forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Blek specijal 2
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 06/06/2009 : 22:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:
Originally posted by cronos six

najozbiljnije!

Izvini ali nisi u pravu,sada dolaze lošije price na žalost....

ne bi reko da su saratoga,sedam podviga i jos dosta njih lose price.meni su bas ostale u secanju,dok mi kod tria essegeese deluje sve zbrzano i jednolicno,no idemo dalje bitno da blek ne posustaje.

da, malo si zabucao... to je mitton, sve to ide znatno poslije...
doduse, ima epizoda NAJDUZA NOC koju nisam siguran tko je crtao... jedini blek koji ima zbilja ODLICNU, i to skroz odlicnu pricu cak ne gledajuci samo Bonelli... ali da, i 20ak mittonovih (one fantasticne npr.) i neke kerceve su zabavne i barem cratcki privlacne...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 07/06/2009 : 00:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
EseeGeese su sinonim za pravog Velikog Bleka, sve ostalo je staticno i daleko od onog izvornog! Jeste da su price naivne, ali kao klinci smo gutali Velikog Bleka, Sinovi šume, Lažni Blek, Mac ima Rec, Atentat u Portlandu, Ledena skela, Tajna Veza, Krik sove..., kratke price na 40-70 strana, ali to je Blek! Oni veliki "prozori" sa tri slike sa staticnim figurama likova je daleko, daleko od pravog Bleka! Secam se kada su naši crtaci krenuli sa Blekom, da sam pomislio da li nam se vratio stari pravi Blek, ali nije...
EseeGeese su crtali pravog Bleka

Edited by - Bruce Springsteen on 07/06/2009 00:52:44
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 07/06/2009 : 01:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
daj ne pizdi... essegesse prste od dinamike, sto li...
i sto si ti gutao, ne znaci da su i drugi... meni su i sa 10 godina te price bile uzasno dosadne i jadne, kamoli danas...
s druge strane, postoji nekoliko prica koje je crtao mitton koje cu rado procitati i danas...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 07/06/2009 : 01:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

i sto si ti gutao, ne znaci da su i drugi... meni su i sa 10 godina te price bile uzasno dosadne i jadne, kamoli danas...
s druge strane, postoji nekoliko prica koje je crtao mitton koje cu rado procitati i danas...

E jebiga, ne pizdim ja uopšte, samo kažem da je tako bilo u prvim godinama osamdesetih, Blek se skupljao do Smotra straže, i za tim smo balavili, ko je tada ulazio u suštinu umetnosti stripa, oduševljavali smo se onim buretom što juri Rodija niz ulicu u Atentatu u Portlandu, i onim natpisom "Fantasticna prica" na provoj strani kod naslova "Zagorova odiseja"! Ali to je bilo neko drugo vreme, na to sam milio
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 07/06/2009 : 07:43:55  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:

E jebiga, ne pizdim ja uopšte, samo kažem da je tako bilo u prvim godinama osamdesetih, Blek se skupljao do Smotra straže, i za tim smo balavili, ko je tada ulazio u suštinu umetnosti stripa, oduševljavali smo se onim buretom što juri Rodija niz ulicu u Atentatu u Portlandu, i onim natpisom "Fantasticna prica" na provoj strani kod naslova "Zagorova odiseja"! Ali to je bilo neko drugo vreme, na to sam milio

Sve je to istina,hteo to neko da prizna pravi Blek je upravo taj do 240-tog broja LMS,zaista nezaboravne price.Zbog njih sam i kupovao ovog Ludensovog Bleka,sada ne znam šta da radim da li da stanem ili da nastavim i sa ovim ostalim epizodama,mada znam da ih necu moci citati,možda se ni ove pocetne ne vare ali bar me neka nostalgija veže za njih...stvarno nisam siguran da li nastaviti dalje!
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 07/06/2009 : 07:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Ja sam skupljao Zagora a moj glavni drugar za razmenu stripova Bleka. Jedino sto je on uspeo da sakupi kompletnog Bleka a ja nisam Zagora.Mislim da sam mu ja nabavio preko 100-ak Bleka ukljucujuci i prvih 5 brojeva, jos tada sa nekih 14-15 godina (tamo neke 1991-92) sam imao prilike da iscitam za vreme jednog letnjeg raspusta kompletnog Bleka, i bio mi je zabavn. Potom sam pre par godina poceo da kupujem Ludensovog Marka i Bleka i utvrdio sam da Bleka citam na jedvite jade, treba mi po 3 dana da zavrsim strip jer mi je nekako previse dosadan i naivan, Marka sam uspevao da procitam znatno brze, valjda zbog toga sto su epizode krace i zaokruzenije. A i hemija izmedju Zalosne Sove i Floka, pa i Blafa je bolja od bolo kojeg komicnog elemnta u Bleku i to poprilicno. Eto skoro sam citao onu epizodu kada je Blaf i Zalosnoj Sovi opala sva Kosa odnosno Brada zbog onog cudnog napitka i bas sam se slatko ismejao.Sve u svemu Bleka tesko ali bas tesko mogu da citam, ipak je on za decu od 7-15 godina

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod

Edited by - tiberije on 07/06/2009 07:49:48
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 07/06/2009 : 07:58:20  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Ma slažem se da se i Blek i Mark citaju sve teže,ipak su to stripovi za mladi uzrast ,ali nostalgija je ponekad jaca od svega....zato ih uz Zagora i dan danas kupujem,mada se iskreno kolebam da li nastaviti sa Blekom...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/06/2009 : 10:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Hi hi hi...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1874 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 07/06/2009 : 10:52:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Hi hi hi...

Vec dugo nisam vidio taj tvoj hi hi hi...

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1874 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 07/06/2009 : 10:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message
Kaj se tice Bleka, da... Slažem se s onima koji ga kupuju samo radi kolekcije, tako je i kod mene... I treba mi više od 3 dana da ga procitam

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho

Edited by - Hajo on 07/06/2009 10:54:03
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25324 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/06/2009 : 11:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Zanimljivo, ovo je i moje mišljenje. Kad neko kaže Blek, pomislim upravo na onog Mittonovog ili njemu slicnih: Zaliv ajkula, Glumac Okultis, Sedam podviga, Baronica i topovi, Kristalna muzika..Moracu opet da krenem sa kupovinom ovog Ludensovog Bleka, pošto sam u meduvrevenu izgubio živce i prestao.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40316 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/06/2009 : 11:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Istog sam misljenja kao Manhunter... I ja kad pomislim na Bleka, poslednje sto mi je u glavi je trip Essegesse.. Mitton, Cedroni i ostali crtaci tog tipa su mi vrh..

Patricia hic mea totus mundus est

Edited by - sawitch on 07/06/2009 11:56:36
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/06/2009 : 19:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
a da vam odam tajnu, da Bleka i Marka citaju i djeca?
Covjek težko povjeruje-ali provjereno.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 07/06/2009 : 21:04:33  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

i jel neko provjerio da li je ovo objavljeno u LMS?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 07/06/2009 : 21:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:

ja jednostavno ne mogu virovat da ti o ovome polemiziraš
kakva , bre , umjetnost
cista nepatvorena nostalgija i ništa drugo
hebote
kupim još ova dva dok crta trio rio
i to je to

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 07/06/2009 : 21:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
i da ne bude zabune
ova rsprava se samo svodi na period u kojem smo imali cca 10 godina
ja imo kad je blek od trojca bijo u diru
drugi kad su drugi crtali
eto vam sve filozofije

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/06/2009 : 22:02:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Jebo pricu, u tin godinama su i slikovnice bile dobre, no i sa 10 godina san razlikova koji mi je crtež draži... Pojava Mittona je bilo svitlo na kraju tunela a tek kad bljesnu Banetov "kurvar"...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 07/06/2009 : 22:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:

Jebo pricu, u tin godinama su i slikovnice bile dobre, no i sa 10 godina san razlikova koji mi je crtež draži... Pojava Mittona je bilo svitlo na kraju tunela a tek kad bljesnu Banetov "kurvar"...

al zato si ti umjetnik
a ja prosjecni konzument stripa
comprende
vi se ne uklapate
služite nam samo za samokažnjavanje
ono plaše nas:" ako buš cital tog mittonovog bleka- nikad gradonacelnika od tebe!!!"
i šta sad da covik napravi

oš bit u cetvrtak na partiju?

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/06/2009 : 22:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho
al zato si ti umjetnik
a ja prosjecni konzument stripa
comprende
vi se ne uklapate
služite nam samo za samokažnjavanje
ono plaše nas:" ako buš cital tog mittonovog bleka- nikad gradonacelnika od tebe!!!"
i šta sad da covik napravi

oš bit u cetvrtak na partiju?

Oh fala ti na komplimentu, mada sam ja ipak prosjecni konzument...

Che Kerum

Kakvu partiju? Nisan ja u nikakvoj partiji

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 07/06/2009 : 22:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
Jaki - druženje ?

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/06/2009 : 22:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Prva vijest šta cujen!

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/06/2009 : 22:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:

Prva vijest šta cujen!

zar vam nije Gaston reka?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 07/06/2009 : 22:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
saga o ludom i zbunjenom se nastavlja

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 07/06/2009 : 22:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Živio Blek! Smert Blekomrzcima!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/06/2009 : 22:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

saga o ludom i zbunjenom se nastavlja

Ben ti... ovaj topic ka da citan Cedronijevog Bleka

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000