forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 A sad....
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 19/05/2009 : 19:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Ne vredi, ja sam iz neke druge dimenzije

quote:
Originally posted by Bachy

quote:
Originally posted by osim

Ne razumem u cemu je problem u neutralnim komentarima? Nisu to negativni komentari, ali kako ih ljudi, izgleda, tako doživljavaju, onda verovatno treba ukinuti neutralne komentare, jer cemu inace služe? Ako je neko kao kupac nezadovoljan, to je njegovo pravo zar ne? Zašto stalno diskriminisati nove clanove i terati ih da se izvinjavaju starijim clanovima (nema direktne veze sa Alen - Bachy pricom), ali je to generalna pojava

Legendo odakle si da ti platim pivo!

Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 20/05/2009 : 13:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message
quote:

Ne razumem u cemu je problem u neutralnim komentarima? Nisu to negativni komentari, ali kako ih ljudi, izgleda, tako doživljavaju, onda verovatno treba ukinuti neutralne komentare, jer cemu inace služe? Ako je neko kao kupac nezadovoljan, to je njegovo pravo zar ne? Zašto stalno diskriminisati nove clanove i terati ih da se izvinjavaju starijim clanovima (nema direktne veze sa Alen - Bachy pricom), ali je to generalna pojava

Nesto slicno sam i ja pisao posle slucaja "crvenimundir".

Posted - 05/03/2009 : 17:42:41
--------------------------------------------------------------------------------

Po meni pozitivni kometar dat nakon mesec dana i nakon 3 meseci ne moze biti isti. Nakon mesec dana morao bi maksimalno da ide neutralni. Pogledajmo koliko do sada procentualno ima datih + /- i neutralnih komentara; koja je svrha neutralnih?
Da je on imao neutralne komentare ja sigurno nebih kod njega licitirao a verujem i ostali (ili bih video zbog cega su dati neutralni).

Posted - 05/03/2009 : 17:15:35
--------------------------------------------------------------------------------

Ok, zbog cega ne uvedete automatski timeout da do mesec dana od zavrsene aukcije mogu da se daju + / - i neutralni komentar; nakon mesec dana samo neutralni ili negativni i recimo posle 2-3 meseca samo negativni. Time bi se ubrzala primo-predaja i stripova i placanja. Tako nesto postoji na ebay-u.

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1749 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 20/05/2009 : 14:11:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
quote:
Originally posted by srleb

quote:

Nesto slicno sam i ja pisao posle slucaja "crvenimundir".

U svakom slucaju se slažem sa vama kolega!
Treba uvesti nekog reda ovdje jer cim si nov moraš igrati onako kako sviraju oni koji prodaju!
Mislim stvarno u kojoj trgovini prodavac odlucuje kada ce ti se isporuciti roba! Ako me razumijete što hocu reci!

Ja ispao kriv zato što sam uplatio novac istog onog trena kada sam dobio broj tekuceg racuna a isporucitelj po meni kasni sa isporukom!

Pa ako imaš privatnih problema pa valjda je red da se obavijesti na neki nacin! A ne još histerizirati i osuti drvlje i kamenje po poštenim ljudima koji su "dosadni" zato što traže ono što je njihovo jer su platili pošteno!

Pravda i poštenje na prvo mjesto!

Posted - 05/03/2009 : 17:42:41

Po meni pozitivni kometar dat nakon mesec dana i nakon 3 meseci ne moze biti isti. Nakon mesec dana morao bi maksimalno da ide neutralni. Pogledajmo koliko do sada procentualno ima datih + /- i neutralnih komentara; koja je svrha neutralnih?
Da je on imao neutralne komentare ja sigurno nebih kod njega licitirao a verujem i ostali (ili bih video zbog cega su dati neutralni).

Posted - 05/03/2009 : 17:15:35

Ok, zbog cega ne uvedete automatski timeout da do mesec dana od zavrsene aukcije mogu da se daju + / - i neutralni komentar; nakon mesec dana samo neutralni ili negativni i recimo posle 2-3 meseca samo negativni. Time bi se ubrzala primo-predaja i stripova i placanja. Tako nesto postoji na ebay-u.

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 20/05/2009 : 14:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message
quote:
Originally posted by Bachy
U svakom slucaju se slažem sa vama kolega!
Treba uvesti nekog reda ovdje jer cim si nov moraš igrati onako kako sviraju oni koji prodaju!
Mislim stvarno u kojoj trgovini prodavac odlucuje kada ce ti se isporuciti roba! Ako me razumijete što hocu reci!

Ja ispao kriv zato što sam uplatio novac istog onog trena kada sam dobio broj tekuceg racuna a isporucitelj po meni kasni sa isporukom!

Pa ako imaš privatnih problema pa valjda je red da se obavijesti na neki nacin! A ne još histerizirati i osuti drvlje i kamenje po poštenim ljudima koji su "dosadni" zato što traže ono što je njihovo jer su platili pošteno!

Pravda i poštenje na prvo mjesto!

Ok, sve se svodi na postenje, toleranciju i medjusobnu komunikaciju.

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1749 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 21/05/2009 : 08:19:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
quote:
Originally posted by alen

...adio...!

Hvala!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page