forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Rjetki LMS i ZS
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 05/05/2009 : 15:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
Posto sam relativno mlad na ovoj stranici i nisam toliko upoznat zanima me sta su rijetki stripovi u ZS i LMS ,tj najrijedji primjerci ali stvarno i pravo rijetki stripovi u danasnje vrijeme!!
Ova mi tema nampala iz razloga sto vidim neke stripove svako malo na aukcijama a ljudi ih oslovljavaju kao"rijetki"!!!!
Ako se nalaze u ponudi svako malo znaci da nisu tako rijetki kako se predstavljaju!!!!
Iz tih razloga vise nevjerujem u te price"rijetko" i molim prave profije u svijetu stripa da se ukljuce u temu i naprave ovdje neki spisak sta je stvarno najrjedje u LMS i ZS!!!
Tako ce pomoci mladjim kolekcionarima da znaju u stvari sta je stvarno vrijedno i rijetko.....
Po meni je ZS 49 rijedak(u godinu zadnju sam ga vidio svega jednom)

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/05/2009 : 16:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33342

Evo bilo je o tome nesto, pa pogledaj.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 05/05/2009 : 17:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33342

Evo bilo je o tome nesto, pa pogledaj.

Svaka cast legendo...puno hvala!!!
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/05/2009 : 19:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
meni za koji dan stize ZS 1 cetiri obracuna . Mozda se odlucim da ga prodam usled finansiskih problema a mozda i ne

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 05/05/2009 : 19:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message
quote:
Originally posted by masni

meni za koji dan stize ZS 1 cetiri obracuna . Mozda se odlucim da ga prodam usled finansiskih problema a mozda i ne

Samo prodaj. Ako je u super stanju, platit cu ti cak i 55 kn

TK
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/05/2009 : 19:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by masni

Evo, mozes sa mnom da se menjas?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.07 seconds. Snitz Forums 2000