Author |
Topic |
Obelix
Average Member
Serbia
537 Posts
Member since 06/04/2009 |
Posted - 06/04/2009 : 18:12:20
|
Hallo svima .
Mesec dana pratim ovaj forum, pa sam resio da se pridruzim i kao clan. Nadam se da mi necete zameriti ako ponekad budem pitao nesto o cemu ste vec mnogo puta ranije diskutovali.
Nakon krace pauze, od skoro dve decenije opet sam u sedlu, citam stripove, uzivam i ne kajem se.
Odmah i jedno pitanje za one koji su sve vreme ostali u ovim vodama. Gde sve nabavljate stripove osim u Darkwoodu i Alan Fordu. Vidim da ima svega i svacega na ovom sajtu, na aukcijama, ali to mi deluje komplikovano, ili se varam?
|
Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 06/04/2009 : 18:23:31
|
jedan si od rijetkih koji je popunio profil..dobrodošel |
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17042 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 06/04/2009 : 18:25:49
|
quote: Originally posted by Obelix
Hallo svima .
Mesec dana pratim ovaj forum, pa sam resio da se pridruzim i kao clan. Nadam se da mi necete zameriti ako ponekad budem pitao nesto o cemu ste vec mnogo puta ranije diskutovali.
Nakon krace pauze, od skoro dve decenije opet sam u sedlu, citam stripove, uzivam i ne kajem se.
Odmah i jedno pitanje za one koji su sve vreme ostali u ovim vodama. Gde sve nabavljate stripove osim u Darkwoodu i Alan Fordu. Vidim da ima svega i svacega na ovom sajtu, na aukcijama, ali to mi deluje komplikovano, ili se varam?
Dobro došao. Ali zar ne bi bilo prikladnije da avatar bude prilagodn korisnickom imenu, znaci neka Obeliksova slicica umjesto ovog pijetla Sofronija? |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 06/04/2009 : 18:47:08
|
Ili neki vuk...
Ma daj delboj, pusti covika. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 06/04/2009 : 18:51:54
|
Hallo svima .
Mesec dana pratim ovaj forum, pa sam resio da se pridruzim i kao clan. Nadam se da mi necete zameriti ako ponekad budem pitao nesto o cemu ste vec mnogo puta ranije diskutovali. Neki hoce, neki nece. Baš te briga.
Nakon krace pauze, od skoro dve decenije opet sam u sedlu, citam stripove, uzivam i ne kajem se. Puno nas je takvih, doduše, tvoja pauza je prava šampionska.
Odmah i jedno pitanje za one koji su sve vreme ostali u ovim vodama. Gde sve nabavljate stripove osim u Darkwoodu i Alan Fordu. U trafikama, knjižarama, na sajmovima i naravno preko aukcija tj. poštom. Vidim da ima svega i svacega na ovom sajtu, na aukcijama, ali to mi deluje komplikovano, ili se varam? Varaš se. Vrlo je jednostavno. Licitiraš (drži se prodavaca iz Srbije za pocetak). Ako je tvoja ponuda najveca ili jedina, cuješ se mailom sa prodavacem. Uplatu najcešce vršiš na racun, a prodavac ti pošalje paket ili tiskanicu. Pouzdanost vidiš po broju komentara pored nickova prodavaca (tko ima puno, pouzdan je, a vremenom ceš i sam skontati kod koga ti najviše odgovara kupovati).
Dobrodošao. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
ismolc34
Senior Member
Croatia
1146 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 06/04/2009 : 19:19:28
|
[quote]Originally posted by Obelix
?
ne dao bog da su ti i druge pauze poduže ] |
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
|
|
Death
Senior Member
Croatia
1208 Posts
Member since 10/01/2008 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 06/04/2009 : 20:04:04
|
benvenuti |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Obelix
Average Member
Serbia
537 Posts
Posted - 06/04/2009 : 21:30:42
|
Ziveli!
Hvala svima na dobrodoslici . Dobro pitanje za avatar. Nije u ponudi bilo Obelixa, a dok sam razgledao sta ima, slucajno ostade Sofronije. Senilnost, godine... Neka ga sada tu, pa cu ga zameniti, to je svakako od presudnog znacaja za mene .
Mislim, sta reci, topao docek, korisni saveti. Idem da prelistam detaljnije o cemu se sve ovde prica i sta korisno ima.
Neka ste zivi i zdravi |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 06/04/2009 : 21:36:23
|
Hallo svima .
Mog najboljeg druga zovemo tako(Obelix),dobrodosao na forum druze,zabavljaj se uz najbolje shtivo,i najludje ljude na planeti. |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3914 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 07/04/2009 : 01:29:53
|
Dobrodosao Obelixe!!! |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 07/04/2009 : 07:01:22
|
welcome! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 07/04/2009 : 09:00:59
|
#1044;#1086;#1073;#1088;#1086; #1076;#1086;#1096;#1072;#1086; Zavisi odakle si? u svakom vecem gradu ima neko ko prodaje stripove, imas po oglasima, ali stripovi nisu najjeftiniji , pa ti savetujem da prvo pogledas aukcije, da vidis kako se odprilike krecu cene. Ovo nije jeftin sport , tako da se prvo baziraj na jednom junaku , kad njega sakupis predji na drugoga + kupuj sve sto ti se ucini jeftinim :) A aukcije su lagane , ako kupujes od ljudi iz svoje zemlje. Jednostavno bidujes strip , ako ga osvojis, posaljes novce i on tebi posalje strip. A moguce je da i ne posalje zato uvek gledaj da ako placas vise novaca poslujes sa pouzdanim ljudima.
|
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17042 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 07/04/2009 : 09:06:18
|
quote: Originally posted by Renky
Ili neki vuk...
Ma daj delboj, pusti covika.
Zašto vuk? Morao sam malo da se našalim
Ziveli!
Hvala svima na dobrodoslici . Dobro pitanje za avatar. Nije u ponudi bilo Obelixa, a dok sam razgledao sta ima, slucajno ostade Sofronije. Senilnost, godine... Neka ga sada tu, pa cu ga zameniti, to je svakako od presudnog znacaja za mene .
Mislim, sta reci, topao docek, korisni saveti. Idem da prelistam detaljnije o cemu se sve ovde prica i sta korisno ima.
Neka ste zivi i zdravi
Pa nadeš neku slicicu Obeliksa u staviš kao avatar, Markos se potrudio da omoguci tu opciju. |
|
|
talicnitom
Junior Member
Serbia
439 Posts
Member since 12/10/2006 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Posted - 07/04/2009 : 10:21:12
|
quote: Originally posted by delboj
quote: Originally posted by Renky
Ili neki vuk...
Ma daj delboj, pusti covika.
Zašto vuk? Morao sam malo da se našalim
Pa zbog imena. Bez šale, bila bi baš dobra fora. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Svila
Starting Member
Croatia
9 Posts
Member since 05/01/2009 |
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 07/04/2009 : 12:05:04
|
Ziveli!
Neka ste zivi i zdravi
Možeš sam dodat Obelixa. -> Profile -> Dodaj svoj avatar
Recimo neki od ovih:
|
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
Edited by - dr strangelove on 07/04/2009 12:08:01 |
|
|
Obelix
Average Member
Serbia
537 Posts
|
Obelix
Average Member
Serbia
537 Posts
Posted - 07/04/2009 : 21:00:57
|
quote: Originally posted by Ultras
Pozdrav Obelixe !
Sta citas od stripova ?
Svojevremeno sam citao skoro sve iz Stripoteke i Eksa. Obozavam Asteriksa, Fordove, Talicnog... Volim da proberem meni dobre stripove, ali ne bezim od citanja svega zivog. Skoro sam procitao serijal XIII od Marketprinta, sada citam od Belog Puta sve redom. Super su im izdanja.
Inace spremam se, naravno finansijski :)), da krenem sa Fibrom i nekim Libellusima, deluje da ima izvrsnih stripova, a posebno se radujem Ridjobradom u onako lepim izdanjima.
Citao sam Sp.Brotherse u Stripotekama i odlicni su mi, pa mi je i Fibrin serijal u planu u najskorije vreme.
Eh, kada bi mogao da kupim sve odjednom...vrlo skromno :(( |
|
|
Topic |
|