forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Koji Maxi vam je bolji?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/05/2009 : 17:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
skoro istovremeno Bernard je izbacio dva maxi izdanja naših omiljenih junaka Zagora i Texa, sad pitanje je jednostavno:KOJI VAM JE BOLJI?
Disov SIN VJETRA ili Priscov RATNICI.Meni su se oba dopala(cak i Disov)
ali predpostavljam da sam u manjini.Ipak ako se moram odlucit onda su to
RATNICI zbog savršenog crteža Prisca, iako ni Diso nije loš, Prisco je osveženje što se crteža tice.Osobito njegovi pejsaži i crtanje indijannaca je vrh vrha.(cak je i Zagora i Cika sasvim dobro pogodio).
Dakle, ako imate volje odgovorite.Mene su oba obradovala ko malo dijete.
Maxi izdanja Bonellijevih junaka su nešto najbolje iz te kuce i možda i samo ta zaslužuju HC izdanje.

ps. ako si mogu dopustiti mali savjet.Maxija treba citat odjednom to znaci treba si uzet vremena,jest da je debelo izdanje ali samo ako se cita u jednom potezu dobija taj gušt i miris.Na više od 2 obroka ne valja...onda izpada trakavica-ko mexicke sapunice.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/05/2009 : 17:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Bolji mi je Zagor.
Ovaj Teks mi je jedan od najgorih.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/05/2009 : 17:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
sva ta spec izdanja uglavnom i nisu ništa posebno

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/05/2009 : 17:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Naravno, zato i ne treba trositi pare pa kupovati jos u HC varijanti. :P :D
A najveca glupost mi je Chico HC.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 14/05/2009 17:29:00
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/05/2009 : 18:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Zagor je uvek bolji...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/05/2009 : 18:18:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Naravno, zato i ne treba trositi pare pa kupovati jos u HC varijanti. :P :D
A najveca glupost mi je Chico HC.

a vidiš, ja ne kupujen SC nego samo HC
kad mi dopizde sve cu ih rasprodati

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/05/2009 : 19:10:55  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

Zagor je uvek bolji...

Amen!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7124 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/05/2009 : 20:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

Zagor je uvek bolji...

Nemojmo sad pretjerivati Nije bas uvijek. Zlato Juga i Oklahoma su odlicni Maxiji i mogu se nositi sa Dugim Putovanjem, Marincima i Tajnim Agentima.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/05/2009 : 20:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
I ovaj novi Ratnici je odlican! Ali je meni Teksov Severozapadni teritorij možda i najbolji Maxi od oba junaka.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7124 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/05/2009 : 20:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

I ovaj novi Ratnici je odlican! Ali je meni Teksov Severozapadni teritorij možda i najbolji Maxi od oba junaka.

Je dobar je, meni malo pre rastegnut, ali Fontov crtez je fenomenalan.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 14/05/2009 : 22:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message
Hmmm... Stvarno mi je izmedu ova 2 maxija teško odabrati boljega... Neka ipak bude Tex, ali samo zbog Disa...

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 14/05/2009 : 23:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message
Izmedu ova dva ponudena stripa Zagor mi je neusporedivo bolji jer je prica dinamicna, crtež odlican, dok mi je Texova prica pomalo bezveze, izvlaci je najviše sjajan Disov crtež i predobra naslovnica...

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/05/2009 : 12:14:59  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Telleru kralju bravo za topic!!!!!!!
A evo i zašto:
Kako mi brat dolazi iz Beograda za vikend, hocu da mi uzme jedan od ova dva Maxija.Ako mu kažem da mi uzme oba, znam da onda necu procitati nijedan, a ako mi uzme samo jedan , onda postoje dobre šanse i da ga procitam
Jutros sam hteo da postavim ovaj isti topic, kad ono - Teller me preduhitrio
I zato Tellera za predsednika!
Šalim se , iz ovoga , a i drugih topica, zakljucujem da je Zagor Maxi ipak bolji nego Tex M.
A kako trenutno i nemaju Texa u Darkwoodu, onda je to definitivno to
Znaci za vikend : Zagor Maxi 8 i Bosanske basne od Lavrica

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/05/2009 : 13:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
zagor: jedan od najboljih
tex: jedan od najgorih
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/05/2009 : 14:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Ovo ti je kao rat protiv Zagorovih i Texovih fanova.Trebao je da bude topic ko je bolji Zagor ili Tex.Zagor naravno.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

dino1984
Average Member

Austria
528 Posts

Member since 31/05/2007

Posted - 15/05/2009 : 14:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dino1984 a Private Message
I najgori Tex je bolji od najboljeg Zagora!!!

Good night white pride!!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 20/05/2009 : 19:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
a ja najprvo pomislio da je to napisao Renky.
dalo bi se još podebatirati na to temu ali...svatko nek izvoli što voli.
meni su oba top 2 Bonelli lika za sva vremena(žalim Magicni i Ken ali to je istina).

Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 20/05/2009 : 19:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message
ZG MX - brz, dinamican i jednostavan,pravo osvježenje za Zagora,
TX MX - neuobicajen, drugaciji, nikako dosadan (ma što drugi govorili).

Zakljucak: Oba odlicna!

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 20/05/2009 : 23:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message
quote:
Originally posted by dino1984

E ovakvo svetogrde...

Nije da pljujem po Texu, ima odlicnih epizoda, no zato ima i 70% loših, gotovo necitljivih.
Zagor, naprotiv, ima oko 40% vrlo loših epizoda, dok su mi najbolji Zagori iznad najboljih Texova.

No da kažem da mi je najgori Zagor bolji od najboljeg Texa, ili obrnuto... e trebaš biti stvarno glup da tako nešto izjaviš.
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 21/05/2009 : 08:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
quote:
Originally posted by Windwalker

quote:
Originally posted by dino1984

E ovakvo svetogrde...

Nije da pljujem po Texu, ima odlicnih epizoda, no zato ima i 70% loših, gotovo necitljivih.
Zagor, naprotiv, ima oko 40% vrlo loših epizoda, dok su mi najbolji Zagori iznad najboljih Texova.

No da kažem da mi je najgori Zagor bolji od najboljeg Texa, ili obrnuto... e trebaš biti stvarno glup da tako nešto izjaviš.

Svašta sam cuo na ovom forumu, ali ovo je nešto najjace. Optuži covjeka zato što ima drukciji ukus. Mogao bih ja sad Profesoru i kralju reci da su glupi, ali necu jer to ne mislim i jer je to njihov ukus...
Ignore-list

Bolji mi je Zagorov, ovaj SV je najgori Tex kojeg sam procitao...

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...

Edited by - cibalia on 21/05/2009 08:23:26
Go to Top of Page

mars1
New Member

207 Posts

Member since 07/12/2007

Posted - 23/05/2009 : 07:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mars1 a Private Message
Objektivno loši su i jedan i drugi. Ali ipak je ovdje Zagor bolji jer SV je najgori Tex koji sam procitao.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 23/05/2009 : 10:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Teksov nisam citao,ali Zagor je uvek bolji...
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 24/05/2009 : 06:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Sin Vetra je mnogo dobar za potpalu u sporetu

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 03/05/2010 : 17:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Oba su losa, ako cu biti iskren, ali Zagor je bolji junak, pa recu cu u ovom slucaju da je njegov Maxi bolji... ali oba su slabi, u tome nema rijeci

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 03/05/2010 : 18:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
ove godine za razliku od prošle obratno stanje:
Tex je bolji od Zagora...o zadnjim maxi izdanjima govorim.

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 03/05/2010 : 19:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
quote:
Originally posted by teller

ove godine za razliku od prošle obratno stanje:
Tex je bolji od Zagora...o zadnjim maxi izdanjima govorim.

Bilo bi bolje pitanje koji je losiji.. Kako bilo, obojica su bas fino prikladna za potporu ormara, da izdrze one - "samo dobre stripove" .

Jack the Black.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000