Jedno pitanje svim forumasima koji su zainteresovani za ovog junaka jer su svi ostali kako tako nasli mesto u novim izdavackim kucama sem naravno Kapetana Mikija pa me zanima ima li nekih najava i mogucnosti da i on ugleda svetlos dana u nekoj od njih..? ipak je zario i palio u bivsoj sfrj tj.zlatnoj seriji..dajmo ohrabriti izdavace kako bi i on bio na nasim policama pozZ.svim zainteresovanima..
Bila je i najava da ce Wizard krenuti s tim, vjerovatno s nekim reprintima, ali ništa.
Po meni bi najbolje bilo da Ludens otkupi prava od edizioni tj.Italijanske izdavacke kuce od koje je uzeo prava za Bleka i Marka jer ta kuca uveliko vec reprintuje Kapetana Mikija u celovitim pricama tj. nesto slicno Bleku I Marku dajmo otvorimo Bernardu oci u vezi toga to bi bio pogodak za Ludens,a i za more obozavaoca Mikija Smuka i Salasa.
to se ne bi prodavalo i tacka. Vidiš da i mali render jedva gura a naklada mu je 500 ili 1000 komada.
Mali rendzer druze ide dobro mislim da je tiraz 500kom.U Srbiji u darkwood i Alan Ford stripoteci nemas pola brojeva pogotovu one prve cak i one reprintovane sa originalnim naslovicama tj.nemas skoro nijedan mislim da je problem u van goghu da nemoze na vreme da izbaci nove brojeve a sto se tice Kapetana Mikija bio bi mu isti tiraz kao i Bleku I Marku pozZ.
Kupovalo bi se to u nekom trafika izdanju sigurno,uvek ce se naci 500 nostalgicara i postovaoca. Nije ni Kapetan Miki tikva bez korena,kada moze Magico Vento onda ce i on.