mjesta ima još malo,tako da možeš s nama..poslati cu ti u privatnoj poruci spidermanov broj pa se cuj s njime,kod njega ce biti okupljanje u zagrebu..necemo se nalaziti u ivanjoj reci vec u sesvetama kod spidermana..uf
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
mjesta ima još malo,tako da možeš s nama..poslati cu ti u privatnoj poruci spidermanov broj pa se cuj s njime,kod njega ce biti okupljanje u zagrebu..necemo se nalaziti u ivanjoj reci vec u sesvetama kod spidermana..uf
OK, thanks, jos cu se danas zbrojit sam sa sobom , pa se sutra ujutro javljam na raport spidermanu...
supruga vadi kofere iz ormara, trese nas lagana putna groznica, krecemo sutra u ovo doba nisam se htio jos bacit u more, iako su crikvenicke plaze vec pune, samo da to napravim u makarskoj
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
novinarka usrala tekst, jer 5 puta sam joj objasnjavao da nije Sergio Bonelli stvorio Texa i da Zagor nije popularniji nego u Italiji, nego je u nasim okvirima popularniji od Teksa, dok je Teks u Italiji popularniji od Zagora. iz njezinog teksta se moze zakljuciti da se zagor kod nas bolje prodaje nego u italiji
sad cekam da vidim intervju s Disom koji je pisala ista novinarka a trebao bi izaci sutra ili prekosutra