forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog #60:Frankenstein
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Upperslice
New Member

Serbia
103 Posts

Member since 31/05/2009

Posted - 01/06/2009 : 23:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Upperslice a Private Message
to brate moj :)
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 01/06/2009 : 23:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
quote:
Originally posted by ducko

Procitavsi preko 120 Dilanovih prica samo u redovnoj seriji, mogu reci da me ni jedan crtac nije toliko izbacio iz ravnoteze (ovde se mnogi zale na Freghieria) da bi ga opljuvao kao loseg ili neznalicu.

Meni naprimjer, Freghieri nije loš crtac, nego mi se jednostavno ne svida njegov puristicki stil. Ponekad na njegovom crtežu muškarci imaju lica slicna ženama (baš sad kad sam citao Frankensteina, Dylan je baš u jednoj vinjeti neodoljivo slicio ženi:-)). Dakle, stvar je u percepciji, estetici, itd.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 01/06/2009 : 23:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Ma svi smo postali previše kriticni, razmazila nas je produkcija....
Sjecam se kad sam romane mogao da nadem samo jednom godišnje, na štandu sa stripovima koji je bio na moru.... Tad sam kupovao Slobodnu Dalmaciju, Horus, a posle i Ludens....
Eh...
P.S pogledajte broj postova.

Edited by - Mhejl on 01/06/2009 23:20:22
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 01/06/2009 : 23:29:43  Show Profile Show Extended Profile
Evo, za secanje na trenutke prokletstva!
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 01/06/2009 : 23:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
Srami se! tako dobar djecak, a tako grozan broj postova
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 01/06/2009 : 23:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by Panon

Srami se! tako dobar djecak, a tako grozan broj postova

Tako ste ljubomorni!
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 06/06/2009 : 19:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Ovo meni ne valja ništa.

Jasno da je naziv "Frankenstein" stavljen tu samo iz marketinških razloga.
Nisam ja ni želio nekakvu kopiju istoimenog klasicnog horora, ali cak i Dylan na kraju pita onu ženu: "Zašto si mi onda ispricala svu tu pricu o Frankensteinu?". Kad još dodate skenerske moci, suvišnu istragu, suvišan motiv ubojstava, otrcanu poentu videnu vec milijun puta, jeftini obrati, objašnjavanja i još mnoga toga, onda je jasno kako ovo nema smisla. Osim toga, zašto je taj, nazovimo ga, Frankenstein, nakon operacije ubijao sve te ljude, a na kraju je ocekivao sažaljenje i šta ti ja znam. Kao, "noramlni" su zapravo cudovišta, a on nije. A bogami, i ti si, skupa s njima. I je li trebala sva ova zavrzlama u kojoj se ne zna ima li ili nema veze s Frankensteinom, da bi se prožela jedna takva ofucana poenta. Ima takvih prica na vržope: Johnnie Freak, Pao s neba...

Ako sve to ostavimo po strani, citatelj bi mogao uživati barem u trashu i eskplicitnim scenama, ali Cjavi zasere u najkriticnijem momentu. Naravno, mislim na zadnji obrat, kojeg uopce ne želim komentirati.

Ocjena: 3/10; radi Freghijerija i zbog ugodaja kod starih DD-a.

Jedva cekam "Užas beskonacnosti" oliti "Strava iz beskraja".

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Djuro
New Member

Serbia
273 Posts

Member since 29/03/2006

Posted - 15/06/2009 : 23:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Djuro a Private Message
Procitah i ja ovo, i stvarno je ocajna epizoda. Vjerovatno medju tri najgore u prvih 60 brojeva. Toliko klisea i otrcanih ideja, uz potpuno nepotreban i nebulozan twist na kraju. A bas mi se u poslednje vrijeme potrefilo nekoliko solidnih Chiavijevih epizoda, pa sam, pored ovakvih Rujua, Masiera i ekipe, cak poceo da zalim za njim. Evo mi otreznjenja od tih suludih ideja...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000