forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 (Novo) Beogradani, javite se! :)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 06/06/2009 : 19:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
Treba mi jedna velika-mala usluga: Ima li nekog voljnog da u ponedeljak/utorak ode do Alan Forda na Novom Beogradu i preuzme neke stripove za mene i potom mi ih pošalje poštom.

Za uslugu naravno, nudim i nagradu- Može novac, neke stripove (bilo sa mojih aukcija, bilo sa strane, kom šta odgovara) ili jednostavno castim par tura kada se sastanemo prvom prilikom!

Hvala svima unapred!

Whenever You need hard center, I will be there...

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 08/06/2009 : 11:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Sto ne zamolis gospodina Miroslava? On ti je najveci expert za slanje stripova!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 08/06/2009 : 14:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

Gazdu Alan Forda? Zamolio sam Marka, ali kaže da takve usluge ne vrše, ali da mogu da mi ih pricuvaju dok neko po njih ne dode, medutim nikako da nadem nekog ko bi ih pokupio...

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 08/06/2009 : 18:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by Man_of_Steel

quote:
Originally posted by culfis

Gazdu Alan Forda? Zamolio sam Marka, ali kaže da takve usluge ne vrše, ali da mogu da mi ih pricuvaju dok neko po njih ne dode, medutim nikako da nadem nekog ko bi ih pokupio...

Ne obecavam, ako prodjem tuda pokupicu ti! Sutra prolazim kroz BG!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 08/06/2009 : 18:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
posalji mi broj mobilnog na 0640067062

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 08/06/2009 : 18:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message
Pa naruci od AF-a strip ili dva i kazi da ga posalje zajedno sa tvojim stripovima
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 08/06/2009 : 19:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by shommy

Pa naruci od AF-a strip ili dva i kazi da ga posalje zajedno sa tvojim stripovima

Vec sam zapravo i narucio stripove, bas su se poklopili i termini, ali ipak nisu imali volju da mi izadju u susret...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/06/2009 : 20:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Kao da si im trazio da ti kopaju septicku jamu.. Jebote, tesko im da ti posalju stripove postom, a svakako salju... Oteraj ih u kurac i nemoj vise nista tamo da kupi.. Meni je Sloba vukljao iz Makarske prosle godine preko 100 stripova a video me jednom u zivotu pre toga.. I to od nekoliko razlicitih ljudi... A ovome tesko da posalje...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 08/06/2009 : 21:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Kao da si im trazio da ti kopaju septicku jamu.. Jebote, tesko im da ti posalju stripove postom, a svakako salju... Oteraj ih u kurac i nemoj vise nista tamo da kupi.. Meni je Sloba vukljao iz Makarske prosle godine preko 100 stripova a video me jednom u zivotu pre toga.. I to od nekoliko razlicitih ljudi... A ovome tesko da posalje...

I mene je cudilo, jer je moglo da ide o istom trošku.

Mogu ponekad izaci u susret barem redovnim, dugogodišnjim mušterijama koji godišnje ostave po 2-3 prosecne plate u njihovoj striparnici...

No, nema veze, dobro je što su na kraju krajeva pristali i da mi ih pricuvaju na koji dan...

Go to Top of Page

amigo8
Starting Member

Serbia
20 Posts

Member since 02/04/2009

Posted - 08/06/2009 : 23:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send amigo8 a Private Message
Ja cu sutra ici u AF pa ti mogu to pokupiti,posalji mi tvoju adresu pa cu ti poslati
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 09/06/2009 : 02:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Ja cu auto-putem do Sremske MItrovice, bas sam pogledao topik - dal` se ko javio da ciljano ide u AF! Dakle `supi` vidis da se dobro - dobrim vraca...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/06/2009 : 13:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
MOS, poslao sam ti mail preko foruma jer ti PM nije ukljucen.. Amigo8 je rekao da ce ti pokupiti stripove i poslati... Ako ne dobijes kojim slucajem mail, javi se meni...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 09/06/2009 : 14:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
Hvala svima ljudi!
Evo primera da i dalje ima dobrih ljudi!

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000