Danas organizovano pet forumaša-stripara uputila su se na sajam stripova u Beograd iz južnih krajeva Srbije: Brus, elfak, super_mario, docA cronos six, elfak, super_mario, docA Pre odlaska na sajam posetili smo Miroslava i njegov Alan Ford, tu nam se pridružio sai Završivši posetu Alan Fordu uputili smo se prema sajmu sacekavši gradski prevoz Na ulazu u sajam pridružili su nam se Bruce Wayne i Gil-galad A na sajmu štand Darkwooda i naravno Sloba i Miša Dve fotografije za uspomenu sa Slobom Sloba kao pravi domacin castio nas je sa osvežavajucim napitcima U meduvremenu su nam se pridružili mladi kreSa (pored figure Texa) i DusMan U štandu Veselog cetvrtka, DusMan, Dzimi Gitara, docA, "Dylan Dog", Bruce i elfak Još jedan pogled na štand Belog Puta i System Comics Vreme je bilo da se krene, super_mario je dobro pazario, kofer je bio pun Pre polaska kuci još jedan pozdrav sa Miroslavom i Alan Fordom I tako došlo vreme da se kuci krene, auto je bio pun stripova, kese, kofer, ranac...
Edited by - Bruce Springsteen on 24/05/2009 19:15:07
Ja kada sam dosao na sajam, skoro da nikoga nije bilo. Stizem u petak oko dva, kupujem sta mi treba i pravac vikendica i citanje preko vikenda Nije lose na sajmu sto stripovi imaju svoj odeljak.
Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Ja mislim da je isto.Ja bolje da ne pricam koliko sam potrosio,a uzeo sam svega 15-ak stripova A imao je i prostor na kome je mogao covek da sedne i posmatra izlozbe crteza iz stripa.
Iron Maiden dosao na sajam..sawitchu, smejem se od tvojih asocijacija...kao i ona ranija konstatacija, kako frizeri na jugu ili rade, ili ne rade svoj posao.....da, da..zauzeli smo jako pretenciozan stav na fotografiji
Hvala na interesovanju - ziv sam! Puk`o `ladnjak na kolima i to jos u nedelju, sta da ti kazem... Nekako se iskobeljao i dovuk`o se do Kovina... Ti javi plan za leto, da realizujemo dogovor!
Iron Maiden dosao na sajam..sawitchu, smejem se od tvojih asocijacija...kao i ona ranija konstatacija, kako frizeri na jugu ili rade, ili ne rade svoj posao.....da, da..zauzeli smo jako pretenciozan stav na fotografiji