30 stupnjeva? meni je to malcice prevruca voda...aj dobro ponešcu kanistar hladne sa Savudrijske/Piranske vale da ga razhladimo na nekih 24...samo onda postoji opasnost da zaljev/vala presuši.
Šalim se naravno, dobra vijest za najavu vremena, i onaj gore je izgleda uz nas.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
zvone (76) i ja krecemo u cetvrtak ujutro i vracamo se u nedjelju poslijepodne
kako sada stvari stoje, uz nas dvojicu, ima mjesta jos za 2 osobe
potrebne kvalifikacije: da ne prde (moj prdac lose mirise kad se kombinira s drugima), da ne traze da im pustamo turbo folk (sva ostala glazba dobrodosla), da im nije dosadno pricati o stripovima do makarske i natrag (osim o mangama i superherojima. nije zabranjeno, ali ne znam sto bih pricao o tome :-)), da ne pokazuju navijacku netrpeljivost (zvone je torcidas, a ja bbb :-))), pozeljno sudjelovanje u troskovima (nisu veliki, jer vozimo na plin koji do dolje i natrag ukupno dodje cca 300-350 kn. sto ce cestarine tice, ili cemo autoputom samo sa stajanjem za pisanje i kavu ili cemo na staru cestu uz stajanje kod npr. macole na klopu) ili cemo ih cijelim putom zajebavati da su Bracani (ili Pirocanci, zavisi tko ide s nama :-))))
rezervacije u svim boljim prodavaonicama ploca i kaseta ili na 098/98-31-336
zvone (76) i ja krecemo u cetvrtak ujutro i vracamo se u nedjelju poslijepodne
kako sada stvari stoje, uz nas dvojicu, ima mjesta jos za 2 osobe
potrebne kvalifikacije: da ne prde (moj prdac lose mirise kad se kombinira s drugima), da ne traze da im pustamo turbo folk (sva ostala glazba dobrodosla), da im nije dosadno pricati o stripovima do makarske i natrag (osim o mangama i superherojima. nije zabranjeno, ali ne znam sto bih pricao o tome :-)), da ne pokazuju navijacku netrpeljivost (zvone je torcidas, a ja bbb :-))), pozeljno sudjelovanje u troskovima (nisu veliki, jer vozimo na plin koji do dolje i natrag ukupno dodje cca 300-350 kn. sto ce cestarine tice, ili cemo autoputom samo sa stajanjem za pisanje i kavu ili cemo na staru cestu uz stajanje kod npr. macole na klopu) ili cemo ih cijelim putom zajebavati da su Bracani (ili Pirocanci, zavisi tko ide s nama :-))))
rezervacije u svim boljim prodavaonicama ploca i kaseta ili na 098/98-31-336
Odakle krecete?
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
zagreb. zapravo, ja u gorici, on u botincu, ali naravno da cijelo zagrebacko podrucje dolazi u obzir ;-) ili da se nekako dotaljigas do negdje gdje te mozemo pokupiti (mozemo cak svratiti i u karlovac ako si tamo)
zagreb. zapravo, ja u gorici, on u botincu, ali naravno da cijelo zagrebacko podrucje dolazi u obzir ;-) ili da se nekako dotaljigas do negdje gdje te mozemo pokupiti (mozemo cak svratiti i u karlovac ako si tamo)
Aha, Karlovac je zadnja rupa, a vi ste toliko fleksibilni da cak i tamo možete kupit ekipu
karlovac je druga rupa, jaska je prva, luchko nulta :-))) ili su to izlazi s autoceste? :-D
kako ti ides?
Uplatio vec za slavoski bus.. Da ne postoji ta (idealna) varijanta sa busom, vec bi vam se ja ukrcao Jedino naznam kako bi me trpili jer bi do Korenice vec popio pol gajbe
kažem možda jer cu ženu voditi pa cu vjerovatno biti privezan
Opa bato, pa ti si bio jedan od onih koji bez žena idu na slicne proslave c, c, c... Mora da si nešto gadno zgriješio pa moraš da ispaštaš, a stari? Evo ti kenjam a i ja cu sa dragom put Makarske, šta cu kad je ona vozac i ima auto pa moram da se šlepam i da ne zakeram mnogo.
[quote] Uplatio vec za slavoski bus.. Da ne postoji ta (idealna) varijanta sa busom, vec bi vam se ja ukrcao Jedino naznam kako bi me trpili jer bi do Korenice vec popio pol gajbe
ma i mi bi s busom al ja moram biti dolje u cetvrtak navecer kad talijani slijecu u split
[quote] Uplatio vec za slavoski bus.. Da ne postoji ta (idealna) varijanta sa busom, vec bi vam se ja ukrcao Jedino naznam kako bi me trpili jer bi do Korenice vec popio pol gajbe
ma i mi bi s busom al ja moram biti dolje u cetvrtak navecer kad talijani slijecu u split