Ovo je besmislen topik. Svaki junak ima svoje draži, a obojica su u svoje vrijeme letila visoko....
A shta danas nije besmisleno? Cudo se goxy nije izjasnio
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
ja glasam za pilota jer on jedini,iz starije grupe bonelli junaka: Popije,pobije se,povali.... nisu mi ovo kljucevi za to koliko je strip kvalitetan,ali su me savrseni junaci kao tex,zagor...jos kao klinca malo smarali zbog tog nedostatka realizma...Mr.no je tu bio osvezenje i zato glas ide njemu.....ali price realno bolje ima tex!!!!
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
Dajte to ka da usporedujete kruške i jabuke.Ova dva junaka nemaju ama baš nikakvih dodirnih tocaka.
A Nollita ?
Mislija sam na samu radnju stripa tj.vremenski period koji se u stripu obraduje.A Nolitta je napisao oko 20 epizoda Texa ... To da se išlo usporedivat Mr.No sa Zagorom gdje su i jednog i dugog kreirao ista osoba imala bi tvoja konstatacija nekog veceg smisla. Ja cu i dalje tvrditi isto Jbg.Tvrdoglav sam.
uz zagora,definitivno top tri. dao bih sve svoje stripove za cijele kolekcije ta tri junaka. ostalih bi se rado odrekao. a teško je odluciti ko je bolji,možda mister no,možda...
Mislija sam na samu radnju stripa tj.vremenski period koji se u stripu obraduje.A Nolitta je napisao oko 20 epizoda Texa ...
Al kojih 20 . Uskoro cemo od Libellusa dobiti jos jednog Nollita giganta.. jedva cekam. A pravo da ti kazem samo su nejgove epizode i citljive do broja 400. Evo ti jedna slicnost... Mister No (rani radovi) nosi opsac sa koltom ko njegov idol Tex nekada . Ima jos toga, al otom potom