Jesi siguran? Jerbo ocito je da se ne radi o istoj naslovnici. Ok, to malo umanjuje Ferrijeve greške no ova je docrtavana po širini a taj dio na Ludensovim ne postoji što me navodi na pomisao da postoje dvi... O nedostatku one rozo-ljubicaste izmaglice ici cega vec necu... To je preocito.
Plus, zezan se sa komentarima naslovnica i crteža... Ako se to vama svide, meni još i više.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Po nekom mom proracunu,prica zavrsava u ovom broju!!!
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
uživao...baš mi je crtež od pinia dobar...nekako dobra atmosfera...sjetio sam se onog dijela na groblju...citao negdje kao klinac jer nisam imao taj strip... a onda ferri u neobjavljenoj prici...
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Da, cisto je solidna epizoda. Baš sam je s guštom procitao. Inace ova nova prica pocinje prilicno dobro. Baš mi je zanimljiva. Cak mi je i Segnin crtež dobar u ovome dijelu. Puno bolji nego u prethodna dva.