forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 COMIC STRIP?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Bachy
Senior Member

Croatia
1745 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 07/06/2009 : 19:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message
Tko je za to da Comic Strip nastavi temo gdje se stalo ali u boji?
Zanima me koliko ima ljudi koji bi željeli Comic Strip u onome sjaju iz 1995.?
Što treba napraviti da dobijemo jedan takav kvalitetan strip magazin koji bi bio pristupacan svim ljibiteljima stripova?
Ja sam prvi koji bi pristao na 10-godišnju pretpaltu!

Koliko vas još ima?

Oj, budi svoj!

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/06/2009 : 19:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
ja sam za 100%.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47138 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/06/2009 : 20:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
kad nije onda uspilo teško da bi danas

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/06/2009 : 20:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Comic strip je bio izvrstan magazin.
Izvrstan izbor stripova, kvalitetno otisnut, sa popratnim clancima...
Jedino što bi bilo bolje da su objavljivali jedan cjeloviti strip po broju.
Od svih ne-Bonelli magazina CS mi je bio najbolji.
Šteta kaj je propal.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mars1
New Member

207 Posts

Member since 07/12/2007

Posted - 07/06/2009 : 20:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mars1 a Private Message
Ja bih svakako uzimao
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/06/2009 : 21:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Šteta kaj je propal.

Ugovor je tražija serijalizaciju u protivnom bi sigurno bija nepovoljniji, odnosno bija bi u smislu današnjih albumskih ugovora.
Tada bi i cijena bila u rangu SC albuma pa tko zna bi li doživija i ovoliko brojeva + SD je koristila svoju tiskaru, distribuciju i prodajnu mrežu i opet corak... Jedina šansa je nada, mala ali ipak postoji, da ce Stripoteka jednog dana ubrzati ritam, povecati broj stranica i ubaciti boju.
Znam da oni to žele a ja im želim ostvarenje njihovih želja!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 07/06/2009 : 21:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
je
a i more kombinacija da napijemo Pavica
i turimo papiric na potpisivanje

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/06/2009 : 22:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
sumnjam da je CS propa radi loše prodaje,kako sam negdi procita u pocetku se prodava desetak tisuca komada.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 07/06/2009 : 22:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
ja samo znam da sam ima 9 kupona za nagradnu igru
i da su svi dobili
daklem
prodaja very upitna nakon nekog vrimena

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47138 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/06/2009 : 22:36:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ne virujen da bi SD to ukinila da je nosilo neke goleme novce

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/06/2009 : 22:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ne, prodaja je bila ok u pocetku... Opadala je kasnije ali ne drasticno dok se nije prišlo na cb verziju...

Mislim da je najtocniji podatak ono šta mi je Talijancic, a bija je urednik, reka... jednostavno jednog dana skuži da Francuzi kasne sa slanjem materijala, nazove ih i pita di su materijali a oni njega a di je lova?

I finito... Slobodna nije uplatila nove rate za prava i sve stalo...

Razlog je valjda bija u "rušenju" tvrtke kako bi se što jeftinije prodala u privatizaciji

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 07/06/2009 : 22:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Ne, prodaja je bila ok u pocetku... Opadala je kasnije ali ne drasticno dok se nije prišlo na cb verziju...

Mislim da je najtocniji podatak ono šta mi je Talijancic, a bija je urednik, reka... jednostavno jednog dana skuži da Francuzi kasne sa slanjem materijala, nazove ih i pita di su materijali a oni njega a di je lova?

I finito... Slobodna nije uplatila nove rate za prava i sve stalo...

Razlog je valjda bija u "rušenju" tvrtke kako bi se što jeftinije prodala u privatizaciji

ovo mi vec djeluje logicno
al mi ono s nagradnom igrom muci
ej 9 kupona
svi dobitni

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/06/2009 : 22:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Tiraž je jedno, prodaja drugo... Nije bilo nekog profita, više entuzijazam, imidž i Talijancic.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/06/2009 : 22:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Moga je komotno ici dalje sa ako ne velikom zaradom,onda barem sa malim plusom,jer je SD imala svoju tiskaru,distribuciju i ljude koje je i tako placala.Privatizacija

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2341 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 07/06/2009 : 22:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
Sto lamentirate nad CSom,pa imate SMG!,u boji,sa jednim premijernim BD albumom po broju...e,sad,sto je format pogresan i neprikladan,to je druga prica...ono sto je Renky pisao o Stripoteci je istina,ali to je samo lepa zelja ili zelje,kako njih tako i nas...ali kako vreme odmice sve je manje nade da ce tako i biti,mada kod nas nikad nista nije 100% sigurno...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/06/2009 : 23:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by mladjo

Šteta kaj je propal.

Ugovor je tražija serijalizaciju u protivnom bi sigurno bija nepovoljniji, odnosno bija bi u smislu današnjih albumskih ugovora.
Tada bi i cijena bila u rangu SC albuma pa tko zna bi li doživija i ovoliko brojeva + SD je koristila svoju tiskaru, distribuciju i prodajnu mrežu i opet corak... Jedina šansa je nada, mala ali ipak postoji, da ce Stripoteka jednog dana ubrzati ritam, povecati broj stranica i ubaciti boju.
Znam da oni to žele a ja im želim ostvarenje njihovih želja!

Hm, znaci moralo se ici na po 12 strana jednog stripa po broju da bi bili jeftiniji? Ha dobro, bolje i tako nego da su skupi. Mislim, koštao je, koliko 14 kuna, to je kao da sada košta 25-29 kn.75 strana stripa u boji. Jebi ga...
Da je potrajao, bio bi, bez pretjerivanja, najbolji strip-magazin BD stripova na ovim prostorima, a i šire. Za te novce narocito.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/06/2009 : 23:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Cak i manje od 12... 4, 6 ili 8

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 08/06/2009 : 00:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
Talijancic bas i nije uvijek (pa i rijede:) odlucivao o izboru stripova (a imao je vrlo dobrih ideja tada), moralo se puno toga jeftinijeg ispucat... a CS je za divno cudo tada bio isplativ, ali ne onoliko koliko bi "gigant kao sto je sd" htio. Uglavnom zavrsio je kako je i trebao.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/06/2009 : 08:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Cisto sumnjam da je Marketprint sposoban nešto više uradit nego je to sada...
SMG mi je dobar ali to ni izdaleka nije na nivoju Comic stripa, to je ko malo dijete prema
velikom ocu, najbliži profilu tadašnjeg CS je današnji Strip Bumerang, slovensko izdanje,
e da je u boji i distribucijom po bivšoj ex Yugi(a za to trebao bi bit na nekom drugom jeziku naravno), to bi bilo to...ovako pusti snovi...meni je jedino žao, da sam sva izdanja CS razdelio,
a sad je malo kasno da jih tražim nazad.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 08/06/2009 : 09:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
Ja imam ceo komplet Comic stripa + dva specialca ako kome treba.

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/06/2009 : 09:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by axle munshine

Sto lamentirate nad CSom,pa imate SMG!,u boji,sa jednim premijernim BD albumom po broju...e,sad,sto je format pogresan i neprikladan,to je druga prica...ono sto je Renky pisao o Stripoteci je istina,ali to je samo lepa zelja ili zelje,kako njih tako i nas...ali kako vreme odmice sve je manje nade da ce tako i biti,mada kod nas nikad nista nije 100% sigurno...

CS je izlazio dvaput mjesecno, za razliku od SMG-a koji izlazi 6-4 puta godišnje. Osim toga format je veci, a i izbor stripova mi je bio puno bolji. A bio je jeftin.
Dobra ideja, ali nažalost...
S obzirom što se sve pricalo o Slobodnoj tad, cudno je kako je i Bonelli toliko izlazio.Cak mi se cini da su vec bili u stecaju a stripovi su još izlazili.
Jebemti koje je to vreme bilo. Tad je i Tisak propao, pa nije pljugi bilo.Ma bolje se ne sjecat...a i prestal sam pušit

Da, Strip-Bumerang zgleda kao CS, ali nije u boji nažalost...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2535 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 08/06/2009 : 09:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Ja sam jih baš prije tjedan, dva isve zvukao van, jer su djeca htjeli citati Natašu i Titeufa...
Šteta, da je to propalo, još se danas sjecam kad sam vidio prvi CB broj (u samoposluzi pored studentskog doma) i pomislio: " i ovi su gotovi..."

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/06/2009 : 09:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Da, kihnuli su nakon, koliko, 4 C/B broja. I još kad sam unutra vidio C/B Lutke od slonovace koja je par meseci ranije izašla u albumu u boji - rekoh to je to.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/06/2009 : 09:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho
ovo mi vec djeluje logicno
al mi ono s nagradnom igrom muci
ej 9 kupona
svi dobitni

To je zato što pravi stripoljupci nikada ne bi rezali strip radi tamo neke nagradne igre.
Shame on you!

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/06/2009 : 11:03:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
prije sam citao CS, ali me sad ne zanima
rade kupim one stripove koji me zanimaju (npr. blueberry, jeremiah, gaston) nego da zbog njih kupujem cijeli magazin u kojem su zastupljeni samo po nekoliko stranica
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47138 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2009 : 14:41:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
danas ne bi kupova ni CS niti bilo koju slicnu reviju

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000