forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Parlament???
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/03/2009 : 13:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ne, ne, nema veze sa politikom nego sa clanom pod tim imenom. Naime, imamo jedan zaostatak sa aukcija a niti jedan odgovor na mailove nisan dobija. Šaljem mu mailove vec duže vrime bez odgovora a zadnjih dana vraca se kao neisporucen.

Thread-Topic: =?windows-1250?Q?Aukcije@www.stripovi.com_-_Pitanje_od_=E8lana_Renky?=
From: <renato.vladimir@hi.t-com.hr>
To: <parliament@email.si>
Subject: =?windows-1250?Q?Aukcije@www.stripovi.com_-_Pitanje_od_=E8lana_Renky?=

E sad možda je greška u mailu jer san tek sinoc skužija da piše "parliament" ali takav je u njegovim postavkama sa aukcija preko kojih ga i pokušavam kontaktirati.
Ono, niti mi je frka, niti mi je bilo što osim mogucnosti da se meni odjednom zacrveni minus ( kao što sam ima slucajeve jer neki ne kuže da bi se i oni, kao kupci, mogli javiti prvi ).
Dakle, za sve uvik postoji razlog ( pa i nejavljanju ) i uvik takve razloge uvažavam. Nije nikakva nervoza ali prošlo je vec 40 dana pa da kasnije ne bude, jebala Mare soldata.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter

dmar
New Member

Croatia
249 Posts

Member since 27/10/2005

Posted - 27/03/2009 : 16:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dmar a Private Message
jel ti se javio? ja sam mu u dobroj vjeri negdje tamo 2006. poslao stripova u vrijednosti 100-tinjak kuna i nikad mi nije platio, sad je opet valjda zabunom bidao i osvojio jedan strip kod mene i naravno nije se javio, poslao sam mu mail sve mu strusio u facu i njegov odgovor je bio ŠTA? i nakon toga muk, toliko od mene, ako bog (koljeno) da vidimo se u Makarskoj
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/03/2009 : 17:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Još ništa.

A mi se vidimo se u MA.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2009 : 17:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Šaljem mu mailove vec duže vrime bez odgovora.

Hihihi...
Sad vidis kako je to...

Patricia hic mea totus mundus est

Edited by - sawitch on 27/03/2009 17:42:42
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/03/2009 : 18:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Hihihi...
Sad vidis kako je to...

Da, samo mene nije briga kad ce se javiti a topic je postavljen kao opcija da možda netko ima kontakt sa njim ili da je na bilo koji nacin sprijecen u javljanju ili da je možda zaboravija pa ga ovo podsjeti.
Ostajm pri definiciji koju mi je dcarapo dodijelija. A u pravilu više ja cekam druge nego drugi mene. No ne mislim da je problem ako aukcija istekne u 23:45 a ja do 9h u jutro imam tri maila u kojima se kupac u cudu pita zašto mu još nisan posla broj racuna za uplati i vec izražava sumnju kako san proda strip onome što je ponudija kunu manje od njega jer je on novi na aukcijama.

A to je tek jedan od bisera

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 27/03/2009 : 19:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Ali, ima i druga strana. Ako te netko zeza mjesec dana ili više, ne javlja se, prenemaže. To je nepoštivanje tudeg vremena, a život nije toliko dug...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 27/03/2009 : 20:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Hihihi...
Sad vidis kako je to...

Da, samo mene nije briga kad ce se javiti a topic je postavljen kao opcija da možda netko ima kontakt sa njim ili da je na bilo koji nacin sprijecen u javljanju ili da je možda zaboravija pa ga ovo podsjeti.
Ostajm pri definiciji koju mi je dcarapo dodijelija. A u pravilu više ja cekam druge nego drugi mene. No ne mislim da je problem ako aukcija istekne u 23:45 a ja do 9h u jutro imam tri maila u kojima se kupac u cudu pita zašto mu još nisan posla broj racuna za uplati i vec izražava sumnju kako san proda strip onome što je ponudija kunu manje od njega jer je on novi na aukcijama.

A to je tek jedan od bisera

a cuj i ja cekam jedan strip art od tebe - koji vise ni ja ne znan -ko ga hebe - tako da nas ima jos strpljivih a ima vec koja godinica bit ce - s druge strane columbo mi se nije javljao mmjesecima a ja dobio aukciju na koju zaboravio nakon koje pola godine se ja javim stvarno zaboravio jbga i sve proslo super - medju pravim ljudima nit treba zurbe a jos manje zle krvi
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/03/2009 : 20:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by rommel
a cuj i ja cekam jedan strip art od tebe - koji vise ni ja ne znan -ko ga hebe - tako da nas ima jos strpljivih a ima vec koja godinica bit ce - s druge strane columbo mi se nije javljao mmjesecima a ja dobio aukciju na koju zaboravio nakon koje pola godine se ja javim stvarno zaboravio jbga i sve proslo super - medju pravim ljudima nit treba zurbe a jos manje zle krvi

Znam da o nekom jesmo nešto pricali i cackali... Mislim da je to bilo još dok je Strip Art izlazija na kioske.

Moran priznat da jesi strpljiv

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/03/2009 : 20:44:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Ali, ima i druga strana. Ako te netko zeza mjesec dana ili više, ne javlja se, prenemaže. To je nepoštivanje tudeg vremena, a život nije toliko dug...

A ima i treca strana... paranoja. Zašto sve mora biti usmjereno na "zajebi bližnjeg svog". Moje je geslo da ljudima ne radim ono što nebi volija da netko uradi meni. To je to. Jednostavno.

Vidi, nije ti palo na pamet ( možda i je ali nisan gleda po tvojim aukcijama ) da napišeš svoja pravila i uvjete u opis aukcije. Tko se ne pridržava, uradiš šta vec uradiš i gotovo. Ono... Ako te to toliko pogada... ma...

Whatever...

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 27/03/2009 : 20:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by rommel

Znam da o nekom jesmo nešto pricali i cackali... Mislim da je to bilo još dok je Strip Art izlazija na kioske.

Moran priznat da jesi strpljiv

bit ce da taj tjedan nisam stigao do kioska pa ti uzeo 2
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 27/03/2009 : 21:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Obi-wan

A ima i treca strana... paranoja. Zašto sve mora biti usmjereno na "zajebi bližnjeg svog". Moje je geslo da ljudima ne radim ono što nebi volija da netko uradi meni. To je to. Jednostavno.
To je i moje geslo. Da nas je više s tim geslom, bio bi ljepši svijet.

Vidi, nije ti palo na pamet ( možda i je ali nisan gleda po tvojim aukcijama ) da napišeš svoja pravila i uvjete u opis aukcije.
Napisao sam.
Tko se ne pridržava, uradiš šta vec uradiš i gotovo. Placem?
Ono... Ako te to toliko pogada... ma...
Whatever...

Pravo da ti kažem, nisam imao pojma da ovdje govorimo o meni. Jednostavno sam iznio svoje mišljenje (možda nisam trebao ovdje). A to je: cist racun, duga ljubav. To provjereno funkcionira. Naravno, nije mi cilj nametati svoje mišljenje drugima.
Peace...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 27/03/2009 21:22:15
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/03/2009 : 01:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Bez ljutnje ali kad god je bilo nekog zastoja u komunikaciji po pitanju aukcija uvik si komentira i ima taj stav. Poštujem to i svaka cast na dosljednosti. Medutim ja ne smatram da me netko zeza ili mi troši vrime ako mi se ne javi odmah po isteku aukcija. Moj stav je strpljenje i strpljenje se uglavnom dobrim vrati. Prihvacam opciju da ljudi imaju i nekih drugih bitnih i bitnijih stvari od aukcija i da ne mogu isplanirati život do u detalj.
Zato sam se pita zašto ne uvedeš svoja pravila na svoje aukcije ne misleci pritom nekom nametati svoje mišljenje.

Mir i s tobom

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 28/03/2009 : 14:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

Bez ljutnje ali kad god je bilo nekog zastoja u komunikaciji po pitanju aukcija uvik si komentira i ima taj stav. Poštujem to i svaka cast na dosljednosti. Medutim ja ne smatram da me netko zeza ili mi troši vrime ako mi se ne javi odmah po isteku aukcija. Moj stav je strpljenje i strpljenje se uglavnom dobrim vrati. Prihvacam opciju da ljudi imaju i nekih drugih bitnih i bitnijih stvari od aukcija i da ne mogu isplanirati život do u detalj.
Zato sam se pita zašto ne uvedeš svoja pravila na svoje aukcije ne misleci pritom nekom nametati svoje mišljenje.

Mir i s tobom

Poštovanja vrijedan stav...

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000