekada nesto i precutati...ili makar fino iscitaj od pocetka do kraja neku temu pa nas onda pocasti sa tvojim komentarima.

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/03/2009 : 22:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu

Edited by - lwood on 24/03/2009 22:29:02
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/03/2009 : 22:31:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
no 1 -znoji se na lomaci
globo-pali vatru
sdragan@-premaskiran u Zagora pokušava prekinuti postupak kažnjavanja

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 24/03/2009 : 22:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

no 1 -znoji se na lomaci
globo-pali vatru
sdragan@-premaskiran u Zagora pokušava prekinuti postupak kažnjavanja

Jel su to lake droge, il je u pitanju nešto drugo?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/03/2009 : 23:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
zajebancija

Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 24/03/2009 : 23:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:
Originally posted by no1

I ne daj bože daljnje suradnje s tobom!

Nemoj tako za mog sugradanina. On je fenomenalan za saradnju.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/03/2009 : 01:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by skviki

quote:
Originally posted by no1

I ne daj bože daljnje suradnje s tobom!

Nemoj tako za mog sugradanina. On je fenomenalan za saradnju.

Pa sa tobom je bilo nekih nesporazuma koliko se secam...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 25/03/2009 : 02:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Strpljenje je majka mudrosti. Mozda zaista nije u mogucnosti da poseti net i javi se ljudima?

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32048

Ovo apsolutno stoji.

I stajalo bi jos uvek da nije cinjenice da sam poslao novac i za no1 i za Seserina u priblizno isto vreme.

Verovatno bih ja jos uvek cekao obojicu da mi odavno nije stigao paket od Ivice Seserina. Paket priblizno iste vrednosti...

Ali tebe nema, ne da posaljes, nego da javis, stiglo, nije stiglo, a pisao sam ti nekoliko mailova na koje nisam dobio odgovore sve dok prvi put nisam pokrenuo temu. Tek te veceri si mi slao mail da ti je novac stigao jos u ponedeljak, kako si tada rekao...
Ok, 4 godine je dosta da se covek uozbilji i da jos u taj (CRNI) petak trinaestog kada je dobio novac spremi paket za ponedeljak ili da spremi u ponedeljak paket za utorak ako je primio novac u ponedeljak.

Da, pokrenuo sam jednu temu, niko nije odgovarao, izgleda da je bilo interesantnijih tema, a meni stize mail da mu je stigao novac.

OK, stigao novac, ja obrisem temu.

Sada bih obrisao i ovu, ali ne verujem da mogu jer ima odgovora u njoj.... Svejedno, ako moderatori zele, ja nemam nista protiv da se obrise.

Jednostavno, jos pre 15-ak dana mi je stigao paket od Ivice.
To je ono sto yebe koku a nije pevac.

Pa kada sam jos procitao neke postove ovde, onda stvarno pomislim svasta, kao sto neko rece:

quote:
cuj,kad te netko proziva danima,a ti ne odgovaraš,pa se pocneš pravdati jer ti je macka pobjegla pa si je išao tražiti,jer nisi ovo,jer nisi ono,svatko sa imalo soli u glavi pocne sumnjati...da si ovo gore napisao prije,možda do ovoga i ne bi došlo...a na aukcijama se toliko sranja izdogadalo,da neki i na hladno pušu...

Tako da je normalno da se pitam zasto jedna posiljka toliko kasni a novac sam slao u priblizno isto vreme.

Ne znam zasto je problem u dolarima, kada sam te u mailu pitao da li moze da se plati kombinovano, u evrima i dolarima, jer nemam kuna papirnih, niti tamo primaju dinare, a evri u metalu, jelte...

Odgovorio si mi samo kratko:
Moze prijatelju, kako ne bi moglo.

Pa , sto se mene tice, ne moras saradjivati sa mnom, ok...

Ja sam, kao sto vidis, samo na ovaj nacin mogao da dobijem malo tvoje paznje. Pitam se da li bih cekao do prvog aprila za tu posiljku da nisam postovao ovde temu.
Jer, bilo je za ocekivati da ces nakon sto si primio novac poslati posiljku a zatim i mail u kome bi me obavestio da si poslao.
Medjutim, to se nije desilo.
Zato, mislim da nemas nikakvo moralno pravo da me napadas.
Kazes da si me cekao dugo?
Da, ali ja sam te pitao u mailu da li me mozes sacekati. Je li bilo tako? Jesi li me sacekao. Jesi. I sve bi bilo ok da si malo vise pratio postu i na istu odgovarao.
Pozdrav i sledeci put mailuj malo vise...... komunikacija je vrlo vazna, a komentar mi mozes ostaviti kakav god zelis.

Ja verujem da cu ti ostaviti pozitivan, jer nemam razlog da ti stavim bilo koji drugi komentar, samo da stigne posiljka.

Pozdrav

Kolekcionar starina....
Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/03/2009 : 03:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by kerber
Eto vidis,tada si imao pogresnu procenu(ocito je da jos nisi shvatio to)lupas gluposti...i prekini vec da mi nameces nesto sto nije tacno....Evo,sada si opet imao pogresnu procenu,opet si izbrzao..jedino sto nisi izbacio No1..malo je falilo.

oceš reci da ja lažem
da te gumiflex nije cekao ako ne i više od tri mjeseca...daj prodaji maglu nekome drugome...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/03/2009 : 03:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
E tako si i ti sada udario glavom u zid...vidis da si pogresio ali neces to priznati pa makar se i dalje ukopavao sa besmislenim kometarima...
Kao prvo...ako ti ovde ne predstavljas ured cie ili udbe kako onda mozes u prvom tvom postu ovde napisati ovo:
marenovic je u pravu...jedan po jedan strip,nakupi se sranja...jedino mu zamjeram šta nije prije dao negativni...

Osudio si clana "no1" bez ikakvog razmisljanja...sreca je da ne mozes biti i moderator aukcija...sve bi ti to resio po "kratkom postupku"!
Zbog toga sam i reagovao onako kako sam reagovao...jednostavno ne trpim nepravdu...a narocito ne trpim nepravdu od rukovodecih organa na ovom sajtu...
DAlje :
JA nisam predlagao da se UKINE vitrina vec da se ogranici broj stavljenih aukcija po clanu na 30-40 aukcija...a da se sa druge strane poveca cena za postavljanje u vitrinu...i konacno bio je jos i predlog o supr-vitrini koja bi bila ogranicena na samo prvu stranicu i novcano bi kostala naravno najvise...
Svrha mog predloga je bila pre svega preglednost aukcija...ali necemo sada o tome...
Mozes ti valjda nekada nesto i precutati...ili makar fino iscitaj od pocetka do kraja neku temu pa nas onda pocasti sa tvojim komentarima.

evo sam se taman vratio s prve pomoci jer sam udario glavom o zidbio sam u pravu,valjda moramo vjerovati i marenovicu,jer je sve bila stvar dogovora izmedu njih dvojice...ne trpiš nepravdu?pa nije ti ovo država niti šalter informacija,ovo je site o stripovima com,pravdu traži na sudu...jak ti je prijedlog,ispao si iz autobusa...šta sam ja predlagao?ništa,briga me za aukcije,pošto mi nisu primarna stvar u životu...lovio sam sumnjive tipove po aukcijama i pratio sve ove godine dosta sranja,branio one kojima je svaka kuna bitna...pa bilo 17 kuna ili 1117...osudio no 1 bez ikakvog razmišljanja?ne moraš biti doktor nauka da skužiš da je netko nešto zajebao...puno zujiš,malo meda daješ,da završim sa starom narodnom kao što si i ti poceo...ti si se javio samo zato jer sam ja moderator koji je,PO TVOM RAZMIŠLJANJU I POIMANJU,nešto falio,pa ošini po njemu,on je željan krvi...a najviše volem borce za slobodu,KOJI NAPADAJU S PRAZNOM PUŠKOM,takvi su mi najdraži...samo ti daj još neki prijedlog,dobro ti ide...

Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 25/03/2009 : 08:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Strpljenje je majka mudrosti. Mozda zaista nije u mogucnosti da poseti net i javi se ljudima?

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32048

Ovo apsolutno stoji.

I stajalo bi jos uvek da nije cinjenice da sam poslao novac i za no1 i za Seserina u priblizno isto vreme.

Verovatno bih ja jos uvek cekao obojicu da mi odavno nije stigao paket od Ivice Seserina. Paket priblizno iste vrednosti...

Ali tebe nema, ne da posaljes, nego da javis, stiglo, nije stiglo, a pisao sam ti nekoliko mailova na koje nisam dobio odgovore sve dok prvi put nisam pokrenuo temu. Tek te veceri si mi slao mail da ti je novac stigao jos u ponedeljak, kako si tada rekao...
Ok, 4 godine je dosta da se covek uozbilji i da jos u taj (CRNI) petak trinaestog kada je dobio novac spremi paket za ponedeljak ili da spremi u ponedeljak paket za utorak ako je primio novac u ponedeljak.

Da, pokrenuo sam jednu temu, niko nije odgovarao, izgleda da je bilo interesantnijih tema, a meni stize mail da mu je stigao novac.

OK, stigao novac, ja obrisem temu.

Sada bih obrisao i ovu, ali ne verujem da mogu jer ima odgovora u njoj.... Svejedno, ako moderatori zele, ja nemam nista protiv da se obrise.

Jednostavno, jos pre 15-ak dana mi je stigao paket od Ivice.
To je ono sto yebe koku a nije pevac.

Pa kada sam jos procitao neke postove ovde, onda stvarno pomislim svasta, kao sto neko rece:

quote:

Tako da je normalno da se pitam zasto jedna posiljka toliko kasni a novac sam slao u priblizno isto vreme.

Ne znam zasto je problem u dolarima, kada sam te u mailu pitao da li moze da se plati kombinovano, u evrima i dolarima, jer nemam kuna papirnih, niti tamo primaju dinare, a evri u metalu, jelte...

Odgovorio si mi samo kratko:
Moze prijatelju, kako ne bi moglo.

Pa , sto se mene tice, ne moras saradjivati sa mnom, ok...

Ja sam, kao sto vidis, samo na ovaj nacin mogao da dobijem malo tvoje paznje. Pitam se da li bih cekao do prvog aprila za tu posiljku da nisam postovao ovde temu.
Jer, bilo je za ocekivati da ces nakon sto si primio novac poslati posiljku a zatim i mail u kome bi me obavestio da si poslao.
Medjutim, to se nije desilo.
Zato, mislim da nemas nikakvo moralno pravo da me napadas.
Kazes da si me cekao dugo?
Da, ali ja sam te pitao u mailu da li me mozes sacekati. Je li bilo tako? Jesi li me sacekao. Jesi. I sve bi bilo ok da si malo vise pratio postu i na istu odgovarao.
Pozdrav i sledeci put mailuj malo vise...... komunikacija je vrlo vazna, a komentar mi mozes ostaviti kakav god zelis.

Ja verujem da cu ti ostaviti pozitivan, jer nemam razlog da ti stavim bilo koji drugi komentar, samo da stigne posiljka.

Pozdrav

Gledaj opet pišeš gluposti,prvi topic koji si pokrenuo ja nisam zbog obaveza niti vidio jer nisam niti bio na forumu.
A pokrenuo si ga vjerovatno dok novac i nije bio stigao.
Citaj:poslao si novac 06.03.2009.a stigao je možda cak u Ponedjeak 16.03.2009.A nisam ti odgovarao iz istog razloga jer nisam ni mail provjeravao.

A što se tice $ ja sam rekao da nema problema i da cu sacekati koliko bude potrebno.

Nemam moralno pravo da te napadam,pa dali si ti normalan ko koga ovdje proziva i napada.
Pa ti ovdje pišeš kao da si ti meni izašao u susret a ne ja tebi.

Dali sam ti se u Petak navecer javio i ispricao te rekao da mi pošalješ još jednom adresu na koju da šaljem stripove.
Ti si mi vratio odgovor u Subotu i pomeni je to bilo to,ja ti stripove pošaljem u Ponedjeljak a ti opet otvaraš istu temu.

Uporno pišeš kako sam se javio kad sam vidio temu,koliko puta ti moram napisati da nikakvu temu ja nisam vidio.

Vidi stvarno mi se neda više pisat na ovu temu!

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 25/03/2009 : 08:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:

quote:

DAlje :

evo sam se taman vratio s prve pomoci jer sam udario glavom o zidbio sam u pravu,valjda moramo vjerovati i marenovicu,jer je sve bila stvar dogovora izmedu njih dvojice...ne trpiš nepravdu?pa nije ti ovo država niti šalter informacija,ovo je site o stripovima com,pravdu traži na sudu...jak ti je prijedlog,ispao si iz autobusa...šta sam ja predlagao?ništa,briga me za aukcije,pošto mi nisu primarna stvar u životu...lovio sam sumnjive tipove po aukcijama i pratio sve ove godine dosta sranja,branio one kojima je svaka kuna bitna...pa bilo 17 kuna ili 1117...osudio no 1 bez ikakvog razmišljanja?ne moraš biti doktor nauka da skužiš da je netko nešto zajebao...puno zujiš,malo meda daješ,da završim sa starom narodnom kao što si i ti poceo...ti si se javio samo zato jer sam ja moderator koji je,PO TVOM RAZMIŠLJANJU I POIMANJU,nešto falio,pa ošini po njemu,on je željan krvi...a najviše volem borce za slobodu,KOJI NAPADAJU S PRAZNOM PUŠKOM,takvi su mi najdraži...samo ti daj još neki prijedlog,dobro ti ide...

Ja opet ponavljam da je sreca sto nisi moderator aukcija...
Mrsko mi se vise raspravljati...jer nemas argumenata za bilo kakav vid kvalitetne rasprave...
Uzivaj...

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 25/03/2009 : 10:37:58  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ma kakvi, to si ti pobrkao sa nekim drugim.
Nesporazuma ??? Pa decko je hteo da napravi majmuna od mene ali mu nije pošlo za malim mozgom. Sada to isto pokušava da uradi sa No1. Pazi, No1 njega da saceka za lovu, da mu izade u susret, a onda, kad Marenovic pošalje dolare, nema cekanja ni dan. Odmah pocinje prozivanje. Možeš misliti kakva bi tek frka bila da su u pitanju neke velike cifre.

Edited by - skviki on 25/03/2009 10:45:24
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 25/03/2009 : 20:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by sawitch

Ma kakvi, to si ti pobrkao sa nekim drugim.
Nesporazuma ??? Pa decko je hteo da napravi majmuna od mene ali mu nije pošlo za malim mozgom. Sada to isto pokušava da uradi sa No1. Pazi, No1 njega da saceka za lovu, da mu izade u susret, a onda, kad Marenovic pošalje dolare, nema cekanja ni dan. Odmah pocinje prozivanje. Možeš misliti kakva bi tek frka bila da su u pitanju neke velike cifre.

Ja bih njega sacekao mnogo duze da me je pitao da li mogu da ga sacekam. Dakle, da mi je mailovao i pitao u mail, mozes li ti mene sacekati mesec dva, sada nisam u prilici da posaljem, ja bih rekao moze. Cekao bih, zasto da ne.

Ali on se ne javlja.

Ivica mi je 11.03. u 08.30 poslao mail da je primio novac i da ide slati.

Na koverti koju jos imam je datum 11.03.09. 08.59.26

EJ!!!

I javio je da je primio novac i da istog dana salje.

Ili kako god da je pisalo u mailu....
Nebitan je sled reci, bitno je da je od reci.

Problem je sto od no1 nisam imao nikakve reci, doslo je, saljem, doslo je, sacekaj me jedno mesec dana, dva... ok sacekao bih.

Ali morao bi javiti!

Dakle, sve u svemu samo problem komunikacije, a taj problem sa Ivicom Seserinom nisam imao. Kako to?

Pa covek komunicira.

Procitajte moj komentar koji sam ostavio Seserinu (do sada sam naucio da se komentar ostavlja tek kada obe strane ispune obavezu, to govorim zbog tebe skviki...mada mi to nije od nekog znacaja).

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 25/03/2009 : 21:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
Marenovicu...vidi ovako, bez ljutnje da ti iskreno kazem...imao si na aukcijama posla sa trojicom ljudi i sa njih dvoje si imao problema...takav fantastican pototak problema jednostavno ne moze dolaziti samo sa jedne strane...moras i ti za nesto od tog biti odgovoran...
Moras na kraju krajeva shvatiti da ovaj sajt nije Njujorska berza pa da se transakcije zavrsavaju u sekundi nakon podizanja ruke brokera
Ljudi imaju svoje obaveze...posao...porodica,itd. Pa onda dolazi problem sa postom jer ne mora znaciti da ako u isti dan posaljes dve posiljke u istu drzavu da te posiljke dodju u isti dan...zna posiljka kasniti i po nekoliko dana...
Pa onda problem sa mailovima...
Dakle sta je zakljucak...moras biti puno,puno strpljiviji pri sledecim transakcijama ako mislis normalno poslovati sa ljudima.
To ti je moj prijateljski savet

Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 25/03/2009 : 21:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:

Procitajte moj komentar koji sam ostavio Seserinu (do sada sam naucio da se komentar ostavlja tek kada obe strane ispune obavezu, to govorim zbog tebe skviki...mada mi to nije od nekog znacaja).

Od tri clana sa kojima si trgovao, kod dvojice si završio karijeru doživotno. To je uspeh.

Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 26/03/2009 : 12:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message
quote:

quote:

Od tri clana sa kojima si trgovao, kod dvojice si završio karijeru doživotno. To je uspeh.

Koliko sam upoznao tebe, a po ovoj koverti sudeci koja je stigla danas i no1 - nisam nista izgubio.

Ako je primio 16-og, a poslao 23, zar nije mogao jedan jedini jebeni mail da posalje 17-og recimo i da kaze saljem za dva meseca, ok, cekam dva meseca.

Stigla posiljka, stigao i komentar.
Sto se mene tice, ova tema je zavrsena, jos samo da javim coveku da je stigao paket i ova je aukcija zavrsena, a za neki mesec cemo videti za ostale aukcije jer ce me neke obaveze spreciti da sada postavljam aukcije ili ucestvujem na njima kao kupac.

Ja, kada imam dodatnih obaveza ne postavljam aukcije.

@sdragan@:

Imam i ja obaveza i porodicu, i ja moram misliti o njima, ali prijatelju, ja kada imam nekih obaveza ja se ne igram na aukcijama.
Zna se kad se sta moze.
Dakle, dragane, nije greska do mene (sto se tice Maria - No1) vec sto nije jedan mail poslao. Samo da kaze sacekaj me mesec, dva tri... i nema problema.
A za skvikija je moja greska.
Nisam znao kako to ide, kako to funkcionise i greskom sam odmah posle prodaje ostavio komentar. Kako nisam znao kako to ide, zeznuo sam se.
Moja greska. I rekao sam to.
I sada potvrdjujem. Prvi se macici u vodu bacaju.

Hvala ostalima na razumevanju, ko ne razume ili ne zeli da razume opet ok. Nije stvar novca, vec je stvar principa.

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 26/03/2009 : 21:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:

Nisam znao kako to ide, kako to funkcionise i greskom sam odmah posle prodaje ostavio komentar. Kako nisam znao kako to ide, zeznuo sam se.

Aj ne kenjaj, namerno si ostavio neutralni komentar zato što ti je bilo žao stripa. Trebalo je da ti ja roknem odmah negativni, ali nisam. Ja sam covek a ne djubre.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/03/2009 : 21:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Au! To je onaj slucaj???? Hm, sad su mi neke stvari puno jasnije.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 26/03/2009 : 22:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

Aj ne kenjaj, namerno si ostavio neutralni komentar zato što ti je bilo žao stripa. Trebalo je da ti ja roknem odmah negativni, ali nisam. Ja sam covek a ne djubre.

Ej, a taj strip ja kupio za jednog druga i danas je otputovao u HR, to je taj cuveni: Gvozdena klešta!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/03/2009 : 22:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Ja opet ponavljam da je sreca sto nisi moderator aukcija...
Mrsko mi se vise raspravljati...jer nemas argumenata za bilo kakav vid kvalitetne rasprave...
Uzivaj...

oceš da budem moderator aukcija?nije problem...ali poradi takvih pametnjakovica kao ti,nema šanse...samo ti zuji,daleko ceš...

Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 26/03/2009 : 22:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message
quote:

quote:

Ti ocigledno imas neki kompleks........ poslao bih te Aleksandri Jankovic da te malo ispita.

Kakva uzvisena recenica : "ja sam covek, a ne djubre"

Prodji me se. Odsada si kod mene na forumu samo ovo:

[Un-Ignore User]

Da ti pojasnim posto ne verujem da ces razumeti, ti si samo trgovac, nista vise.

Znaci da ne vidim tvoje postove.
TI NE POSTOJIS

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000