Author |
Topic |
|
tiberije
Average Member
USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
Posted - 09/04/2009 : 02:38:22
|
Sanjao sam jedan san.
Dobio sam ni ja ne znam koliko miliona na loto-u i resio da ostvarim svoj davnasnji san, da sedim odmaram ispijam pivo, gledam fudbal i citam stripove. Medjutim svi ovi milioni mi nisu dali mira i resio sam da odem korak dalje, zasto citati samo ono postojece ne bi bilo bolje angazovati Ferrija, Milazza, Berardija,Scalivija, Castelija, Disso i ostale da pisu nove price koje jos nisam procitao. I tako ti ja krenem sa tim i naravo uskoro krenuse da pristizu scenirija koja cekaju samomoju dozvolu, Zimska Zmija 5-ti put u Zagoru nema problema, Vuk Samotnjak postaje poglavica u Drakwoodu nema problema moze, Supermajk opet u darkwoodu naravno, Tonineli sa Zagorom muci Boselija i Buratinija zbog toga sto su od zagora napravili Marka Pola fantasticno, Ken Parker u svojoj 500 avanturi srece se sa Bady Longway-om i Bluberijom brrrr, a onda se desi i to pilot jerry drake poznat pod imenom Mister No iz jedne naizgled obicne tuce u zadimljenom Jazz lokalu igrom slucaja spasava Humphrey Bogarta i ima priliku da pogleda Casablancu sa Rick-om himself ... I tako ti ja sedim i uzivam citam ono sto sam sanjao da je raj kada dete sam bio i pitam se da li raj ovako izgleda ili ima nesto bolje, a onda se pomislim nema nista bolje od Piva, Fudbala, stripova, neki bi rekli i seksa ali cim zenu ukljucis u ovu pricu ode do dodjavola ceo ovaj san... Pa drugovi jeste li imali ovakav san nekada:)
|
Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40295 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
tiberije
Average Member
USA
789 Posts
Posted - 09/04/2009 : 04:32:18
|
quote: Originally posted by sawitch
A ja mislio da sam ja odlepio.. :))
I ja sam mislio da si ti odlepio:) |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 09/04/2009 : 10:21:43
|
quote: Originally posted by tiberije
Sanjao sam jedan san. neki bi rekli i seksa ali cim zenu ukljucis u ovu pricu ode do dodjavola ceo ovaj san...
xexexe |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 09/04/2009 : 18:01:53
|
Pa drugovi jeste li imali ovakav san nekada:)
ako mislis na sex,odgovor je DA! Stripove/strip junake jos nikad nisam sanjao |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40295 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 09/04/2009 : 18:10:25
|
quote: Originally posted by King Warrior
Pa drugovi jeste li imali ovakav san nekada:)
ako mislis na sex,odgovor je DA! Stripove/strip junake jos nikad nisam sanjao
Ja jesam,kao na tezgi nadjem brdo stripova,sve po 20 din(oko 2kn) i ja trpam ono u ranac.Lepseg sna nema,cesto se ponavlja,al se ne ostvaruje |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
tiberije
Average Member
USA
789 Posts
Posted - 09/04/2009 : 18:34:00
|
Pa pitanje je ocigledno jeste li imali nekad neki san vezan za stripove i kakav,pored ovoga sanjao sam vise puta da nalazim i neke kutije na tavanu i podrumu pune stripova cak sam i korice sanjao i onda puf, probudim se i nista, nema kutije a nema ni stripova |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 09/04/2009 : 18:37:50
|
Pa pitanje je ocigledno jeste li imali nekad neki san vezan za stripove i kakav,pored ovoga sanjao sam vise puta da nalazim i neke kutije na tavanu i podrumu pune stripova cak sam i korice sanjao i onda puf, probudim se i nista, nema kutije a nema ni stripova
Ma sanjali su svi,samo nece da priznaju da ne ispadnu blesavi :-) Ja sam sanjao kao klinja da nalazim hrpu glancera LMS i ZS u kontejneru i ne smem da mrdnem od njega da mi neko to ne pokupi a ne mogu nikog da pozovem(nije bilo mobilnih). Horor,sta da ti pricam :-) |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 09/04/2009 : 18:39:13
|
quote: Originally posted by sawitch
@Tex i Tiberije Dobro je da ste se uverili da nisam.. :))
Samo crno na belo priznajem u tvom slucaju Faksimil i potpis ovlascenih osoba |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 09/04/2009 : 18:49:31
|
Pa pitanje je ocigledno jeste li imali nekad neki san vezan za stripove i kakav,pored ovoga sanjao sam vise puta da nalazim i neke kutije na tavanu i podrumu pune stripova cak sam i korice sanjao i onda puf, probudim se i nista, nema kutije a nema ni stripova
E to je meni zelja,udjem na stari tavan,otvorim neki sanduk a unutra puno stripova. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
fumettisti
Senior Member
Croatia
2265 Posts
Member since 13/07/2002 |
Posted - 09/04/2009 : 19:32:22
|
Ja razmisljam samo o tome kako da poklonim stripove a da ih taj ne unovci jer to niti ja nisam htio.Bez bezobraznih komentara na ovo.:):) |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 09/04/2009 : 19:59:34
|
quote: Originally posted by fumettisti
Ja razmisljam samo o tome kako da poklonim stripove a da ih taj ne unovci jer to niti ja nisam htio.Bez bezobraznih komentara na ovo.:):)
Pokloni ih meni,ja ih necu unovciti.Stavise svaki cu procitati i nakon toga lepo smestiti |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 09/04/2009 : 22:13:19
|
Ja sam godinama sanjao da na kioscima nalazim hrpu stripova i to LMS i ZS, i to se ostvari mada ne sa LMS i ZS, ali i dalje sanjam slicne snove Što se tice tavana, jedan moj drug iz škole kaže da ima neke stripove na tavnu u kuci na selu, ako ne izmišlja, u svakom slucaju se spremam da ga nagovorim da odemo da proverimo |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 09/04/2009 : 22:30:31
|
Ja sam cesto sanjao da kupujem jedan extra Zagor, naslovnica prikazuje Zagija vezanog lancima, a iza narandžasta podloga i nalazio se na trafici u Vogošci ili na Kobljoj glavi ( nešto kao nastavak Senke smrti- Horus ). Isto tako sam cesto sanjao da postoji pijaca u kojoj covjek ima štand sa stripovima, ali mora se preci preko neke planine, nikad nisam stigao tamo:D, e da jednom sam usnio da se u gradu u predjelu Narodne banke nalazi neki prostor u podrumu kao tržni centar, a pri kraju bi bio covjek koji prodaje sve stripove, izmedu ostalog i talijanske i to po jako jeftinoj cijeni, ali zacudo u tom snu nikad nemam kinte. |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 09/04/2009 : 22:32:59
|
ja sam sanjao da sam samuraj i da se vozim kombijem.potom sam se shibao sa crnjom koji je bio 2 sa 2,a moji su prijatelji cucali sa puskama i gledali xD |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 09/04/2009 : 23:37:28
|
quote: Originally posted by jasa
Ja sam cesto sanjao da kupujem jedan extra Zagor, naslovnica prikazuje Zagija vezanog lancima, a iza narandžasta podloga
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 09/04/2009 : 23:38:14
|
quote: Originally posted by weljko94
ja sam sanjao da sam samuraj i da se vozim kombijem.potom sam se shibao sa crnjom koji je bio 2 sa 2,a moji su prijatelji cucali sa puskama i gledali xD
ovo je vec za psihijatriju |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 09/04/2009 : 23:45:00
|
Sanjao sam jedan san.
Dobio sam ni ja ne znam koliko miliona na loto-u i resio da ostvarim svoj davnasnji san, da sedim odmaram ispijam pivo, gledam fudbal i citam stripove. Medjutim svi ovi milioni mi nisu dali mira i resio sam da odem korak dalje, zasto citati samo ono postojece ne bi bilo bolje angazovati Ferrija, Milazza, Berardija,Scalivija, Castelija, Disso i ostale da pisu nove price koje jos nisam procitao. I tako ti ja krenem sa tim i naravo uskoro krenuse da pristizu scenirija koja cekaju samomoju dozvolu, Zimska Zmija 5-ti put u Zagoru nema problema, Vuk Samotnjak postaje poglavica u Drakwoodu nema problema moze, Supermajk opet u darkwoodu naravno, Tonineli sa Zagorom muci Boselija i Buratinija zbog toga sto su od zagora napravili Marka Pola fantasticno, Ken Parker u svojoj 500 avanturi srece se sa Bady Longway-om i Bluberijom brrrr, a onda se desi i to pilot jerry drake poznat pod imenom Mister No iz jedne naizgled obicne tuce u zadimljenom Jazz lokalu igrom slucaja spasava Humphrey Bogarta i ima priliku da pogleda Casablancu sa Rick-om himself ... I tako ti ja sedim i uzivam citam ono sto sam sanjao da je raj kada dete sam bio i pitam se da li raj ovako izgleda ili ima nesto bolje, a onda se pomislim nema nista bolje od Piva, Fudbala, stripova, neki bi rekli i seksa ali cim zenu ukljucis u ovu pricu ode do dodjavola ceo ovaj san... Pa drugovi jeste li imali ovakav san nekada:)
Nikada...
|
|
|
PINCA
New Member
Bosnia and Herzegovina
168 Posts
Member since 28/04/2008 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 10/04/2009 : 15:17:50
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Ja sam godinama sanjao da na kioscima nalazim hrpu stripova i to LMS i ZS, i to se ostvari mada ne sa LMS i ZS, ali i dalje sanjam slicne snove Što se tice tavana, jedan moj drug iz škole kaže da ima neke stripove na tavnu u kuci na selu, ako ne izmišlja, u svakom slucaju se spremam da ga nagovorim da odemo da proverimo
Idem sa tobom!!! |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 10/04/2009 : 16:38:41
|
quote: Originally posted by okiboki
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Ja sam godinama sanjao da na kioscima nalazim hrpu stripova i to LMS i ZS, i to se ostvari mada ne sa LMS i ZS, ali i dalje sanjam slicne snove Što se tice tavana, jedan moj drug iz škole kaže da ima neke stripove na tavnu u kuci na selu, ako ne izmišlja, u svakom slucaju se spremam da ga nagovorim da odemo da proverimo
Idem sa tobom!!!
Samo u snovima |
|
|
|
Topic |
|