Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
teller
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19106 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 25/04/2009 : 13:09:46
|
Naslovnica i crtež solidni a za pricu i neznam,imam talijanski original i djeluje zanimljivo. Kad mi se dopao Rio Hondo kojeg se dosta kritiziralo-valjda cu i ovo nekako prežvakat, ako ne drugo to je Tex...a kao takav ima neogranicen limit-bar kod mene. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
okiboki
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/crazy.jpg)
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 25/04/2009 : 13:46:56
|
Pazi ima i 336 strana a Zagor samo 288 i jos se bunite.![](icon_smile_wink.gif) |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
weljko94
Advanced Member
![](avatars/am10.gif)
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 25/04/2009 : 14:07:24
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Prelepa naslovnica,deluje zanimljivo...ovo su trenutci kada zažalim što ne sakupljam i Texa.
Ko si ti,i shta si uradio nashem profesoru? |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
goksi
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Serbia
1957 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 25/04/2009 : 14:11:40
|
Prelepa naslovnica,deluje zanimljivo...ovo su trenutci kada zažalim što ne sakupljam i Texa.
Cekaj, ti zapravo skupljaš samo Zagora i Komandant Marka?
Inace da ne bude offtopic žao mi je ako je stvarno dosadan jer ovako na prvi pogled imao je sve preduslove da bude dobar. Em sjajno izgleda naslovna, ali dobro to je Vilja. Kako drugacije i da izgleda? |
|
Panon
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/dylcf01.jpg)
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
Posted - 25/04/2009 : 15:46:37
|
Ako je, kako neki kažu, ovaj Maxi slican Rio Hondou, onda ce mi se svakako svidjeti. Za mene vrijedi pravilo: Svaki debeli Tex je dobar Tex ![](icon_smile.gif) |
|
morrison
Advanced Member
![](AvatarUpload/8-70.jpg)
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 25/04/2009 : 17:38:22
|
Ohoho, Tex i Zagor! Milina jedna! Nadam se da narednog meseca mozemo ocekivati DD almanah i gigant. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
profesor-inz
Advanced Member
![](avatars/seilah.gif)
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 25/04/2009 : 17:59:13
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Fenomenalno! Mi o vuku... ![](icon_smile.gif)
Ako se ne varam, ovo je onaj koji je crtao Feri? Ko pishe?
Da nisi malo dunuo gde nade Ferija... |
|
profesor-inz
Advanced Member
![](avatars/seilah.gif)
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 25/04/2009 : 18:01:47
|
quote: Originally posted by goksi
Cekaj, ti zapravo skupljaš samo Zagora i Komandant Marka?
Inace da ne bude offtopic žao mi je ako je stvarno dosadan jer ovako na prvi pogled imao je sve preduslove da bude dobar. Em sjajno izgleda naslovna, ali dobro to je Vilja. Kako drugacije i da izgleda?
Sakupljam i Velikog Bleka...ali samo sam spomenuo da zažalim kada vidim izdanja ovog tipa 336 strana ,odlicna naslovnica. |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 25/04/2009 : 18:17:12
|
Uf, ne daj boze, da Ferri ikad uprlja Texa. Nije li dovoljno sto je napravio sa prvim pilotom. ![](icon_smile_tongue.gif)
Da je barem Boselli napisao ovog maxija umjesto Nizzija, tako ce biti tesko gledati Disa uz ovako jadan scenarij. ![](icon_smile_disapprove.gif)
Nego, sjecam se, da je Markos rekao kako je Sjeverozapadni teritorij nekako jedan od posljednjih odlicnih maxija - ima li barem neka nada da se nadze jos neki dobar-odlican maxi?
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Posted - 25/04/2009 : 18:21:20
|
A ovaj sljedeci Segura-Ortiz "Blindirani vlak", valja li to nesto? Barem ce crtez odgovarati. ![](icon_smile_approve.gif) A jos kasniji Manfreda-repetto? Scenarij, barem malo? |
|
|
Rock.Bob Rock
Senior Member
![](AvatarUpload/Marvin_thumb.jpg)
Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
|
76
Senior Member
Croatia
2638 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 25/04/2009 : 19:32:02
|
quote: Originally posted by Panon
Ako je, kako neki kažu, ovaj Maxi slican Rio Hondou, onda ce mi se svakako svidjeti. Za mene vrijedi pravilo: Svaki debeli Tex je dobar Tex ![](icon_smile.gif)
![](icon_smile_approve.gif) |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 27/04/2009 : 02:01:56
|
quote: Originally posted by tiberije
sta bi bilo da se zatelebo u kobilu to bi trebalo ici bar na 500 strana:)
A tek da se kobila zatelebala u njega...![](icon_smile_big.gif) |
|
tiberije
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/zagor_d01.jpg)
USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19106 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 27/04/2009 : 23:30:55
|
Markos je u zadnje vreme malo "zastranio" što se Bonellija tice, pa valja uzeti u obzir da sa malo višim kriterijima ono što je za nas vrh vrha njemu je samo prosjecno,ali na to ima potpuno pravo i nadam se da je bar kod Texmaxija koji sljede pogrešio-odnosno ocekivao više od nas. Ja do sada baš osobito lošeg maxija kod Texa nisam procitao, tako da se nadam da nije tako loš ni ovaj.Nisu ludi valjda u Bonelliju da od Texa-legende naprave sprdacinu.ako ne drugo ovo valja uzet samo zbog naslovnice. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21394 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 27/04/2009 : 23:48:44
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Fenomenalno! Mi o vuku... ![](icon_smile.gif)
Ako se ne varam, ovo je onaj koji je crtao Feri? Ko pishe?
Da nisi malo dunuo gde nade Ferija...
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21394 Posts
Posted - 27/04/2009 : 23:50:47
|
Kada se ocekuju ova dva Maxijau Crnoj Šumi ? Ima li šanse da stignu pre petka ???? |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21394 Posts
Posted - 27/04/2009 : 23:51:32
|
Kada se ocekuju ova dva Maxija u Crnoj Šumi ? Ima li šanse da stignu pre petka ???? |
|
goksi
Senior Member
Serbia
1957 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 27/04/2009 : 23:57:36
|
quote: Originally posted by anto
Kada se ocekuju ova dva Maxija u Crnoj Šumi ? Ima li šanse da stignu pre petka ????
Zvao ja danas. Kaže Goksi u petak, mada je u petak prvi maj. |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21394 Posts
|
kasper
Advanced Member
10907 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 28/04/2009 : 00:04:36
|
quote: Originally posted by teller ako ne drugo ovo valja uzet samo zbog naslovnice.
Toga su svesni i u centrali u Milanu.
|
|
mars1
New Member
![](icon_star_gold.gif)
207 Posts
Member since 07/12/2007 |
Posted - 28/04/2009 : 07:54:29
|
Jucer kupio. Prelistao sam i mogu reci da je crtež loš (nikako mi nije sjeo). Jedva sam našao pristojan primjerak (ako je to moguce), odnosno tisak je dosta loš pa je glancer nemoguce naci (naime ili je naslovnica stadala ili zadnja korica pa ti izaberi). Vidljivo je da Ludens ima sve lošiji tisak. |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Posted - 28/04/2009 : 08:57:34
|
Uf, ja se svejedno nadam, da cu naci neki lijep primjerak.
Nego, posto je tu maxi #7, ovaj sam se vikend bacio na citanje Rio Hondo kojeg sam sve do sada samo drzao u ormaru i nikako da ga precitam zbog toliko losih kritika. I nije me toliko razocarao. Zapravo jedna prosjecna prica, samo sto padne na tolike odlicne, da je razlika sa prethodnima ocita. Ovo bi moglo i u regularne epizode ako bi se time "spasio maxi" serijal, ali prica svejedno nije za baciti. Ne treba neki intelektualni napor jer nam Nizzi vec sve objasni i prikaze pre no sto bi sami poceli razmisljati, sto je i velika zamjerka skoro svih Nizzijevih scenarija.
Tako da ako ce ovaj Sin vjetra biti po scenariju barem na razini Rio Hondo nece previse razocarati. Pogotovo kad je tu omiljeni Diso. Bas me zanima kakav ce biti crtez. Do sada sam vidjeo nekoliko njegovih verzija Texa (onih par slicica) ali ovo ce biti prvi put u cjelini, u stripu. ![](icon_smile.gif) |
|
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
DOMI
Advanced Member
![](avatars/1081539187.jpg)
Croatia
5133 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 28/04/2009 : 15:29:53
|
kico, kada ce DD Maxi![](icon_smile_question.gif) |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|