forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Evo kako izgleda Nick Raider...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 03/05/2009 : 17:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by jang

quote:
Originally posted by Obi-wan

Predvidam puno bolju prodaju broja 1 (od ovih novih) pa u skladu s tim i eventualnu drugaciju izdavacku politiku (ubrzavanje starih brojeva).

ali zdrava pamet govori obrnuto, pošto dosta kolekcionara ima Dnevnikovu kolekciju Nika...
no kolekcionari kupuju sve

Onaj tko nema, kupovat ce obavezno od broja 1.
Onaj tko ima dnevnikovu kolekciju, mogao bi (a dosta njih i hoce), prodati i kupovati Libellus od broja 1.
Kolekcionari kupuju sve.
A naci ce se i poneki koji ce kupiti broj 1 cisto da se nade za slucaj ako bi nešto vrijedio jednog dana...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 03/05/2009 : 18:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
tako je.... jedino je pitanje tko ce kupiti dnevnikovu kolekciju... martija ne možeš prodati za poštene novce, jedino ako pokloniš
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2334 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 03/05/2009 : 21:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message
U Crnoj Gori bi rekli: “Sa Lovcena vila klice, dobro doš’o Rajder Nice”.

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 03/05/2009 : 21:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Krasan dizajn, vidim da se radi posa unaprijed dvi godine, stvarno profi, svaka cast.
Da mi je doživit Zagora ovako u Libellusa...

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 03/05/2009 : 22:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Quebrasco

U Crnoj Gori bi rekli: “Sa Lovcena vila klice, dobro doš’o Rajder Nice”.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 03/05/2009 : 22:16:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Krasan dizajn, vidim da se radi posa unaprijed dvi godine, stvarno profi, svaka cast.
Da mi je doživit Zagora ovako u Libellusa...

za to ti triba molit Boga ili vraga da propadnu Ludens i SA
nitko ne ispusta zlatnu koku... ali zagiju i jest mjesto na kiosku, ja bih rado vidio u LB izdanju nekih 20ak najboljih samo...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 03/05/2009 : 22:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Nedaj Bože da propadnu, pa AF CLASSIC HC je nešto najbolje šta se dogodilo. Svima je njima misto na trafikama moj bradonjo, jel ce svi izumrit na ovi nacin. Al daj jedno 100 kom Libellus knjiga Zagor, nece past prodaja na trafikama, a nas 100 ludaka cemo placat u zlatu te knjige.

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7913 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 03/05/2009 : 23:36:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
Na ovakvu izjavu stvarno ne znan što bi reka...
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 03/05/2009 : 23:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Sve si reka s tim smajlijem na kraju, al koga briga., necu moc sad zaspat zbog tebe, baš si me nasekira.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/05/2009 : 00:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
samo mu reci HCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHC

ocemo i slobodnu i jutarnji u HaCeju!!!!!!!

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 04/05/2009 : 00:09:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by Sloba

quote:
Originally posted by JefCostello

Mali offtopic...
Slobo dok si tu...imas li u radnji Devliceve Machu Picchu
i Propuh vremena?

To radim samo po narudzbini. Ako hoces, da pribelezim i za tebe, pa u sledecoj turi ce ti stici

Koliko bi to bilo novaca u dinarskoj protivuvrednosti?
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 04/05/2009 : 00:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Neznan, valjda je covik krivo razumija moju poruku. I on je dalmatinac, pa mi nije jasno kako...al evo...Ja san za SC i da sve ide u trafike, jel ne želin da stripovi (iz)umru s nama ode, ALI... za ljude koji su spremni izvojit 100 kn više za isto to trafika izdanje, zašto ne izbacivat HC verziju. Pa 100 kom, 100 kom! Znam sam da bi to bilo još skuplje od ovih 500 kom MM, MR.No itd šta Libellus daje, al za Zagora iznimka - zašto ne? Momci iz Libellusa rade jebeno dobar posao, a iskreno, ja san se lagano navuka na HC, i jedna prica u jednom stripu izdanje, da mi se više neda ni citat onako, po staru. Iman dosta stvari, ne samo od Bonnelija, a Zagor mi je osta jedini koji se onako provlaci - prica u par stripova, pa zato ja ovako pilan...ocu i njega da rješim (Ludens classic ZG me ne zadovoljava, radi naslovnica i pogrešne kronologije, to je nepremostivo, bar meni). Iako znam da od toga nece biti ništa, sve mi je jasno, i kako i zašto, al eto, I Tex je uporan u želji za svog Texa od prvog broja...pa mogu i ja ovo

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7913 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 04/05/2009 : 01:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Sve si reka s tim smajlijem na kraju, al koga briga., necu moc sad zaspat zbog tebe, baš si me nasekira.

Koji smajli? A taj? Krivoga san stavija, kad nema onog što riga...šteta.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6359 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 05/05/2009 : 13:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Lijepe naslovnice,posebno za knjigu 3 i 4 mi se jako svidaju,a ona znacka na hrbatu knjiga je genijalna.Jednostavan,a opet tako efektan detalj.A Darka od sad zovemo "Big gun" ;-))

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 05/05/2009 : 19:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Zasto knjiga 1 pa 15?? Kakav je to cudan redosljed? Sto je s epizodama izmedju, zasto se preskacu? Nisam upucen, mozda je bilo govora o tome...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/05/2009 : 20:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
da, nisi, bilo je. paralelno ce se nastaviti gdje je dnevnik/sd stala i izdavati od pocetka, u omjeru 1:3... mislim da je to dobar potez, jer ipak je bolje da neobjavljene budu u vecini, a ovako ce se zadovoljiti i kolekcionari... brzo ce se to spojiti, a neke poveznice medju pricama bas i nema...

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 05/05/2009 : 21:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

da, nisi, bilo je. paralelno ce se nastaviti gdje je dnevnik/sd stala i izdavati od pocetka, u omjeru 1:3... mislim da je to dobar potez, jer ipak je bolje da neobjavljene budu u vecini, a ovako ce se zadovoljiti i kolekcionari... brzo ce se to spojiti, a neke poveznice medju pricama bas i nema...

tim tempom za 14 godina
ali istina, to je jedini racionalan iliti pametan plan, mada mi se srce nesto protivilo (htilo bi tih 42 odmah, pa da prodam Dnevnikovu te SD kolekciju bez cekanja )
Jedino mi je zao, da je SD preskocila taj 41. broj regularne serije kojeg cemo sad cekati 14 godina (al posto je Mignacco potpisan to i nije neki gubitak ).

Drukcije naslovnice su m r a k!!! Obavezan nakup!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 06/05/2009 : 01:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

Zasto knjiga 1 pa 15?? Kakav je to cudan redosljed? Sto je s epizodama izmedju, zasto se preskacu? Nisam upucen, mozda je bilo govora o tome...

To je i meni bilo cudno na prvi pogled,ali reko necu pitati da me ko ne naruzi .
Vec sam nako odoka skonto,da ce izlaziti 1 knjiga(3 epizode)vec vidjenog tj sto je izbacila ZS,dok 3 knjige (9 epizoda) su nove epizode kod nas.Tako da ce se to sudariti.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 06/05/2009 : 01:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Vidi vec ima odgovor gore,nisam bio procitao.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 06/05/2009 : 17:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
prvo reci hop pa skoci

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 06/05/2009 : 22:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Odlican dizajn. Jos jedan pravi potez Libellusa! Srecno!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17896 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/05/2009 : 09:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
jedva cekam da me Nik vrati u bezbrižno doba ekskurzije u trecem osnovne kad sam od nekog maznuo Lov na covjeka :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 07/05/2009 : 15:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Fantasticno izgleda,e kad bi jos imao para za ovo!!!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 09/05/2009 : 04:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message
Predobro zaista za jednog od najboljih junaka :)

Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :)
Go to Top of Page

elsauto
New Member

Germany
164 Posts

Member since 08/07/2005

Posted - 15/05/2009 : 21:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send elsauto a Private Message
zna li neko jeli ovo izaslo
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000