forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Kupi odmah - pitanje za Markosa -predlog
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

wanton
New Member

Serbia
262 Posts

Member since 24/02/2004

Posted - 24/03/2009 : 19:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send wanton a Private Message
Znam kako funkcioniše, no interesuje me postoji li mogucnost da takva aukcija ostane vidna za rok za koji je postavljena??!
U cilju vlastitog reklamiranja, postavio bih dosta takvih aukcija sa relativno malim kupi-odmah cenama na promer ZS LMS po recimo 8 kuna ali zatvaranje odnosno kraj takve aukcije cim kupac ponudi traženu cenu sve to obesmišljava. Mislim da to ne bi nikom smetalo, šta više, korisnici sajta bi imali vecu ponudu stripova za (manje) novce, ponjudaci reklamu a ljudi koji ubiru neki prihod od sajta kroz procenat, vecu zaradu jer bi i obrt bio veci....
eto

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/03/2009 : 19:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
ne vidim smisla da ostane vidljiva, ako je prodana.

Trouble will find me
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/03/2009 : 19:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Naravno, samo bi stvarala dodatnu pometnju, što bi prodata aukcija i dalje stajala od 3-15 dana?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

wanton
New Member

Serbia
262 Posts

Member since 24/02/2004

Posted - 25/03/2009 : 11:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wanton a Private Message
pokušacu da dodem do smisla
Kupcima je svejedno ako im se nešto nudi jeftino na primer 6 kuna, i oni to kupe, nije im bitno stoji li to dan ili 15
Onome ko ubire procenat od prodaje je takode svejedno Ako je zakljucena trgovina oni uzmu svoj deo, stajalo to dan ili 15
Koji je motiv prodavca??? Niko nece nuditi nešto za 6 kuna ako to realno vredi više jer ce to što nudi otici za minut i to niko nece ni znati ni videti.
Znaci onda prodavac nece da nudi pod tim ultra povoljnim uslovima, pa ni kupci nece moci da kupe. Nema transakcije - nema ni procenta od ostvarene transakcije.
Ukoliko bi takva ponuda stajala 15 dana, svi potencijalni kupci bi videli da je takva ponuda realnost, imali bi interesa da što cešce izlaze na sajt, da kupuju, i svi bi bili zadovoljni. I vuk sit i ovce na broju.
Nisam ja ovo izmislio ovo je jako staro trgovinsko iskustvo.
Dalje, ja ne vidim nikakvu pometnu u kupovini na ovom sajtu pa mi nije jasna opaska o "dodatnoj pometnji"
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/03/2009 : 12:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Izgleda da je sve dobro i ovako pa nece nista da se menja.. ;)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000