Na Darkwoodovom standu ce biti Lavirint, Dani, Van Gog, Wizard, Strip Agent, Bookglobe, Ludens, Lom, Algoritam i jos po nesto.
Pored Belog Puta i Systema, kao zasebni izlagacki prostor a u reziji Darkwooda, bice Veseli Cetvrtak, Marketprint, Fibra i Libellus.
Popusti ce biti, ali u okvirima moguceg, sto znaci Libellus i Fibra 5%, Marketprint po klupskim cenama, cak po nesto i malo nize, Veseli Cetvrtak kao i na sajmu knjiga sa 20% nizim cenama , a ostatak na nasem standu takodje sa oderdjenim snizenjem.
Inace, imate u Darkwoodu popust cele godine, sada bi jos i na sajmu dodatni popust, vidi ti njih Salu na stranu, sa svim postojecim troskovima, nize cene od onih koje drzimo tokom godine, zaista nisu moguce i mnogi to vrlo dobro znaju, neki ne znaju, neki veruju, neki ne, ali to jeste tako
Na Darkwoodovom standu ce biti Lavirint, Dani, Van Gog, Wizard, Strip Agent, Bookglobe, Ludens, Lom, Algoritam i jos po nesto.
Pored Belog Puta i Systema, kao zasebni izlagacki prostor a u reziji Darkwooda, bice Veseli Cetvrtak, Marketprint, Fibra i Libellus.
Popusti ce biti, ali u okvirima moguceg, sto znaci Libellus i Fibra 5%, Marketprint po klupskim cenama, cak po nesto i malo nize, Veseli Cetvrtak kao i na sajmu knjiga sa 20% nizim cenama , a ostatak na nasem standu takodje sa oderdjenim snizenjem.
Inace, imate u Darkwoodu popust cele godine, sada bi jos i na sajmu dodatni popust, vidi ti njih Salu na stranu, sa svim postojecim troskovima, nize cene od onih koje drzimo tokom godine, zaista nisu moguce i mnogi to vrlo dobro znaju, neki ne znaju, neki veruju, neki ne, ali to jeste tako
Pozdravljam ovakvu manifestaciju, mada kelendar nije bas najsrecnije izabran! Pitanje za upucene - postoji li kakva satnica i sta ce se tacno desavati 19.? Na zalost za vikend ne merem da dodjem, radi ranije planiranih obaveza...
valjda ne treba otvarati novi topic, al ne znam znaju li zagrepcani/ke da u profilu traje sajam knjiga 12.5.-23.5, a oni imaju lijep dio sa stripovima i stripalbumima, naglasak na izdanjima fibre, libellusa i belog puta ??? bila sam tamo, i popust je 20% na domaca izdanja. jasno za neke albume i s tim popustom cijena je veca nego u striparnici, ali mi se cini da za neke nije.... npr. gigant 12 MM Deset pošasti košta 131kn - 20% (izracunajte sami cifru).....to se recimo isplati kupiti. isto tako izdanja belog puta od sendmena, propovednika, liga izuzetnih dentlmena, 100 metaka dodu po 99kn - 20%. to mi se cini okej. HC od belog puta su po 199kn - 20%. to je ono što sam uspjela upamtit. ostali koje to zanima nek odu u profil, bogoviceva 7.
Na per topica se postavlja pitanje: Kolika ce biti cena kolekcionarskog izdanja Dylan Doga? Nezavisno od sajamskog popusta (ako ga uopste i bude bilo)..
Kako stvari trenutno stoje, mi sa juga napunismo jedan auto! docA vozi, cronos, super_mario, elfak i ja Usput može da se pridruži bar još jedan, ali ima obavezu da elfaka drži u krilo
EDIT: elfaka zato što je najlakši, da se ne izvede pogrešan zakljucak
Edited by - Bruce Springsteen on 16/05/2009 13:43:19
Kako stvari trenutno stoje, mi sa juga napunismo jedan auto! docA vozi, cronos, super_mario, elfak i ja Usput može da se pridruži bar još jedan, ali ima obavezu da elfaka drži u krilo
EDIT: elfaka zato što je najlakši, da se ne izvede pogrešan zakljucak
Danas je rekao, posto je u Vr, da ide da sredi friz kod Natashe u "Hotel Vranje"..tako da ce od ishoda frizure zavisiti Tezina ili ona druga premisa...