Na prezentaciji Mafesta u Osijeku 05.03. 2009 je pao dogovor da se osnuje udruga stripaša u Slavoniji.Pošto nas ima ko rusa mi smo lijepo iskoristili dolazak mafestovaca da se okupimo u što vecem broju,što smo naravno i ucinili,i negdje iza ponoci kad su maligani dobro proradili ,uz male carke i prepirke donešena je odluka od strane vecine da se osnuje udruga.Makarani su nam pomogli oko statusa i uz neke dorade mi smo statut i zapisnik s osnivacke skupštine predali u Ured za službu u županiji....04.09. 2009 je udruga upisana u registar udruga i to je službeni datum osnutka..Na osnivackoj skupštini je bilo 23 potpisnika dok s današnjim danom udruga broji 74 clana..Uplatom clanarine u iznosu od 100 kn dobije se iskaznica. Besplatno je za maloljetnike i žene,imamo dvoje klinaca,Denisa od 12 godina i curicu Dinu od 7 te jednu (za sada)osobu ženskog spola.Prvi koraci koje smo napravili su izložba Ivice Bednjanca u Ernestinovu,te organiziranje puta za Makarsku.Dogovarali smo da se izdaje fanzin u kojem cemo objavljivati radove mladih crtaca i scenarista s ovih prostora i raditi cemo školu stripa za najmlade.U pojedinim knjižarama smo se izborili za popust pri kupovini stripova uz predocenje iskaznice.U planu su još mnoge stvari ali o njima kad dode vrijeme.Da ne zaboravim spomenuti firmu VUKOVIC COMPANY iz Vukovara koja nas je sponzorirala s 5000 kn za put u makarsku,ovim putem im se zahvaljujemo na ljudskom cinu.Do sada smo sva dogadanja i okupljanja financirali iz svojih džepova.Email udruge glasi stripos@gmail.com
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
....04.09 2009 je udruga upisana u registar udruga i to je službeni datum osnutka..
da li je ovdje promasen datum ili godina [/quote] To ti je na americki nacin pisanja . Godina je u redu. Stvarno i mene iznenadilo kako je sve to brzo ostvareno. Svaka cast osnivacima.
....04.09 2009 je udruga upisana u registar udruga i to je službeni datum osnutka..
da li je ovdje promasen datum ili godina
To ti je na americki nacin pisanja . Godina je u redu. Stvarno i mene iznenadilo kako je sve to brzo ostvareno. Svaka cast osnivacima. [/quote] pila naopako....tko li je sastavljao bednjancevu izložbu do kasnih nocnih sati...sir oliver
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
23. ovog sam u Vinkovcima kod Nenada_alfa, pa ako ko dolazi, eto prilike da se upoznamo! Inace mobilan sam prema Slavoniji u poslednje vreme... Hvala na pozivu i koristim priliku da se jos jednom zahvalim Alfu na gostoprimstvu!
23. ovog sam u Vinkovcima kod Nenada_alfa, pa ako ko dolazi, eto prilike da se upoznamo! Inace mobilan sam prema Slavoniji u poslednje vreme... Hvala na pozivu i koristim priliku da se jos jednom zahvalim Alfu na gostoprimstvu!
dodi dan ranije pa se zaputi s nama za makarsku