forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Problem sa mailom
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

gogyly
New Member

Serbia
147 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 15/06/2009 : 14:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send gogyly a Yahoo! Message  Send gogyly a Private Message
Promenio sam provajdera pa mi je mail blokiran... nemam pojma kako da promenim e-mail na aukcijama pa evo alternativnog maila gogyly@yahoo,com...takodjer bih da se izvinim svima (posebno wantonu iz male prodavnice retkosti), na cijim sam aukcijama bidao a nisam odgovorio jer sam promenio mesto boravka sada sam u KV-u...i trenutacno nemam net (problemi oko provajdera)...ljudi sorry, sve ce da bude reseno u najkracem mogucem roku....thanks

-Resio sam slucaj, Batler je ubica!!!

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/06/2009 : 15:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ne možeš stavljati na aukcije mail tipa yahoo ili Gmail.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 16/06/2009 : 10:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
Da li si dobio stripove koje si osvojio kod mene na aukciji a koje sam ti poslao 02.06. na adresu u BG ?

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000