forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mister NO specijal
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 30/05/2009 : 11:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by 1Euro

jel netko to vec kupio i procitao?

uzasavajuce dosadno, muka ziva za citanje. a bas sam ocekivao nesto dobro, onako diso&nolitta, da ce biti fino...

Ja sam bas dvojio bih li to uzeo (najvise zbog tandema Nolitta-Diso), cak sam ga jucer malo prolistao u Neboderu, ali ipak nisam kupio, htio sam prvo vidjeti reakcije ovdje...

Edited by - dsormaz1 on 30/05/2009 11:32:27
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 30/05/2009 : 21:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by teller

Curunir ti zbilja nemaš pojma...svaki broj ali gotovo svaki ti izkritiziraš...pa jeb..o ga,
zašto citaš Bonelli?...ta ne valja Zagor,ne valja Tex,ne valja Mister No....ti si ko neka Žalostna Sova na ovom forumu...ti i Inferno znate baš dobro pokvarit užitak u ocekivanju i
citanju stripova...možeš se zaletit u zid ali meni valjaju i Mark i Blek jer u stripovima uživam i ne tražim naucno fantastiku.Ocekujem da nešto napišeš i pošalješ Bonelliju pa da procitamo pricu koji je napisao cuveni kriticar Curunir...valjda bi bila dobra za ubrzanje probave umjesto
ricinusa...ajde genije ako imaš genitalije.

cuj, clovek. ti si jednosavno idiot kojemu je i kesica sampona odlicno stivo. da me ne spominjes, ne bih ni ja tebe, al kad vuces za jezik...
svojim ukusom tj neukusom svima si dokazao, evo i sam se hvalis. ovo sto sad izlazi od bonellija na kioscima uz pokoju iznimku je ocajno, uzasno, jadno i to treba reci. ako te boli nedostatak IQ-a, ja ti nisam kriv. u nas su ti bili izbori, skokni pa poskidaj nekoliko stotina plakata. tebi su oni sigurno SOLIDNO stivo sa sasvim dobrim CRTEZOM... zapravo, to si vec sigurno ucinio na putu do makarske i natrag...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 30/05/2009 : 21:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

Curunir ti zbilja nemaš pojma...svaki broj ali gotovo svaki ti izkritiziraš...pa jeb..o ga,
zašto citaš Bonelli?...ta ne valja Zagor,ne valja Tex,ne valja Mister No....ti si ko neka Žalostna Sova na ovom forumu...ti i Inferno znate baš dobro pokvarit užitak u ocekivanju i
citanju stripova...možeš se zaletit u zid ali meni valjaju i Mark i Blek jer u stripovima uživam i ne tražim naucno fantastiku.Ocekujem da nešto napišeš i pošalješ Bonelliju pa da procitamo pricu koji je napisao cuveni kriticar Curunir...valjda bi bila dobra za ubrzanje probave umjesto
ricinusa...ajde genije ako imaš genitalije.

cuj, clovek. ti si jednosavno idiot kojemu je i kesica sampona odlicno stivo. da me ne spominjes, ne bih ni ja tebe, al kad vuces za jezik...
svojim ukusom tj neukusom svima si dokazao, evo i sam se hvalis. ovo sto sad izlazi od bonellija na kioscima uz pokoju iznimku je ocajno, uzasno, jadno i to treba reci. ako te boli nedostatak IQ-a, ja ti nisam kriv. u nas su ti bili izbori, skokni pa poskidaj nekoliko stotina plakata. tebi su oni sigurno SOLIDNO stivo sa sasvim dobrim CRTEZOM... zapravo, to si vec sigurno ucinio na putu do makarske i natrag...

Ne, ne, ne... Ne prihvacam ovakav nacin razgovora na NAŠEM forumu. Nije primjereno ni našim godinama, ni stupnju obrazovanja.

Nikako ne shvacam zašto vrijedanja!!?

Nakon toliko pozitivnih vibracija na MaFestu, toliko negativnog na forumu. Šteta.

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 30/05/2009 : 21:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
zanimljivo, nije ti smetalo njegovo. iz cista mira, prvo proziva a onda vrijedja prvi. sve PRVI. jer se ne smije smece od stripa nazvati takvim, jel? i ustedjeti ljudima koju kunu, jel?
svejedno. nista nisam rekao pogresno. procackaj umjesto sto si se tek rodio i glumis madonu (ne onu pevaljku).

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 30/05/2009 : 21:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message
Ma nisi ti problem, nije ni teller, ni Inferno od jucer, ni ja, nego mi je žalosno vrijedanje samo po sebi. Ukusi, neukusi, sve je to relativno. Ali moj ukus/neukus, ili tvoj, nije razlog da jedan drugog castimo terminima tipa idiot i sl. Velika vecina nas je u tridesetima i poprilicno školovana ili barem nacitana, pa su mi ti verbalni ispadi neprimjereni. Cine nas totalno primitivnima i netolerantnima. Potpuno drugacije od onog što sam doživio u Makarskoj.

Ispao ja patetican ili ne, ali ne volim taj primitivizam. Ako ne poštujemo tude mišljenje, ajmo šutjeti o tome, ili barem u odgovoru ublažimo retoriku.

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18884 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 31/05/2009 : 09:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
potpisujem bacho, ja sam dosta tolerantat tip i ovu diskusiju sam probao ublažit ali izgleda
da sa prepotentnim tipovima punih sami sebe nema smisla diskutirati...covjek je primitivac i
takav ce ostat...cudi me da ima toliko popusta kod moderatora...valja je ulizica pa placa pice da
može valjat gluposti na forumu...takvom idijotu kojemu je Bonelli manje-više smece treba zabranit
ocjenjivat stripove jer svojim komentarima zavodi citatelje i uništava onaj prvinski nagon za citanje stripove iz zabave...
idijot koji se pravi mudracem, bilo je takvih vec u prošlosti...valja jih zaobilazit u velikom krugu...kad mu malo padne ego...tu su Buratini,Nizzi da si ga podigne.Oni su bezveznjaki valja-on neki Cur(cu)nircic je za njih genij.
Primitivac!!!
Možda me i izbace iz foruma, kad sad pomislim nebi ni bilo tako loše na izvjestno vrijeme odmorit se od budala na njemu.Možda sam i ja,jer citam Bleka,Marka, Tellera, ali teši me da ima i vecih.I to dosta velikih, zapeo sam i sa Infernom, ali decko bar nije primitivac dok Curnircina kolo vodi.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 31/05/2009 : 09:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
ma znate kolko me zabole sta neka budala na ovom forumu ima reci za neki strip...ja ih kupujem pa kupujem,a gomilu puta sam bio odusevljen nekim stripom koji je popljuvan,uvatite me za...

drale
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 31/05/2009 : 11:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message
Same gomile banalnosti iz kuhinje Nolite i nekoliko stranica dojmljivih opisa džungle.
Najgora scena je napad sedam Maquiritaresa. Naturalizirani Manuel pada prvi pogoden strijelama. Umjesto da eliminiraju Olivaresa iz daljine indiosi idu u klinc ali bez rezultata. Debeljuškasti trgovac ima ultra snažan gen preživljavanja, vrti se oko svoje osi 100km/h, brani se, izbjegava macete bolje od križanca Bruce Lee-a i Van Dama.

ps
što predstavlja na naslovnici golema glava jaguara!!?

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 31/05/2009 : 11:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Prosjecan spec. koji nije toliko loš, ali brate nije ni dobar. Kako god, puno bolje od onoga smeca što trenutno izlazi u regularki.
4.5/10

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1874 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 01/06/2009 : 12:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message
quote:
Originally posted by draskomisterno

ma znate kolko me zabole sta neka budala na ovom forumu ima reci za neki strip...ja ih kupujem pa kupujem,a gomilu puta sam bio odusevljen nekim stripom koji je popljuvan,uvatite me za...

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1874 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 01/06/2009 : 12:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia

Prosjecan spec. koji nije toliko loš, ali brate nije ni dobar. Kako god, puno bolje od onoga smeca što trenutno izlazi u regularki.
4.5/10

Skoro bi se složio s tobom... Samo što mu ja dajem 5.5/10

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38094 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/06/2009 : 08:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Procitao juce i nije mi toliko los. Uzasno bi bilo kad bi ga smestili na samo 96 stranica. Standardna "setnja" kroz dzunglu, pokvarene stranke, Indiosi koji uvijek nahebu ali dopada mi se kraj, mada je mogao Sergio mnogo bolje cjelu pricu.
Nije da zelim cjepit dlaku, ali kad krecu u ona dva camca ima ih petorica (na vise vinjeta jasno vidljivim), kad kasnije na obali sestorica?
Hm, izbacen je i onaj prvi list sa naslovom epizode... A smijesna mi je posljednja stranica, ovaj Disov plakat za Mafest posto je ovdje rastegnut i Jerry vise lici na Javu, ha ha. :D

Bas me zanima ocemo li sad konacno vidjeti i ostale preskocene specijale (#4,5,6,7) ili idemo na "novije" #12,13,14,16,17,18,19. Steta sto ne idu i dodatki kod ovih starih, kad su ih u #1 vec objavili.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

milan 11
Junior Member

Serbia
364 Posts

Member since 13/06/2008

Posted - 03/06/2009 : 13:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send milan 11 a Private Message
Ja vec po naslovnoj strani mogu da predpostavim kakav je ovaj spec.Pricica koja je vec hiljadu puta ispricana.Licno najvise volim price Mister No-a koje se ne desavaju u dzungli ali necu propusti da procitam i ovaj spec.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 03/06/2009 : 15:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by Hajo

quote:
Originally posted by draskomisterno

Slažem se. Pa di bi ja došao kada bih kupovao stripove po necijem ukusu/neukusu. Kupujem ih iz vlastitog gušta, a to što se nekima svida ili ne zabole me.
Jedino ne razumijem zašto Tellera smeta necije mišljenje. Nek ih stavi na ignore listu ako mu smetaju.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 03/06/2009 : 15:05:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Jel ovo neki tradicionalni Mister Noov odlazak u džunglu s nekim gradskim kicošem koji misli da je netko, pa istraživanje džungle pa zatim otkrice nekog divljeg nepoznatog plemena koji ih želi ubiti? I onda se desi neka tragedija i stari shvati da je prašuma ipak nešto drugacije i opasnije? ILi ima još neceg što nisam spomenuo?

U prvom specu Nollita je malo istraživao lokalne obicaje vezane uz magiju, po cemu je ovaj poseban? Ima li unutra dodatak tekstualni?+-

Malo prica o Yanoamama i susjednim plemenima. Tko s kime ratuje itd. I prica o gomolju manioke. Malo poducavanja.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9401 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 03/06/2009 : 23:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
Slabašan specijalac ali zato crtež spašava stvar. Kraj je mogao i morao biti bolji. Što se onoliko vremena gubilo na sve one cuvare ko da ulazi u zatvor a ne na televiziju, umjesto toga moglo se efektnije napraviti završetak. Možda bi bio veci klišej ali bi bio efektniji.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7721 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 03/06/2009 : 23:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
ovo mi je jedina prilika da budem u korak sa vecim dijelom foruma pa cu i ja da dvije rijeci napišem.
pošto ovih dana,tacnije vec pola godine, citam ludens bleka od pocetka,ovaj mi mister no baš dobro došao,za nekih 40-ak minuta sam ga procitao za razliku od bleka kojeg citam po tri dana,ali sam nekako stekao utisak da se puno rasteglo sa pricom i da je komotno mogla ici na 94 strane kao redovna epizoda,ili sam takav dojam stekao zbog uticaja bleka.
crtež dobar,naslovna još bolja,u svakom slucaju dobro.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17030 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 04/06/2009 : 08:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Jako loš specijal, od pocetka providna prica, nimalo zanimljivo.
Go to Top of Page

mars1
New Member

207 Posts

Member since 07/12/2007

Posted - 04/06/2009 : 09:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mars1 a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

Jako loš specijal, od pocetka providna prica, nimalo zanimljivo.

Potpuno se slažem. Negdje u kategoriji "Sina vjetra".
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18884 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/06/2009 : 14:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
ja ga procito i zadovoljan sam-sasvim solidna pricica za mozak na pašu...ili citanje na
plaži u senci borova...ne vidim razlog tolike kritike.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 06/06/2009 : 19:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Slažem se. Ne valja ovo ništa.
Više cemo pricati ako dode recenzija...

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 06/06/2009 : 19:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Pre 17 godina jedva sam cekao da izade,posle toliko godina mi ne znaci skoro ništa...
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 06/06/2009 : 23:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message
quote:

ja ga procito i zadovoljan sam-sasvim solidna pricica za mozak na pašu...ili citanje na
plaži u senci borova...ne vidim razlog tolike kritike.

i ja tako mislim ,jednostavna ali fina pricica.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 08/06/2009 : 01:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
razocaraste me vasim komentarima o ovom specijalu,a bas sam se obradovao :-((((((

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 08/06/2009 : 15:10:04  Show Profile Show Extended Profile
Cim budem u prilici, nabavljam.
Jeste uticali na moje odusevljenje, time sto ste me malo razocarali..ali ne i na moju odluku da nabavim strip.
Najbolje je kad covek sam preispita stvari.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000