Author |
Topic |
teller
Advanced Member
Slovenia
18907 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 24/04/2009 : 11:36:46
|
i nije,nimalo loše i prica i crtež solidni, cak vrlo dobri. Zacuda je i Tipomat izdanje savršeno odradio...sad cekam specijalca novog. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 29/04/2009 : 21:36:17
|
Meni je ovo najgori broj iz ove sage. Užasno dosadno. Jedva sam uspeo da procitam. Crtež mi je takode vrlo loš. Bah, nepotrebno su toliko odužili sve ovo sa Išikavom, pojavi se na 5 strana a Džeri se lomata bezveze po kojekakvim mestima sa radnjom glupom da glupljom ne može biti.
edit: nasmejao sam se kad sam video na strani 44 da onaj tip cita Betmenov strip. |
Edited by - goksi on 29/04/2009 21:38:36 |
|
|
dnevni boravak
Senior Member
Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 29/04/2009 : 21:49:54
|
Mister No sa niskog na još gore. |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
|
|
Andrey
New Member
British Indian Ocean Territories
281 Posts
Member since 06/01/2009 |
Posted - 10/05/2009 : 14:43:01
|
Meni je ovo dobro,zapravo tipicna Mr.No epizoda puna bad guysa,krvi,melankolije,obrata(takve su epizode iz ove nove americkog putovanja).Scenarij je okey,nije predvidljivo,na pocetku imamo i socijalnu tematiku.Takoder mi se svida kako je opisan odnos izmedu Jerrya i Brende.A ono objašnjenje kako su se nakraju svi našli na mjestu zlocina je naivno i glupo.
Nakon crvenog vjetra i tajne iz kripte,najbolja "nova" epizoda.
Bruzzo je samo korektan u maxiju je bolji.
(7,8,6,8)
A zanimljiva je najava i naslovnica za slijedeci strip,Mr.No i cudovišete iz mocvare! |
puno postam, uprati https://twitter.com/vjekoplovac
sclavi>originalni radovi junjija ita |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 13/05/2009 : 11:47:29
|
Živi ocaj! Još jedna bljuvotina iz radionice Masiero & Colombo.
- Imamo standardno promašeno filozofsko preseravanje onih Japanezera. Ishikawu više nitko živ ne može razumjeti. Prelijevanje iz šupljeg u prazno (vec tko zna koliko brojeva). Sve to samo potvrduje koliko je traljavo izvedena citava saga o bijegu iz Brazila. Potpuno besmisleno.
- Za svaku lokaciju do koje dode Mister NO, dobijemo jednu random pricu. Naravno, nema ona nikakve veze s Japancima, vec joj je svrha da se saga što više umjetno rastegne. Što se tice same price, opisanih lokalnih dogadaja ima mali milijun samo u mojoj opcini. Koga to zanima? Pogotovo ako se to traljavo izvede. Na kraju nije ni bilo ništa u vezi imigranata, vec samo raskusuravanje clanova bande. Otišlo totalno u nekom drugom smjeru...
- Mislili smo da bar jedna epizoda Mister Noa može proci bez kakvog sadiste. Ma kakvi, evo ga i ovdje...
- Nelogicnosti ima od prve stranice. Odakle Jerryiju 4000 dolara? Te novce je dao krijumicarima kako bi ga prebacili preko granice, a na kraju je i bez njihove pomoci lagano preplivao Rio Grande? Zar odmah nije mogao uštedjeti lovu? Kad prijede granicu dode baš na ranc sestre tih kriminalaca... Likvidacija imigranta je prilicno neshvatljiva. Likovi se ponašaju cudno i neocekivano... van svake logike.
- Džumbus tek pocinje od 55. stranice. Teško je opisati sve lude i nenormalne situacije, pa necu.
- Nevjerojatno loše. Covjek ne može vjerovati da u ruci drži strip o Mister Nou. Za razliku od 2008., ove godine sam procitao puno teških krševa. Primjerice: "Bunar prevara", "Cepelin", "Sin vjetra", "Stranac u Redencionu", "Tajanstveno selo"... Sve same jedinice.
-Crtež je vrlo dobar, ali džabe.
Prica: 2 Scenarij: 1 Crtež: 7 Naslovnica: 6
Ukupno: 36% |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
Edited by - Inferno on 13/05/2009 11:49:02 |
|
|
MladenT
New Member
Croatia
260 Posts
Member since 16/10/2007 |
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 13/05/2009 : 11:55:49
|
Inferno stvarno je gušt procitat tvoje ocjene stripova, sa ovom se slažem 100%. Stvarno su ga razvukli do besvijesti, a ovi Ishikawa je dopizdio i bogu i narodu, valjda ce biti bolje kasnije tj. kad stigne u New York... Srecom uživam u starim epizodama:)) |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 13/05/2009 : 12:09:36
|
Meni se svda ova razmjena mišljenja u vezi stripova. I loše price su tu da ih se komentira.
"Dixi et animam levavi!" - "Rekoh i oslobodih dušu!" Kad nešto digne tlak, onda je najbolji lijek iskrenit žuc na forumu. :DD |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
Edited by - Inferno on 13/05/2009 12:09:57 |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 13/05/2009 : 12:25:44
|
Ja sam mislio s ovim završiti kupovanje Mister No serijala... Ne da su tako bezgranicno loše epizode, a ne muci me niti to što odgadaju obracun Noa i Ishikave, nego jednostavno mi je ovaj serijal postao isprazan. Nakon procitanog osjecam jedino ravnodušnost. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17049 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
Topic |
|