forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Alan Ford
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/06/2009 : 02:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ja kupujem klasike i kupovat cu ih dokle god budu izlazili
iako sumnjam da ce uopce ici preko broja 300
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/06/2009 : 02:33:52  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
meni zao sto nisam krenuo s klasicima

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 14/06/2009 : 14:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

Pa kreni, nije kasno

Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/06/2009 : 14:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

zato su tu superklasici
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 15/06/2009 : 18:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Supermark preporucuje superklasic

Super

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 15/06/2009 : 21:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
samo prvi klasik mi je remitenda.a gde bas prvi od svih 81 u kolekciji ?!
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 18/06/2009 : 14:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message
Navodno je krajem osamdesetih u jednoj gimnaziji u Beogradu, tema za pismeni, bila psihologija likova Alan Forda

Da li je to urbana legenda, ili se zaista dogodilo, ali cuo sam sa dosta strana.

Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5082 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 18/06/2009 : 22:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
Do Smrti Br.1 sve je ok, nakon toga, sjecam se, mnogi su prestali citati AF-a... rijetki smo ostali do danas uz nove price, vecina cita do 150... Mislim da ce Klasik izdržati barem do Hik Hik Hura..

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 18/06/2009 : 23:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
O svemu i svacemu nisam citao, tako da ne mogu da je komentarisem... Ali zato cu iskomentarisati one koje sam citao posle nje ... Nevjerovatan povratak i Konspiratorova osveta su epizode kojih se rado secam, po meni solidno odradjen scenario, posto je saga o Konspiratoru bila malo nedovrsena... Tajna loza P38, veoma pametna epizoda o masonima i senkama koja upravljaju svetom (to su oni sto su nam zaprzili corbu, verujuci RTS-u )... Hitna pomoc, kupljena u BG-u, 98, ne mogu jasno da se setim price, mislim da je kupovina nekih bombi, malo ispod proseka... Superhikcina, VEOMA los strip, Superhik se priseca i jede rajcice sa lukom, fuj... Kron, nikad mi se nije svidela ova epizoda, iako ima finu poentu, ako se moze tako reci... Veliki banket, citana kao Velika festa, Maverick... Specijal, opet kritika bogatih, slaba realizacija... Festival, meni smesan strip zbog Boba i njegovog ucesca na San Remu, inace slabo jos jednom... Covjek iz Teksasa i Massey, neka kradja voza bese? Tobija i Broj 1, onako ... Ruzicasta majca, smesni Kinezi, dosta humora, mada vec to ne lici na AF iz pocetka... PUK, nista posebno, nesto spijunski... Aerobik je samo uvod u sledeci broj i tajanstvenost u 16 brojeva koja se zavrsava sa Hik, Hik, Ura... Gledano sa kolekcionarske strane, da, posle 150. ep. pocinje se sa gubljenjem kompasa... Ima epizoda koje nemaju neki dublji smisao, ali su citljive, za razliku od danasnjih... Ne znam za vas, ali meni je bio drag serijal epizoda gde grupa radi bez Numera una... Tako da se skuplja HC do 200-ke!

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 18/06/2009 23:26:37
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000