forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor figurice :)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

1Euro
Advanced Member

12490 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/05/2010 : 12:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by danielp

Ovako nesto i ja planiram da napravim (samo kvalitetnije), ne znam samo da li ce me mozda Ferri tuziti zbog autorskih prava

nece te Ferri nego Bonelli,....
Ja sam prije par godina htio da napravim Zagor karte,slicno ko Magic The Gathering i to,....samo sa likovima iz zagorovog svijeta(sile dobra i zla) i kontaktirao sam Bonelli gdje su mi rekli da njih to ne interesira a da i ne može bez njihovog pristanka,....tada je bid Decio Canzio na celu Bonellija pa još uvijek imam njegovo pismo i njegov autogram haha,....
Ali ionako te vjerovatno nece tužiti zbog toga ali svejedno recimo ja sam odustao kada sam saznao da to Bonelli ne zanima tako da bi ih možda i ti trebao kontaktirati pa možda bi njih to zanimalo,...iako sumnjam ako prodavaju figurice po 160+ eura zašto bi sami sebi pravili konkurenciju sa jeftinijim figuricama,...ali recimo ja bi kupio tvoje figurice sa najvecim zadovoljstvom tako da što se mene tice samo udri
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
605 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 09/05/2010 : 22:18:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message
lose i skupo...

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000