Ma nek ide dodavola Gea.... Kome ce manga crtež i naslovnice?
Na primer..Meni? I da,shta fali manga crtezu???
Inache glasao sam za legs weaver
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Vidio sam naslovnice, totalno su u stilu mange. A sa obzirom da isti covjek radi i crtež i pricu i naslovnice..... Ispravka: naslovnice su kao iz loše video-igrice, da se bolje formulišem.
Lol,kako mozesh znati to kada ocigledno nikada mangu u ruke nisi stavio :S Inache nije Naskoto nego Nascosto
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Ja bih voleo ovog novog,Caravana,deluje mi zanimljivo.A i tu se ne bi morali juriti Italijani.Moze i Legs Weaver.Ostali me bas i ne privlace,mozda Dix.
hehe,haha.Nadam se da ce to ucutkati Mhejl-a i njegovog kompanjona Panona :P :D
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Vidio sam naslovnice, totalno su u stilu mange. A sa obzirom da isti covjek radi i crtež i pricu i naslovnice..... Ispravka: naslovnice su kao iz loše video-igrice, da se bolje formulišem.
Lol,kako mozesh znati to kada ocigledno nikada mangu u ruke nisi stavio :S Inache nije Naskoto nego Nascosto
I draže mi je što nikad nisam uzeo mangu u ruke, ne volim njihov nacin crtanja, možda bih jedino probao 'Oštricu besmrtnika'.... A što se tice Naskota, ja se držim Vukovog pravopisa, a i maksimalno se trudim da pišem gramaticki ispravno, a ne kao da sam na cetovanju. Neko je rekao da imamo skoro sve edicije Dilana, a šta fali na h imamo sve?Vjerovatno cu uzeti prvi broj Volta Naskota, jer sam cuo da je scenarista stvorio detaljnu istorijsku podlogu za dalju radnju, a i ne znam puno o istoriji Etipije, pa taman da proširim znanje..... A Gea mi izgleda kao ogroman promašaj.
A ako se ne varam, radi se o nekakvoj tinejderici pjevacici,koja se bori protiv cudovišta u slobodno vrijeme.
Varaš se.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Glas za Geu.Ako je upola dobro kao sto su je nahvalili onda bi mi mozda bila i omiljena junakinja Brendon mi izgleda uzasno glupo.Ovaj poll je zamisljen za nove junaka,Dylana imamo skoro svaku ediciju.
I draže mi je što nikad nisam uzeo mangu u ruke, ne volim njihov nacin crtanja, možda bih jedino probao 'Oštricu besmrtnika'.... A što se tice Naskota, ja se držim Vukovog pravopisa, a i maksimalno se trudim da pišem gramaticki ispravno, a ne kao da sam na cetovanju. Neko je rekao da imamo skoro sve edicije Dilana, a šta fali na h imamo sve?Vjerovatno cu uzeti prvi broj Volta Naskota, jer sam cuo da je scenarista stvorio detaljnu istorijsku podlogu za dalju radnju, a i ne znam puno o istoriji Etipije, pa taman da proširim znanje..... A Gea mi izgleda kao ogroman promašaj.
Mange,kao stripovi,nikako nemaju isti stil crtanja.Elem,uporedi ih sa Bonellijem.Ima crtacha koji ti se dopadaju,i crtacha koji ti se ne dopadaju.Zar sad,kad malo bolje razmislish ne zvuchi glupo da ti kazhesh ne volim manga crtez?Jeste da su sve mange posebne i drugachije u odnosu na bonelli,ali se i medjusobom razlikuju takodje! Ali dobro,to je tvoje misljenje,ne znash shta propushtash mrzeci mangu..Mada verovatno je tebi plafon Zagor,ili se varam? Inache shto se ovog Naskoto tiche,kad vec ocesh da pishesh kao shto govorish onda napishi Nakosto jer ja nikad nisam chuo da neko kazhe naskoto.LJudi bi pomislili da je taj lik neki skot
Mislim da je Gea prva za objavljivanje i da je vec spremna,ali nam kolege izdavaci šute o tome. Kratke serijale kao Dix ili Lilith samo ocekujem jednog dana u Izdavackom izlogu.