forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Za dveribada
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Bachy
Senior Member

Croatia
1749 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 22/05/2009 : 16:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
Osvojio sam jednu aukciju kod dveribada!
Kada je bila afera "Bachy - izbjegavati pod svaku cijenu"
nisam kod njega više mogao sudjelovati na aukcijama ali sam vec tada imao najvišu ponudu za jedan Biser Strip! Taj Biser Strip sam i osvojio! Poslao sam dva maila dveribadu ali svaki put mi se vraca mail da ga primatelj nije primio! Slicno mi se dogada i sa još jenim prodavacem koji se zove tomislav i još nešto samo što se sada ne mogu sjetiti!

Ne bih više volio slati mailova dveribadu da ne ispadne da opet dosadujem ako ih on slucajno prima! A ne bih ni volio da ispade da se ne javljam a osvojio sam aukciju pa da mi priljepe negativan kometar! hmmmm... zbilja ceškam glavu i ne znam što da napravim pa sam se odlucio za ovo!

Nadam se da mi to nece nitko uzeti za zlo jer sam novi na stripovi.com!

Oj, budi svoj!

Edited by - Bachy on 23/05/2009 08:50:41

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/05/2009 : 16:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Preimenuj ovaj topic u "za Dveribada" i on ce se vec javiti. A moguce je da mailove ne prima ako ih saljes preko stripovi.com, bio je skoro neki bug ili slicno.
I sacekaj pet-sest dana, pa pokusaj ponovo.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

asterixxiv
Starting Member

Slovenia
24 Posts

Member since 18/02/2008

Posted - 22/05/2009 : 17:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send asterixxiv a Private Message
Pokušaj na ovaj mail dveribad@yahoo.com
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1749 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 22/05/2009 : 18:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Preimenuj ovaj topic u "za Dveribada" i on ce se vec javiti. A moguce je da mailove ne prima ako ih saljes preko stripovi.com, bio je skoro neki bug ili slicno.
I sacekaj pet-sest dana, pa pokusaj ponovo.

Puno hvala!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1749 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 22/05/2009 : 18:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
quote:
Originally posted by asterixxiv

Pokušaj na ovaj mail dveribad@yahoo.com

Pokušat cu! Puno hvala!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1749 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 23/05/2009 : 08:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
Poslušao sam savjet manhuntera!

Pozdrav svim poštenim kolekcionarima stripova!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Sale from Hell
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 23/05/2009 : 09:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Sale from Hell a Private Message
Covjek je na Mafestu, i rekao je da ce se poslije ponedjeljka javiti..
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1749 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 23/05/2009 : 11:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
Hvala Saša! Tako sam nešto i pretpostavljao ali opreza nikad previše!

Pozdrav legendo!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 23/05/2009 : 14:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Bachy

Pozdrav legendo!

Meni je taj dveribad uvijek bio sumnjiv. Ima preko 3900 pozitivnih komentara i šalje stripove prije nego li mu se plati. Imam neki dojam da sprema neku veliku prevaru.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 23/05/2009 : 16:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Pozdrav legendo!

Meni je taj dveribad uvijek bio sumnjiv. Ima preko 3900 pozitivnih komentara i šalje stripove prije nego li mu se plati. Imam neki dojam da sprema neku veliku prevaru.

Da,da, godinama planiranu!

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 24/05/2009 : 21:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message
evo vratio sam se iz makarske, vjerovatno si meni slao mail, pošto vidim da si bidao neke stripove kod mene, ne bi bilo loše ni da aktiviraš PM, pa je komunikacija onda lakša

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1749 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 25/05/2009 : 16:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
Ok! Dogovoreno!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 26/05/2009 : 01:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

Osvojio sam jednu aukciju kod dveribada!
Kada je bila afera "Bachy - izbjegavati pod svaku cijenu"
nisam kod njega više mogao sudjelovati na aukcijama ali sam vec tada imao najvišu ponudu za jedan Biser Strip! Taj Biser Strip sam i osvojio! Poslao sam dva maila dveribadu ali svaki put mi se vraca mail da ga primatelj nije primio! Slicno mi se dogada i sa još jenim prodavacem koji se zove tomislav i još nešto samo što se sada ne mogu sjetiti!

Ne bih više volio slati mailova dveribadu da ne ispadne da opet dosadujem ako ih on slucajno prima! A ne bih ni volio da ispade da se ne javljam a osvojio sam aukciju pa da mi priljepe negativan kometar! hmmmm... zbilja ceškam glavu i ne znam što da napravim pa sam se odlucio za ovo!

Nadam se da mi to nece nitko uzeti za zlo jer sam novi na stripovi.com!

-Denis,bio sam na festivalu stripa u Makarskoj.Upravo sam se vratio,a imam u 5 dana u pretincu preko 120 poruka....moguce da je pun i nije prošla.Recimo da mi sutra treba oko 3 sata za odgovarat na poruke,a baš i nisam ljubitelj dosadnog prepisivanja poruka.Skraceno,poslat cu strip poštom,a ti ceš platit ako ti je strip ok,odnosno -kada ga pregledaš.Kontaš?
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1749 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 26/05/2009 : 14:05:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
No problemo sir!
Dogovoreno!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

gigi
Junior Member

Austria
451 Posts

Member since 22/01/2003

Posted - 02/06/2009 : 21:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Send gigi a Private Message
ratko, javi mi se u vezi onih stripova sa mafesta.. ne mogu da te dobijem na telefon, pa pisem ovdje...

pozz,
gigi

novi dan, nova nafaka..
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 02/06/2009 : 21:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by gigi

ratko, javi mi se u vezi onih stripova sa mafesta.. ne mogu da te dobijem na telefon, pa pisem ovdje...

pozz,
gigi

-Poslao sam ti SMS na broj sa kojeg si me zvao danas.-U Makarskoj sam još uzeo za tebe par stripova,ali Sejo nije dole bio,a Gaston nije imao pojma o tvojim stripovima,tako da su i dalje kod mene.U KUTIJI SU ZAPAKIRANI,PA KADA NETKO BUDE IŠAO,JAVI.-Pozdrav
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 02/06/2009 : 22:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
-Vecina stripova sa aukcija su poslani poštom kao tiskanice.Nešto danas,sutra šaljem još oko 30 komada.Isprika svima zbog cekanja jer imam obaveza i ponešto promlema sa vremenom i šire.Uglavnom ne brinite jer svi dobivate stripove unaprijed.

****Clanove ,koji su novi kao kupci na aukcijama,najljepše molim da ne budu nestrpljivi i nervozni.Ponovit cu--obicno zbog obaveza kasnim(bio Mafest,radim izložbe od Bednjanca,itd)...ali svima prvo pošaljem stripove da ih pregledaju,što znaci da kupac prvo pregleda što je kupio,pa ako je sve ok i zadovoljan,može platit.Tko nije zadovoljan kvalitetom ocuvanosti i ocjenom ili iz nekih razloga ne može platit ---stripove poklanjam!!....hvala svima i pozdraf
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/06/2009 : 23:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Daleko ces ti sa tom politikom dogurati.. Vidim ja.. :)))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2321 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 02/06/2009 : 23:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message
Meni je "dveribad" tj. Ratko prve stipove na aukcijama poklonio,(mada sam bio spreman odmah platiti,još se jednom na tome zahvaljujem),i ni na kraj pameti mi nebi bilo da susretljivost i dobru volju tog covjeka iskorištavam,oni koji to mogu stvarno su jadni.Mislim da bi i drugi(nekažem za sve)trebali sljediti njegov primjer gdje nije profit i zarada na prvom mjestu,vec pomaganje drugima da dodu do stripova koje žele,a ujedno time i promicanje stripa kao takvog uopce.Uostalom dobar glas daleko se cuje.

#!??

Edited by - bvagner3 on 03/06/2009 00:03:28
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 03/06/2009 : 08:20:04  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
...ali svima prvo pošaljem stripove da ih pregledaju,što znaci da kupac prvo pregleda što je kupio,pa ako je sve ok i zadovoljan,može platit.Tko nije zadovoljan kvalitetom ocuvanosti i ocjenom ili iz nekih razloga ne može platit ---stripove poklanjam!!....hvala svima i pozdraf
[/quote]
Ovo kad sam procitao jednom prije par mjeseci stvarno nisam mogao sam sebi vjerovati da neko moze tako u danasnje vrijeme poslovati ,u ovom svijetu prevara,lopovluka i svega ostalog(svijet stripa),mislim....
Nisam sa covjekom radio niti ga poznajem ali nadam se da cu ga i upoznati nekad,jer takve ljude vrijedi upoznati i raditi sa njima!!
Pa cak i jednu statuu u centru Zagreba mu napraviti sa potpisom"vjera u ljude i postenje"

Malo i sale ,ali moje rijeci hvale i divljenja u svakom slucaju,svaka cast jarane

bihac-una
Go to Top of Page

gigi
Junior Member

Austria
451 Posts

Member since 22/01/2003

Posted - 03/06/2009 : 11:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send gigi a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by gigi

pozz,
gigi

-Poslao sam ti SMS na broj sa kojeg si me zvao danas.-U Makarskoj sam još uzeo za tebe par stripova,ali Sejo nije dole bio,a Gaston nije imao pojma o tvojim stripovima,tako da su i dalje kod mene.U KUTIJI SU ZAPAKIRANI,PA KADA NETKO BUDE IŠAO,JAVI.-Pozdrav

okej, budem ti javio kada neko bude isao. zamolio bih te ipak da mi preko mejla posaljes podatke za uplatu novca, da to rijesimo.

p.s. broj s kojeg sam te zvao nije bio mobilni, vec kucni telefon

pozdrav

novi dan, nova nafaka..
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/06/2009 : 12:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
A jedan od mene, za tebe, je po dogovoru završija u Borisa pa se dalje cuj sa njim.

Pozz

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/06/2009 : 12:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ratku hvala na poklonu

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

gigi
Junior Member

Austria
451 Posts

Member since 22/01/2003

Posted - 03/06/2009 : 14:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Send gigi a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

A jedan od mene, za tebe, je po dogovoru završija u Borisa pa se dalje cuj sa njim.

Pozz

hvala renato,

cut cu se sa borisom u vezi toga

pozdrav

novi dan, nova nafaka..
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1749 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 05/06/2009 : 17:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
Strip mi je stigao!

Veliko hvala gospodinu dveribadu - Ratku Dragašu koji mi je poklonio strip!
Neopisivo sam iznenaden i zahvalan! Ovo mi se prvi put dogodilo otkad skupljam stripove, a skupljam ih od svoje 9. godine!

Veliki pozdrav svim kolekcionarima stripova!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000