forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Excel lista ZS & LMS
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 23/05/2009 : 19:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message

Pozdrav svima!

Zamolio bih ako moze neko da mi posalje formatiranu listu od ZS i LMS u .xls formatu, a da mogu preko filtera da podesim da se prikazu stripovi samo jednog junaka. Prije je kruzila takva jedna lista, mozda neko od mojih drugara cak ima moju listu koju sam mu eventualno poslao prije. Nazalost ja sam svoju listu nakon havarije kompa izgubio.

Moja e-mail adresa je zs.lms.stripovi@gmail.com, a ako neko zna moju drugu email adresu moze da mi listu posalje na tu drugu adresu.

Pozdrav i izvinjavam se moderatoru sto je tema off-forum, javicu kad dobijem listu pa se moze izbrisati!

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 25/05/2009 : 09:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Ako sa homepage-a odeš na Edicije, pa na LMS, pa na popisi, naciceš to što tražiš...
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 25/05/2009 : 10:21:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
Hvala osime, nasao sam svoju listu na drugom kompjuteru. Tu listu koju spominjes sam silom prilika juce koristio, .xls mi treba zbog dodatnih funkcija poput filtera.

Pozdrav!

Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 25/05/2009 : 14:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message
quote:
Originally posted by Dranki

Hvala osime, nasao sam svoju listu na drugom kompjuteru. Tu listu koju spominjes sam silom prilika juce koristio, .xls mi treba zbog dodatnih funkcija poput filtera.

Pozdrav!

posalji mi na mail tu tvoju listu iz exela ako je moguce.
Unaprijed hvala.
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 25/05/2009 : 15:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
ajde pukni to na neki rapidshare ili tako nešto, pa da si skine svako kome treba.

www.rapidshare.com

No sikiriki
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 25/05/2009 : 15:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Možda nisam bio precizan - na striovi.com tamo gde sam napisao, može se naci i skinuti spisak U EXCELU. Samo treba procitati šta iznad spiska piše

quote:
Originally posted by Dranki

Pozdrav!

Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 25/05/2009 : 23:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
OK osime hvala! Evo permanentnog linka ka toj listi: http://www.stripovi.com/ZS-LMS-popisi.zip

Evo i linka na rapidshareu od moje liste, lista je u stvari malo prilagodjena verzija liste od mog druga forumasa pod nickom YNWA (10x moguc download): http://rapidshare.com/files/237201914/ZS___LMS.xls.html

Pozdrav!

Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/05/2009 : 10:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Thx!

No sikiriki
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000