Author |
Topic |
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 15/10/2009 : 14:05:33
|
quote: Originally posted by srdjandj
Upravo sam se vratio iz poste, poslao tiskovinu od 2kg. u Hrvatsku, bez problema na salteru, niko nije ni pogledao sta je upakovano, samo zena primila tiskovinu, naplatila i to je to!
od kad sam promenio postu i kod mene je sve ok.kad-tad,a nemora da znaci,neko ti pronadje manu u pakovanju,i onda tu vise nema rasprave,bitan je samo p.s. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 15/10/2009 : 14:51:49
|
quote: Originally posted by cronos six
quote: Originally posted by srdjandj
Upravo sam se vratio iz poste, poslao tiskovinu od 2kg. u Hrvatsku, bez problema na salteru, niko nije ni pogledao sta je upakovano, samo zena primila tiskovinu, naplatila i to je to!
od kad sam promenio postu i kod mene je sve ok.kad-tad,a nemora da znaci,neko ti pronadje manu u pakovanju,i onda tu vise nema rasprave,bitan je samo p.s.
Vidi ovako, zena koja radi u posti gde ja saljem kaze da oni imaju procenat kad se kod njih salje, dakle od naplate, prema tome srecna je sto ja godinama saljem tiskovine iz te male poste br.3 A jedno mesec dana nisam slao tiskovine i odem ja da nesto uplatim u toj posti, kad ona me pita, pa gde sam ja i sto ne saljem vise tiskovine, eto... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 16/10/2009 : 00:00:05
|
Ma ja gledam da idem u postu kad rade dve radnice za koje znam da oce da prime tiskovinu , ostale nemaju pojma o cemu pricam |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 16/10/2009 : 13:34:35
|
Kupite onu kovertu sa zaštitnim mjehuricima ubacite strip unutra, eventualno pojacate sa kartoncicima sa prednje i zadnje strane i dodete sa takvom kovertom na šalter. Naravno niste ju zalijepili još. Kad službenik baci oko na i u kovertu i utvrdi da je sve ok zalijepi ju i to je to. Nema problema.
A sad bez obzira kako ti to zapakovao ako je poštar aljkav primatelj ce dobiti glavicu kupusa umjesto stripa. Znam po sebi jer jedan poštar koji je raznosio poštu donio mi dva super zapakovana glancera od COLUMBA i na silu nagurao u sanducic.
Naravno oba hrbta su pukla. |
Moje aukcije u prodaji |
|
|
Topic |
|
|
|