Author |
Topic |
|
talicnitom
Junior Member
Serbia
439 Posts
Member since 12/10/2006 |
Posted - 24/03/2009 : 22:05:51
|
Molio bi da mi se clan Rade_T javi kako bi konacno zavrsili transakciju.Ne znam sta je sa covekom jer ne odgovara na moje mailove.Ukoliko iko od clanova sa foruma zna nesto o njemu neka mi javi.Ili jos bolje, ko ga poznaje neka mu prenese da ga trazim. Rade_T javi se na mail de.niko@yahoo.com ili preko Private Message.
Voleo bih da zavrsim sa njim ovu transakciju i ne bih voleo da pored toliko pozitivnih komentara koje ima stoji moj koji nije takav.A ukoliko se ne javi bicu primoran na tako nesto.Jer dosta vremena je proslo i ovo preduzimam kao poslednji korak pre nego sto dam zakljucnu ocenu.
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/03/2009 : 22:07:46
|
ja san nedavno poslova s njim i sve je bilo ok.bez ikakvih problema.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 25/03/2009 : 09:00:21
|
I moja iskustava sa Radetom su pozitivna...ali ima obicaj da kasni sa javljanjem... Ali bez brige...javice ti se sigurno... |
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
|
|
|
talicnitom
Junior Member
Serbia
439 Posts
Posted - 25/03/2009 : 09:17:06
|
Ok, sacekacu jos malo. Mada, ne ide mi da nije proveravao svoj mail 20-ak dana.Mi smo se culi nekoliko dana posle isteka aukcije, dogovorili i ostalo je samo da posalje novac.Poslao sam mu od tada nekoliko mailova, ali nisam dobio odgovor.
Po komentarima se vidi da je fer i korektan,a i vase pohvale za njega cu prihvatiti.Nadam se da ce videti ovaj topik i odgovoriti mi.
|
|
|
talicnitom
Junior Member
Serbia
439 Posts
Posted - 27/03/2009 : 20:13:43
|
Ocigledno da je pometnja nastala u komunikaciji.Naime, na ovom mailu pomocu kojeg sam se registrovao na ovom sajtu, od pre par meseci ne mogu slati mailove.Mogu ih primati, tu nema problema ali ih slati ne mogu.Zbog toga sam se gotovo svima sa kojima sam saradjivao javljao sa maila de.niko@yahoo.com i uredno predstavio.Sve smo brzo zavrsavali i svima hvala na tome.Medjutim od Radeta sam pre neki dan dobio mail da on nije nikakve mailove dobio od mene, iako sam ja prilikom slanja uvek dobijao potvrdu da su svi mailovi poslati.Svima su stizali mailovi jedino tebi kako kazes nisu.Ali ajmo sada drugu varijantu
Rade, mozemo se onda dogovarati preko Private Massege na Forumu.Ja sam ti poslao poruku juce, nadam se da ces videti.Molio bih sve koji bolje poznaju Radeta od mene da mu jave za poruku, jer ne znam koliko cesto covek posecuje forum.
Rade, mozes mi se javiti i na mail de.niko@yahoo.com Posalji mi poruku na ovaj mail-nadam se da cemo bolje komunicirati.U svakom slucaju mozes videti PM.
|
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 27/03/2009 : 20:40:26
|
Rade_T je dusa od coveka.Ako ti se do sada nije javio,jednog dana sigurno hoce.Budi strpljiv. Meni je kupio stripova na aukcijama za tu negde oko 4700 eura ako se ne varam.Ja sam isto bio strpljiv celih 15 dana.Nije se javio.Bilo je dovoljno da mu posaljem samo dva maila da ga pitam sto se ne javlja i onda se odmah javio. Bio je vrlo raspolozen za saradnju i pun edukativnih saveta.Prvo je objasnio da je 4700 eura vredi kao jedan auto.Onda je objasnio da se za nas sa Balkana to smatra prevelikim novcem da bi smo ga primili odjedanput i tako sve neke korisne stvari. Zeleo je jos puno saradnje sa mnom.Cak mi je i predlozio da mi stripove placa po 200-300 eura mesecno dok sve ne isplati.Ja sam samo trebao kako primim jednu njegovu ratu da saljem stripove u toj vrednosti po spisku koji bi mi on svaki put revnosno slao.Zamisli nisam morao cak ni da razmisljam sta da mu saljem.Sve bi on smislio.Taj plan je obecavao saradnju od bar dve godine.Svaka mu cast na strpljenju.Ja sam se odusevio i odmah prihvatio. Na to je on cutao i nije se javljao jos nedelju dana,mozda i malo vise.Na zalost posle se nesto iskomplikovalo pa smo prekinuli saradnju.Valjda nisam bio dovoljno strpljiv. Znaci,budi strpljiv i sve ce te resiti.Nista se ne brini. To su moja iskustva i nadam se da sam ti pomogao. |
Edited by - dubac on 27/03/2009 20:42:30 |
|
|
talicnitom
Junior Member
Serbia
439 Posts
Posted - 27/03/2009 : 21:54:56
|
Javio se covek meni cim je video da sam ga trazio preko foruma.Rekao je da nije dobijao nikakve mailove od mene.Doduse ja sam bio prinudjen da saljem coveku mail sa adrese de.niko@yahoo.com i isli su mailovi sa potvrdom da su poslati.Sve uredno u svakom mailu, predstavio sam se, u subject naznaka vezano za taj i taj strip...Kada mi je stigao mail od njega odmah sam mu odgovorio, ali onda se setih ako kaze da nije primio nikakav mail od mene, pa daj onda da nadjemo neki nacin da bolje komuniciramo.Poslao sam mu Private Massage. Samo ne znam koliko cesto posecuje forum.
Meni je stvarno u cilju da zavrsim posao sa covekom, zato i trazim sve nacine da do toga dodje.Nisam otvorio topik da bi Radeta ocrnio vec da nadjemo nacina da resimo ovo. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 27/03/2009 : 22:07:57
|
Više puta sam poslovao sa Radetom i uvek sve korektno i pošteno sa njegove strane. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 27/03/2009 : 22:30:11
|
Dubac je imao zanimljiv slucaj sa Radetom...sto bi rekli "skolski" slucaj. Verujem da je i sam Rade posle skolovanja kod dubca mnogo "jasnije shvatio" funkcionisanje aukcija Nadam se da se nece ljutiti na ovu moju posalicu niti rade niti dubac... |
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40272 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 27/03/2009 : 22:31:59
|
Ja mislim da covek nije otvorio topic da mu sole pamet o Radetu i pricaju svoja iskustva... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Posted - 27/03/2009 : 22:32:58
|
quote: Originally posted by srdjandj
Više puta sam poslovao sa Radetom i uvek sve korektno i pošteno sa njegove strane.
Blago tebi ! |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Posted - 27/03/2009 : 22:33:59
|
quote: Originally posted by sdragan@
Dubac je imao zanimljiv slucaj sa Radetom...sto bi rekli "skolski" slucaj. Verujem da je i sam Rade posle skolovanja kod dubca mnogo "jasnije shvatio" funkcionisanje aukcija Nadam se da se nece ljutiti na ovu moju posalicu niti rade niti dubac...
Ma kakvi.Ja se uvek nasmejem kada ga se setim |
|
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 27/03/2009 : 23:58:10
|
quote: Originally posted by dubac
Ma kakvi.Ja se uvek nasmejem kada ga se setim
Jel kiselo ? |
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
|
|
talicnitom
Junior Member
Serbia
439 Posts
Posted - 02/04/2009 : 19:30:01
|
Stvarno ne znam sta je u pitanju, ali jel moguce da samo Radetu ne stizu moji mailovi? Covek mi je poslao pre par dana mail na adresu koju sam naveo na forumu, i ja mu odmah posaljem reply i ode poslato (sent).Ajde rekoh, on je meni poslao, ja njemu odgovorih na isto to.Medjutim ne dobijam odgovor.Zatim mu mail posaljem sa moje druge mail adrese dejan_nklc@yahoo.com i opet dobijam potvrdu da je poslato, ali nema odgovora sa druge strane.Danas sam mu poslao mail sa e- mail adrese firme mog oca (preko gmail-a). Inace, private messages jos nije otvorio a skoro nedelju dana je proslo.
Evo ja cu mu ovde ostaviti moje podatke.Cifru koju treba da posalje nema smisla da stavljam ovde.Samo cu reci sledece - Rade, onaj iznos koju si pominjao u mailu koji si mi poslao je dovoljan.Posalji to na sledecu adresu
Nikolic Dejan Marsala Tita 11 11275 Boljevci Srbija
Molim moderatore da mi ne zamere sto na ovako neuobicajen nacin moram da resim ovo.Ovo sigurno nije praksa, medjutim ukoliko njemu ne stizu moji mailovi i ukoliko jos uvek nije video PM ja moram ovako preko stapa i kanapa da uspem da zavrsim posao.Ovo sam morao da ucinim jer je sigurno neko od clanova javio Radetu da ga trazim na Forumu, a on posto ne posecuje Forum (u suprotnom bi video PM) oslanjam se na nekog od clanova ko je blizak sa njim da mu prosledi moje podatke.Mozda je najbolje da mu neko copira ovo sto sam otkucao i obavesti ga.Bio bih mu vrlo zahvalan.
Jedan, drugi, treci razlicit e-mail...(sa naznakom da su svi poslati) Private Messege preko Foruma I evo sad na topiku ostavljam svoje podatke
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 02/04/2009 : 20:16:08
|
quote: Originally posted by talicnitom Molim moderatore da mi ne zamere sto na ovako neuobicajen nacin moram da resim ovo.Ovo sigurno nije praksa, medjutim ukoliko njemu ne stizu moji mailovi i ukoliko jos uvek nije video PM ja moram ovako preko stapa i kanapa da uspem da zavrsim posao.Ovo sam morao da ucinim jer je sigurno neko od clanova javio Radetu da ga trazim na Forumu, a on posto ne posecuje Forum (u suprotnom bi video PM) oslanjam se na nekog od clanova ko je blizak sa njim da mu prosledi moje podatke.Mozda je najbolje da mu neko copira ovo sto sam otkucao i obavesti ga.Bio bih mu vrlo zahvalan.
Jedan, drugi, treci razlicit e-mail...(sa naznakom da su svi poslati) Private Messege preko Foruma I evo sad na topiku ostavljam svoje podatke
Ovaj podforum je dijelom otvoren upravo zbog toga tako da ti ne treba biti neugodno... A Rade je prilicno nedostupan za nekoga tko baš voli licitirati. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 02/04/2009 20:19:28 |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Posted - 02/04/2009 : 21:50:12
|
Ne samo to nego i na njegovoj adresi koja je data za aukcije ne zivi niko sa takvim imenom,niti u celom Cirihu postoji covek prijavljen pod tim imenom.Proverio sam jednom ranije kada smo imali ugodnu saradnju. Rekoh ranije,bez brige javice se sam kad oseti potrebu i da je vreme. |
Edited by - dubac on 02/04/2009 21:50:28 |
|
|
talicnitom
Junior Member
Serbia
439 Posts
Posted - 02/04/2009 : 22:09:07
|
Uspostavili smo komunikacijuCoveku je stigao mail koji sam poslao danas preko adrese firme mog oca i odgovorio je.Sigurno cemo sada vrlo brzo dogovoriti sve i zavrsiti transakciju.
S obzirom da sam postigao cilj tj. nasao nacin da se cujem sa Radetom, mislim da samim tim ovaj topik moze da ode u zaborav.Eto moderatori mozete zakljucati topik i obrisati ga.
Zahvaljujem svima na pomoci i savetima |
|
|
Rade_T
Starting Member
6 Posts
Member since 16/12/2007 |
Posted - 02/04/2009 : 23:44:56
|
dubac covek nije mogao da kontaktira samnom jer se radilo o tehnickom problemu. on je mene trazio a ne komentare o meni. i prestani da se mesas u stvari koje neznas. |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Posted - 03/04/2009 : 00:09:22
|
quote: Originally posted by Rade_T
dubac covek nije mogao da kontaktira samnom jer se radilo o tehnickom problemu. on je mene trazio a ne komentare o meni. i prestani da se mesas u stvari koje neznas.
Izvini Samo sam zeleo da pomognem |
Edited by - dubac on 03/04/2009 00:12:04 |
|
|
|
Topic |
|