Moze neki zenski junak Gea ili Julia,mada nemam pojma kakvi su stripovi.
Gea ili Legs Weaver Julia ti je koliko sam ukapirao zenski martin misterija ;D
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Juliu i Nicka veže samo žanrovska odrednica, ništa više. Ono, da se razumijemo, reci da je Julia ženski Nick Raider, onako karakterno, je daleko od istine... njih dvoje su razliciti kao dan i noc... i to ne samo po spolu.
Juliu i Nicka veže samo žanrovska odrednica, ništa više. Ono, da se razumijemo, reci da je Julia ženski Nick Raider, onako karakterno, je daleko od istine... njih dvoje su razliciti kao dan i noc... i to ne samo po spolu.
Ne ok,nego mi se svidja taj zanr.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Ne ok,nego mi se svidja taj zanr.
Ok... ali moraš znati da je Nick Raider ležerniji, dinamicniji krimic, tipican predstavnik svoga žanra, dok se u Juliji svemu pristupa ponešto studioznije, karakternije, emotivnije i zacudio bi se koliko je to, s obzirom na tu neku "ženskicu" na naslovnici, zapravo mracan, hladan i okrutan strip.