Pa ko moze biti toliki smrad da trazi crtez, koji je ljubiteljska stvar, oduzme nekom iskrenom fanu uzitak da dobije crtez od svog omiljenog autora na ovakvim manifestacijama, da bi onda to stavio u prodaju, da izvuce licnu materijalnu korist.
Mislim da takvih nema, ili ih je jako malo
Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Pa ko moze biti toliki smrad da trazi crtez, koji je ljubiteljska stvar, oduzme nekom iskrenom fanu uzitak da dobije crtez od svog omiljenog autora na ovakvim manifestacijama, da bi onda to stavio u prodaju, da izvuce licnu materijalnu korist.
Mislim da takvih nema, ili ih je jako malo
Ko da su stripaši cijelog svijeta sveci... KOliko ljudi toliko cudi. Cuo sam da Esad vani na festivalima baš niti nece crtati for free jer mu to prodaju na ebay-u.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Iako nisam bio na Mafestu uspio sam dobiti originalne crteze, u najvecoj mjeri zahvaljujuci Davoru(Spiderman-u) a potom i crtacima :) Osim Spidermanu veliko hvala Macanu(-dobra je fora s onaj putokaz za Varaždin), Sudzuki(-hvala na najvecem crtezu:)(hvala i Mikici, Pavlovicu) i naravno Renkyju. Stvarno me iznenadilo to sto si mi nacrtao :)
-Danas je Spiderman svratio do mene te mi donio stripove koje sam 'narucio' s Mafesta te kao iznanedjenje ovoliko crteza! :) Stvarno sam presretan i jos uvijek nisam stigao sve do kraja vidjeti i prestati se diviti! Ovo je jedna slika s naseg druzenja:
P.S. - Zao mi je sto nisam mogao u Makarsku te se nadam da cu se s nekim forumasima moci upoznati na CRS-u ili nekom zajednickom druzenju! Do tada, lijep pozdrav!
Originally posted by Milazzo Iako nisam bio na Mafestu uspio sam dobiti originalne crteze, u najvecoj mjeri zahvaljujuci Davoru(Spiderman-u) a potom i crtacima :) Osim Spidermanu veliko hvala Macanu(-dobra je fora s onaj putokaz za Varaždin), Sudzuki(-hvala na najvecem crtezu:)(hvala i Mikici, Pavlovicu) i naravno Renkyju. Stvarno me iznenadilo to sto si mi nacrtao :)
-Danas je Spiderman svratio do mene te mi donio stripove koje sam 'narucio' s Mafesta te kao iznanedjenje ovoliko crteza! :) Stvarno sam presretan i jos uvijek nisam stigao sve do kraja vidjeti i prestati se diviti! Ovo je jedna slika s naseg druzenja:
P.S. - Zao mi je sto nisam mogao u Makarsku te se nadam da cu se s nekim forumasima moci upoznati na CRS-u ili nekom zajednickom druzenju! Do tada, lijep pozdrav!
ma najvažnije je da si i ti nešto dobio sa MaFesta iako nisi bio