Author |
Topic |
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 27/05/2009 : 21:35:16
|
quote: Originally posted by stripoholicar
Jel zna neko kako je Ludens preveo naslov epizode ovog almanaha?
UBOJICA CUDOVIŠTA |
|
|
stripoholicar
Starting Member
Serbia
81 Posts
Member since 01/04/2008 |
Posted - 28/05/2009 : 11:02:50
|
quote: Originally posted by docA
quote: Originally posted by stripoholicar
Jel zna neko kako je Ludens preveo naslov epizode ovog almanaha?
UBOJICA CUDOVIŠTA
Hvala. |
|
|
Panon
Senior Member
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
Posted - 28/05/2009 : 11:15:38
|
Tekstualni dijelovi u prijašnjim almanasima su po meni bili mnogo iscrpniji i davali su više podataka, dok mi je ovaj o zombijima nekako nedoraden i površno napravljen. Kad smo vec zakinuti za tekstualni dio u pet DD Specijala, onda nek ovi u almanasima budu što bolji. |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 28/05/2009 : 21:34:07
|
quote: Originally posted by Panon
Tekstualni dijelovi u prijašnjim almanasima su po meni bili mnogo iscrpniji i davali su više podataka, dok mi je ovaj o zombijima nekako nedoraden i površno napravljen. Kad smo vec zakinuti za tekstualni dio u pet DD Specijala, onda nek ovi u almanasima budu što bolji.
Pa jeste...proredjen tekst, povecana slova..dodali, stavise nepotrebne reprodukcije.Ali svaka cast Ludensu na istrajnosti u fantasticnom otisku. VC je objavio ovu pricu u Super book-u, ali, ruku na srce, Ludensova je stampa poprilicno bolja... |
|
|
tiberije
Average Member
USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
Posted - 09/06/2009 : 04:11:03
|
Sad sam procitao ovo sranje i ono samo potvrdjuje moje misljenje da je Chiaveroti zalutao u Dilan Dogov tim.Pre par meseci sam pokrenuo i temu o njemu kao grobaru Dilan Doga i ovaj almanah samo potvrdjuje ono sto sam tada izneo, covek nema veze sa zivotom. Vidim cesto ljudi pljuju Ruju-a, meni se on svidja, ne uvek ali su mu epizode zanimljive, solidne a cesto i izvanredne, nedostaje mu onaj Sclavijev zavrsni rad da bi bile genijalne i to je istina, ali ovom Chiaverotiju nedostaje talenta da bi bio prosecan scenarista a kamoli dobar scenarista |
Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod |
|
|
Topic |
|