forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 za clana sa nickom alen77nek
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

gigi
Junior Member

Austria
452 Posts

Member since 22/01/2003

Posted - 09/06/2009 : 17:21:34  Show Profile Show Extended Profile  Send gigi a Private Message
posto mi se uopste ne javlja na mejl, interesuje me da li neko zna sta je s njim? javio mi se jednom po zavrsetku aukcija i otada kao da je u zemlju propao..
ako ga neko zna sta je s njim, zamolio bih ga da mi javi.

hvala

novi dan, nova nafaka..

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 19/07/2009 : 11:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message
Sa njim sam jednom odradio aukcije i sve je ok realizirano osim ocjene - ja njemu dao pozitivnu, on meni ništa. Slao sam mu par mailova za ocjenu ali ništa... Tako da mi nije baš jasan... Mislim da je aktivniji na aukcije.hr, što naravno ne opravdava ne javljanje ili slicno.

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 12/10/2006

Posted - 19/07/2009 : 11:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send talicnitom a Yahoo! Message  Send talicnitom a Private Message
Ja sam takodje poslovao sa njim.Uspesno smo sve zavrsili, tacnije bez bilo kakvih problema.To sto mi nije ostavio ocenu mi nije toliko strasno.Samo sam ga zamolio da mi se javi kada mu stignu stripovi,sto je i ucinio.

Inace gigi,jeste li obavili transakciju?
Go to Top of Page

gigi
Junior Member

Austria
452 Posts

Member since 22/01/2003

Posted - 20/07/2009 : 19:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send gigi a Private Message
ni meni nije ostavio komentare, mada smo transakciju na kraju obavili i ja njemu ostavio pozitivne komentare. nisam htio da navaljujem, ali i meni je cudno to sto nije ostavljao komentare....

novi dan, nova nafaka..
Go to Top of Page

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 21/07/2009 : 13:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message
Ako je sve u redu, normalno je dati ocjenu, ali nije on jedini, ima ih još. Ja od sad dajem ocjenu prvi samo provjerenima.

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

gigi
Junior Member

Austria
452 Posts

Member since 22/01/2003

Posted - 21/07/2009 : 23:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send gigi a Private Message
pa ovo mi je prvo takvo iskustvo, pa to ne uzimam toliko k srcu. ali ipak je tu taj neki "kodeks" koji bi trebalo slijediti, ako je sve ostalo u redu...

novi dan, nova nafaka..
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000