Author |
Topic  |
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 26/06/2009 : 18:58:22
|
O bože!!!! Pa vi ste potpuno sišli s uma!! Sa Kolekcionara jedino od Popaya (Dragana i Milutina Vulevica) kupujem stripove bez bojazni da cu biti prevaren. Kupovao sam od njega i van aukcija, stripove koji bi zbog svoje ocuvanosti bili 3-4 puta skuplji na bilo kojim aukcijama. Da je covjek gladan para tražio bi mi bar duplo više ili iste stripove stavio na aukcije. Sa covjekom sam na vezi kad god treba da padne neki dogovor za stripove, bilo kako razjašnjene, dogovor... Mnogi odavde bi se mogli uciti od njega kako treba saradivati i raditi. Ostavite poštena covjeka na miru. |
... |
 |
|
skviki
Average Member

Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 26/06/2009 : 19:14:15
|
quote: Originally posted by sawitch
I sta sad na sve ovo da kaze Popay??? Covek je napljuvan najstrasnije, a nije zasluzio.. Jebes izvinjenje.. Demant i izvinjenje nikad nije iste snage kao prva vest... Alal' vam svima vera...
Slusaj ti Sawitchu, sta si se uvatio koj kurac za Popaya ? Kao prvo mene su ovde napali a nikog nisam vredjao i pljuvao, nego sam lepo objasnio o cemu se radi. A sad ces da vidis kako komunicira tvoj VOLJENI Popay. Prvo da proveris u mojim postovima da li sam ga negde vredjao ili direktno optuzivao. Evo, pa citaj i uzivaj.
Zdravo, Druze skviki dobro je da si se javio,jer sam ja upravo hteo baš tebi da se javim.Jedan moj drugar mi je preneo tvoje komentare,srdjanove i tjumenove.Ja to ne citam jer nemam vremena.Oca od srdjana znam 7,8 godina.Svu vas trojicu da sakupim zajedno na kamaru daj bože da imate 30 stripova zajedno.A ja imam 150 000 stripova.To znaju svi ozbiljni ljudi koji se bave stripom.Ja kad da pišam imam u dzepu 2000e a vas trojica da se sastavite nemate zajedno 200e.Ja ne mešetarim kao vi da bi zaradili 10e i bili srecni.Ova dva stripa zaboravi,pošto ih neceš dobti ni po kojoj ceni.I zamolicu te da ne igraš više uopšte moje aukcije.Ja ne radim sa mešetarima za 2,3e.Ubuduce stripove kupuj na stripovi.com.Tamo su mnogo jeftiniji.Krenu od 1e a završe na 200 a moji završe najviše na 100 a neki i na pocetnim cenama.Jedini uslov na stripovi.com da bi kupio stripove (moraš biti corav i glup).Taj si uslov ispunio i ti i ova dvojica strucnjaka,tako da ubuduce kupujete tamo.Ja znam da ovaj kolekcionar smeta mnogima a smetaju i moji stripovi ali ja iz ovog posla necu izaci zainat.Ako treba otvoricu ja svoj vlastiti sajt na koji cu nakaciti 15000 stripova i tu me nece dolaziti mešetari kao ti,vec ozbiljni kolekcionari kojih ima hvala bogu još.Sad da ti kažem za ove stripove.Ja sam to kupio od Dejana iz Borce.To je osoba koja postoji, i koja mi je vrlo povoljno sve ove stripove prodala.Ja sam to nakcio na sajt po cenama koje su bile pristojne.Ako je neko trebao da nabidava te stripove,to je trebalo da uradi moj veliki prijatelj Osman iz Brckog koje je hteo da kupi.Ja sam mu reko da igra pošteno i on mi je sam rekao da ce da igra do 70,75e i da on više to ne može da plati.A Baden mi se prvi put javio na preporuku od mnogo ljudi i želeo je da kupi odredjene stripove.Ja u životu nisam video veca tri kretena od vas trojice.I zaboravi na mene i moje aukcije.Kupuj na stripovi.com.Ja sa kretenima ne radim.
Divota, nema sta. |
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
Edited by - skviki on 26/06/2009 19:28:42 |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 26/06/2009 : 22:20:52
|
Pa lijepo nam je Humbert rekao: "Ljudi jadni ste !" Mi smo to samo potvrdili... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 26/06/2009 : 22:25:57
|
Skviki, procitaj ono sto je Vope napisao.. Pa jebem mu kako bi ti reagovao da te uzme u usta 20 ljudi a veze sa njima nemas... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 26/06/2009 : 22:49:39
|
quote: Originally posted by skviki
I sta sad na sve ovo da kaze Popay??? Covek je napljuvan najstrasnije, a nije zasluzio.. Jebes izvinjenje.. Demant i izvinjenje nikad nije iste snage kao prva vest... Alal' vam svima vera...
Slusaj ti Sawitchu, sta si se uvatio koj kurac za Popaya ? Kao prvo mene su ovde napali a nikog nisam vredjao i pljuvao, nego sam lepo objasnio o cemu se radi. A sad ces da vidis kako komunicira tvoj VOLJENI Popay. Prvo da proveris u mojim postovima da li sam ga negde vredjao ili direktno optuzivao. Evo, pa citaj i uzivaj.
Zdravo, Druze skviki dobro je da si se javio,jer sam ja upravo hteo baš tebi da se javim.Jedan moj drugar mi je preneo tvoje komentare,srdjanove i tjumenove.Ja to ne citam jer nemam vremena.Oca od srdjana znam 7,8 godina.Svu vas trojicu da sakupim zajedno na kamaru daj bože da imate 30 stripova zajedno.A ja imam 150 000 stripova.To znaju svi ozbiljni ljudi koji se bave stripom.Ja kad da pišam imam u dzepu 2000e a vas trojica da se sastavite nemate zajedno 200e.Ja ne mešetarim kao vi da bi zaradili 10e i bili srecni.Ova dva stripa zaboravi,pošto ih neceš dobti ni po kojoj ceni.I zamolicu te da ne igraš više uopšte moje aukcije.Ja ne radim sa mešetarima za 2,3e.Ubuduce stripove kupuj na stripovi.com.Tamo su mnogo jeftiniji.Krenu od 1e a završe na 200 a moji završe najviše na 100 a neki i na pocetnim cenama.Jedini uslov na stripovi.com da bi kupio stripove (moraš biti corav i glup).Taj si uslov ispunio i ti i ova dvojica strucnjaka,tako da ubuduce kupujete tamo.Ja znam da ovaj kolekcionar smeta mnogima a smetaju i moji stripovi ali ja iz ovog posla necu izaci zainat.Ako treba otvoricu ja svoj vlastiti sajt na koji cu nakaciti 15000 stripova i tu me nece dolaziti mešetari kao ti,vec ozbiljni kolekcionari kojih ima hvala bogu još.Sad da ti kažem za ove stripove.Ja sam to kupio od Dejana iz Borce.To je osoba koja postoji, i koja mi je vrlo povoljno sve ove stripove prodala.Ja sam to nakcio na sajt po cenama koje su bile pristojne.Ako je neko trebao da nabidava te stripove,to je trebalo da uradi moj veliki prijatelj Osman iz Brckog koje je hteo da kupi.Ja sam mu reko da igra pošteno i on mi je sam rekao da ce da igra do 70,75e i da on više to ne može da plati.A Baden mi se prvi put javio na preporuku od mnogo ljudi i želeo je da kupi odredjene stripove.Ja u životu nisam video veca tri kretena od vas trojice.I zaboravi na mene i moje aukcije.Kupuj na stripovi.com.Ja sa kretenima ne radim.
Divota, nema sta.
Da, lepo da lepše ne može biti, zanimljivo je ovo što je napisano, jako zanimljivo, iz priloženog možemo videti da ova tri kretena mogu nešto da zakljuce. Ima nešto pravopisnih grešaka, ali oprošteno mu je... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 26/06/2009 : 22:50:14
|
sad kad sam procitao sve strane moram jos nesto reci treci kojeg pominju na cetvrtoj strani,a nece da mu kazu ime ja cu reci da se radi o pedji67 cisto da svi znaju a sto se tice srdjanadj koji je ovde dosta bio sumnjicav i svo vreme mutio vodu mogu reci da odlicno poznaje popaya i da je cak dolazio kod njega kuci u goste tliko o vasem postenju marko resi ovo vec jednom izbrisi postove,zakljucaj topik,sve nas izbaci,bilo sta dosta mi je kretena koji me predstavljaju kao lopova |
 |
|
skviki
Average Member

Serbia
723 Posts
Posted - 26/06/2009 : 22:53:32
|
Skviki, procitaj ono sto je Vope napisao.. Pa jebem mu kako bi ti reagovao da te uzme u usta 20 ljudi a veze sa njima nemas...
Ja sam prvi napadnut i optuzen pa nikoga nisam vredjao. Znaci, kako napisa Popay, mi smo ovde svi glupi debili i kreteni ??? Eeee...moj druze Sawitchu, jos si ti nezreo i slabo citas izmedju redova. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 26/06/2009 : 23:04:29
|
quote: Originally posted by dejan borca
sad kad sam procitao sve strane moram jos nesto reci treci kojeg pominju na cetvrtoj strani,a nece da mu kazu ime ja cu reci da se radi o pedji67 cisto da svi znaju a sto se tice srdjanadj koji je ovde dosta bio sumnjicav i svo vreme mutio vodu mogu reci da odlicno poznaje popaya i da je cak dolazio kod njega kuci u goste tliko o vasem postenju marko resi ovo vec jednom izbrisi postove,zakljucaj topik,sve nas izbaci,bilo sta dosta mi je kretena koji me predstavljaju kao lopova
Poznajem Popaja, pa šta, nisam to ni poricao. Ali nisam ja ucestvovao na njegovim aukcijama, pa odustao, nego ti, nisam mu ja prodao stripove, nego ti, to su samo cinjenice i cela istina, vodu nisam mutio ja. A o poštenju, znaš kako se kaže, pošteno, pa ko koga zajebe! |
Edited by - srdjandj on 26/06/2009 23:22:33 |
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 26/06/2009 : 23:10:30
|
Ne znam kako neko misli da ne bude sumnjiv kada jedan te isti strip(ZS 53) vrti non-stop izmedju sebe i druge,eventualno trece osobe. Ali dobro,red je da se ova rasprava okonca. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 26/06/2009 : 23:16:47
|
Pa mi smo jednom okoncali, rekao sam da završavamo slucaj, odbrana je konstatovala da su optuženi nevini, medutim kasnije se ponovo iskomplikovalo, verovatno sad zaseda drugostepeni sud? A u celoj ovoj prici, najsumnjiviji je bio skviki, jer njegovi stripovi su se prodavali, kasnije, kad je skviki dokazao da je nevin, stvari su se okrenule i opet je pocelo da se komplikuje, sad se totalno zakomplikovalo, no videcemo šta ce porota da odluci? |
 |
|
dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 26/06/2009 : 23:32:27
|
ovo je zadnje srdjane ne znamo se nema potrebe da raspravljamo,od popaya sam kupio 2 stripa jos zimus,zs 53 i 17 tumen,druze ti si me najvise uvredio.kod popaya sam zadnji put ucestvovao na aukciji u aprilu za lms 46 i 58 sto si i naveo,ali to je bilo u aprilu.ko dokaze da sam kasnije ucestvovao ja mu poklanjam moju celu kolekciju.ja ta 2 primerka nisam nikad imao.ovi sad sto je prodavao u maju i junu su sto sam mu ja prodao i noj nik se tu nigde nije pojavio.sve u svemu u mom zivotu sam bio ucesnik na 5 aukcija kod popaja,od toga 2 dobio,3 izgubio,a zadnji put recu jos jednom u aprilu |
 |
|
skviki
Average Member

Serbia
723 Posts
Posted - 26/06/2009 : 23:33:45
|
Ja jos jednom molim Marka da ne brise nista. Sto bi se ja plasio da neko procita nesto o meni ako znam da sam potpuno nevin ? Narocito je lepo procitati ovaj mail koji je Popay meni poslao u kome se vidi koliko on ceni i postuje kolege trgovce i nas, glupe i slepe kolekcionare. Jebaj ga, sta cemo kad nismo svi Beogradjani, pa smo malo zaostali. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 26/06/2009 : 23:40:18
|
ovo je zadnje srdjane ne znamo se nema potrebe da raspravljamo,od popaya sam kupio 2 stripa jos zimus,zs 53 i 17 tumen,druze ti si me najvise uvredio.kod popaya sam zadnji put ucestvovao na aukciji u aprilu za lms 46 i 58 sto si i naveo,ali to je bilo u aprilu.ko dokaze da sam kasnije ucestvovao ja mu poklanjam moju celu kolekciju.ja ta 2 primerka nisam nikad imao.ovi sad sto je prodavao u maju i junu su sto sam mu ja prodao i noj nik se tu nigde nije pojavio.sve u svemu u mom zivotu sam bio ucesnik na 5 aukcija kod popaja,od toga 2 dobio,3 izgubio,a zadnji put recu jos jednom u aprilu
Naravno da necemo više da da raspravljamo, ja sam se povukao, izvinuo, pocelo je opet, ti si opet poceo, eto, ne znamo se, ja sam rekao da je dosta, baš me briga, izvinjavam se što sam sumnjao, prvo u skvikija, tebe i popaja, druge nisam pominjao. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 26/06/2009 : 23:45:28
|
Evo završavamo ovaj slucaj, definitivno, nije bilo nikakve krivice, svim optuženim ucesnicima se izvinjavam. Ako to nije dovoljno, serviram izvinjenje sa šlagom od jagoda! |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 26/06/2009 : 23:59:20
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Pa lijepo nam je Humbert rekao: "Ljudi jadni ste !" Mi smo to samo potvrdili...
Šta ceš, srpska posla, tako je to kod nas.   |
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 27/06/2009 : 00:13:27
|
ovo je zadnje srdjane ne znamo se nema potrebe da raspravljamo,od popaya sam kupio 2 stripa jos zimus,zs 53 i 17 tumen,druze ti si me najvise uvredio.kod popaya sam zadnji put ucestvovao na aukciji u aprilu za lms 46 i 58 sto si i naveo,ali to je bilo u aprilu.ko dokaze da sam kasnije ucestvovao ja mu poklanjam moju celu kolekciju.ja ta 2 primerka nisam nikad imao.ovi sad sto je prodavao u maju i junu su sto sam mu ja prodao i noj nik se tu nigde nije pojavio.sve u svemu u mom zivotu sam bio ucesnik na 5 aukcija kod popaja,od toga 2 dobio,3 izgubio,a zadnji put recu jos jednom u aprilu
Ja nisam tebe toliko napao koliko popaya,ali moras priznati da je puno zabune izazvao taj ZS 53.Na te ZS 46 i 58 sam i mislio,bilo mi je cudno da odustajes od njih blizu 100 eura(za ovaj drugi posto manje vredi oko 70),a znam da si cesto bio spreman ici mnogo dalje.Onda sam video ove sledece aukcije.Potrefilo se dosta toga,ali izvinio sam ti se,ti si barem ljudski ovde objasnio neke stvari,dok sto se tice nekih drugih em neke stvari nisu u redu,em su i sami nesto priznali,a em mutni su i dalje. Da si ovde otvorio topik i lepo obznanio da si sa Popayem obavio trgovinu(a zbog odredjenih stripova koji su se vec vrteli na aukcijama to si toplo preporuceno trebao uraditi),ne bi bilo nikakvih problema.Forum i pisanje na njemu nisu losa stvar i samo razgovorom to jest komunikacijom mozemo lepo da funkcionisemo sto se tice naseg najdrazeg hobija-stripova. Vidim da volis stripove,pogotovo Zagora,ali malo moras u toj zurbi za njima zastati,usporiti tempo,i pogotovo paziti da ne dodje do slicnih situacija. Mislim da slobodno mozes i dalje da ucestvujes na svim aukcijama i da ce ljudi rado trgovati sa tobom,nisi uopste anatemisan. P.S.-malo je bunila i ta Borca,moras priznati da je puno toga bilo u igri
|
Edited by - tumen on 27/06/2009 00:14:47 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
pedja67
Junior Member

Serbia
325 Posts
Member since 20/12/2008 |
Posted - 27/06/2009 : 20:10:23
|
sad kad sam procitao sve strane moram jos nesto reci treci kojeg pominju na cetvrtoj strani,a nece da mu kazu ime ja cu reci da se radi o pedji67 cisto da svi znaju a sto se tice srdjanadj koji je ovde dosta bio sumnjicav i svo vreme mutio vodu mogu reci da odlicno poznaje popaya i da je cak dolazio kod njega kuci u goste tliko o vasem postenju marko resi ovo vec jednom izbrisi postove,zakljucaj topik,sve nas izbaci,bilo sta dosta mi je kretena koji me predstavljaju kao lopov
Tek sam se vratio sa puta i posle 10 sati voznje prvo sam seo za kompjuter da procitam ovaj topik, jer su mi javili da se i moje ime pominje u negativnom kontekstu. Citam 9 stranica gluposti i zelim da kazem, sto se tice Dragana Bosanca (popaj) je jedan veoma dobar prodavac i covek ima sta da proda. Poznajem ga licno i dosta puta smo saradjivali, uglavno mimo sajta,a sto se tice nasih kompenzacija, ovo sto sam ja bidovao kod popaja na kolekcionaru je kupovina za sasvim trecu osobu posto nijesam mogao da se dogovorim sa Popajem da te stripove skine sa aukcija, nego mi je rekao da bidujem i da se nadmecem pa sta uradim, posto sam ja imao reservisane cene od mog kupca.Nesto sam osvjio, a nesto nijesam. I koliko ja znam, 2 od ova 3 pomenuta stripa sam ja prvi bidovao, pored ostalih stripova. Pa necete mi valjda zabraniti da bidujem stripove koji me interesuju i da ponudim onoliko novca koliko meni odgovara da ih platim!?! Sto se tice dejana borce i njega poznajem licno jer je kupio neke stripove kod mene i licno ih preuzeo i znam da je veoma korektan kupac. Tvrdim da dejan borca nije Dragan Bosanac, kao sto ni ne vjerujem da su nesto mutili jer obojicu poznajem kao veoma postene i korektne ljude. Ovo ne pisem da bih se nekome pravdao, posebno nekim sitnim jajarama i sitnim dusama, a oni ce se sami prepoznati ko su i sta su. Sto se mog postenja tice, nijesam mnogo radio preko ovoga sajta i kolekcionara, sve sto sam kupio na sajtu, uredno sam platio i na vrijeme, a sto sam prodao nadam se da su ljudi zadovoljni, jer se niko da sada nije zalio! Ja sam profesionalac i trudim se da radim profesionalno (bar ja tako mislim), a ako nekome smetam jednostavno neka ignorise moje postove i aukcije i neka gleda svoja posla. pedja67 |
mucenice!!!!!!!! |
Edited by - pedja67 on 27/06/2009 20:18:39 |
 |
|
Topic  |
|
|
|