Author |
Topic  |
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 25/06/2009 : 23:27:42
|
quote: Originally posted by bihac-una
quote: Originally posted by dubac
@Bihac Una Stavim veceras neke druge od istog junaka.Samo za tebe.Prati
Sve sam vidio i ima stripova koje trebam i boli glava su ali: jednostavno nesmijem da me nebi prozvali da i tebi napucavam cijene 
Nema veze.Samo ti udri.Bolje ti nego da ih moram sam dizati    |
 |
|
bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 25/06/2009 : 23:32:38
|
quote: Originally posted by bihac-una
@Bihac Una Stavim veceras neke druge od istog junaka.Samo za tebe.Prati
Sve sam vidio i ima stripova koje trebam i boli glava su ali: jednostavno nesmijem da me nebi prozvali da i tebi napucavam cijene 
Nema veze.Samo ti udri.Bolje ti nego da ih moram sam dizati   
Hihihihi,ima i toga sto kazes   |
 |
|
proleterijat
Starting Member

Serbia
3 Posts
Member since 18/05/2006 |
Posted - 26/06/2009 : 00:44:25
|
Dragan Bosanac aka popay NIJE Dejan Borca aka dejanbg. Dragana licno poznajem, Dejana ne, ali smo se par puta culi telefonom, on je drug mog poznanika i skuplja Zagora. Skoro mi je ponudio 29 komada Zagra LMS i ZS za izuzetnu cenu, nisam ulazio u to zbog cega ih po toj ceni daje, i dok sam se ja premišljao iskusni trgovac Dragan je iskoristio priliku!!! Ti s3povi su uglavnom kupljeni na ovom sajtu a popay ih je postavio na kolekcionar.com! A meni ostaje da žalim za propuštenom prilikom!
|
Kad se digne kuka i motika... |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 26/06/2009 : 03:00:35
|
Ne znam kako ne moze biti prevarant.Nisu iste osobe u pitanju,to smo shvatili,ali neka i sami kazu da li se poznaju od ranije ili ne.Na kraju,nije ni to bitno,nabidavanja je itekako bilo i to se ne moze poreci,pogledajte samo one navedene primere nekoliko postova nazad.Zatim taj ZS 53 je jedan kupio od onog drugog,pa je taj prvi opet prodao tom drugom nazad.Glupavo,ali moguce,ali zato je u paketu islo i nabidavanje na aukcijama.Lepo je to izlozio i jedan clan meni na PM. Ne vidim kakav bi interes ja ili srdjandj na primer imali da nekoga optuzujemo za nesto sto nije kriv.Ja sam na primer imao pare da osvojim te stripove,nedavno sam zaradio odredjenu svotu novca,ali nisam hteo da me neko pravi budalom i zaradjuje na mojoj naivnosti. Raspravu treba zakljuciti,svako moze samostalno da sagleda cinjenice i donese svoj sud. Bar za sebe mogu da tvrdim da imam jedan jedini nik istog naziva ma gde bio registrovan,da nisam ni sa kim saradjivao na podizanju cena na aukciji,svima sam osvojene stripove momentalno placao u zavisnosti od moguce brzine realizacije i niko se nije pozalio na mene ama bas nijednom.Stripove ne preprodajem,vec ih skupljam da bi ih citao i uzivao u njima.Svi koji petljaju i mute,znaju istinu i neka zive sa njom,a ako to i mogu da rade ciste savesti,neka se zalud tese da su velike face i opasni kolekcionari i da su svi ostali manje vredni od njih.Svako je mogao ovde procitati dosta toga,pa neka na osnovu toga,a i nekih mozda svojih drugih iskustava donese licni sud.Toliko. |
Edited by - tumen on 26/06/2009 04:41:32 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts
Posted - 26/06/2009 : 03:59:08
|
quote: Originally posted by tumen
nisam hteo da me neko pravi budalom i zaradjuje na mojoj naivnosti.
Svako je mogao ovde procitati dosta toga,pa neka na osnovu toga,a i nekih mozda svojih drugih iskustava donese licni sud.Toliko.
1. U prvoj recenici je sve receno.. Ono sto sam ja hteo da kazem je upravo to, das koliko mislis da treba, a ako neko dize cene, neka dize, ja mu platiti necu sigurno.. 2. I to je isto tacno.. Ja i dalje ne mogu da poverujem da je Popay prevarant i to je moj sud.. Za ostale ne znam.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 26/06/2009 : 10:45:39
|
tek sad sam nasao vremena da procitam sta je sve ovde napisano,koliko uvreda,lazi,tudje maste i najgore mesanja nekih likova koji nit me znaju nit imaju ikakve veze samnom,a o stripovima i da ne govorim posto smatram da je ovo napad na moju licnost javno bi zamolio marka da reaguje marko posto smo imali lepu saradnju,a sve zavrsili preko ekipe iz darkvuda,po ovoj prici ce jos ispasti da ste i ti i momci iz darkvuda prevaranti jer saradjujete samnom pa to je sve smesno,imam gomilu duplikata i moja stvar je kako cu da ih se resim i kome cu da ih prodam i po kojoj ceni na kolekcionaru je moj nik dejanbg i uvek ce biti i sve se moze videti u mom profilu treba li sliku licne karte ovde da stavim da me svi vide marko ovo nije u redu i molim te reaguj,ili obrisi sve postove gde se pominjem ili me iskljuci sa sajta jer ovo je preslo granicu da razni besposlicari na ovaj nacin ubijaju dosadu i povecavaju broj postova dejan |
 |
|
bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts
Posted - 26/06/2009 : 11:12:53
|
Pridruzujem se inicijativi @Markos Takodje zelim da se ukinu postovi gdje se moje ime spominje ili me iskljuci slobodno sa stranice!! Neka svi cuju i znaju,i ozbiljan sam do kraja!!! Zasto da sebi dozvolim,nisam balavac kojem je do ovog a nisam sitni kokosar kojem je potrebno da zaradi za cigare!!!! Covjek sam koji je super situiran u zivotu(hvala bogu)i mogu kupiti i platiti sta zazelim od stripova i sad mene neko tu proziva da se ja zajebavam radi nekog Popaya ili nekih 100-njak Euro a ja ih samo u zadnju godinu potrosio i posteno platio ljudima 10000 za stripove Sve je to za fujjjj veliko!!! |
 |
|
skviki
Average Member

Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 26/06/2009 : 13:51:07
|
Ako neko treba da kuka ovde to sam ja. Prvo su mene optuzili i nacrnili ali ja sam se lepo javio i objasnio i sve je ok sada. Iskreno, jesam sumnjao u Badena ali kad se on javio onda su sumnje nestale. Mislio sam da je neki zajebant ili covek koji radi za Popaja. Hvala bogu nije. Izvinio sam se Badenu i opet cu jer je ljudski pogresiti i priznati gresku. Normalno je da posle onolikih prevara u zadnje vreme svi malo sumnjamo. Ko ne bi posumnjao u clana sa nula komentara koji licitira i odustaje ? Znaci, to je sve razjasnjeno. Ne vidim razloga sto bi se postovi brisali kad smo sve razjasnili. |
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 26/06/2009 : 14:35:20
|
A ne znam, mislim, mogu ja to sve izbrisati, ali sve se ionako razjasnilo i objasnilo, ljudi su vam se ispricali, pa mislim da nema potrebe. |
Trouble will find me |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 26/06/2009 : 14:40:53
|
Da, bili su tuženi, tužitelji, odbrana, advokati, porota, sve se razjasnilo, zatvaramo ovaj slucaj! :D :D |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 26/06/2009 : 14:47:36
|
S jedne strane, žao mi je što ste bili nepravedno optuženi, ali bolje i da je tako, buduci da ste dokazali nevinost, nego da ljudi šute, a dogodi se prevara, jer mozda u nekom drugom slucaju nece biti nevinih. Mada, ljudi bi ipak trebali malo opreznije iznositi tvrdnje o prevarama i imenima, jer ipak ne bi trebalo zanemariti mogucnost da je moguce oblatiti nevinog covjeka. |
Trouble will find me |
 |
|
dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 26/06/2009 : 15:05:45
|
u redu je da se pojedini izvine,ali nije u redu da ovo citaju i drugi koji jos nisu stigli procitati i da stvaraju razne slike,moja molba ipak obrisi |
 |
|
bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts
Posted - 26/06/2009 : 15:29:39
|
quote: Originally posted by dejan borca
u redu je da se pojedini izvine,ali nije u redu da ovo citaju i drugi koji jos nisu stigli procitati i da stvaraju razne slike,moja molba ipak obrisi
Tacno,ko je procitao,procitao je ali nemorase i uvijek dalje citati Jedna prica:
Juce sam dobio ponudu za stripove od covjeka koji mi se javio i to ponudu kakvu dobijes jednom u zivotu i to malo ljudi a vecina tu ponudu nece nikad dobiti Radi se o Zagor stripovima komplet LMS I ZS do broja 330 u ocjeni 5 Covjek se javio ovim rijecima otprilike: Cuo sam da te stripove trazis,vidio sam po raznim forumima da si priznat i posten covjek(tad jos nije vidio ovo prozivanje na forumu) Ja sam se zahvalio na lijepom misljenju i rekao mu da sam upravo prozvan na forum/stripovi.com za neku muljavinu i covjek je otisao da pogleda i na moju srecu nije odustao,znaci nije promijenio misljenje o meni:) Da zakljucim,sta zelim reci sa tim: U buducnosti moze mi se opet ovako nesto desiti ali ce drugi ljudi mene zaobici" mozda" radi ovih postova,tacno????? Znaci,to mi kvari moj rejting,moj glas i moj obraz i ostaje crna mrlja koju ne zelim vise gledati i ne zelim da ljudi u buducnosti citaju o tome Radi toga sam takodje za brisanje tih postova!!! A ako ne zelite,tad ja nemam sta dalje da pricam o tome ovdje,sve sam rekao,mislim???Ili???? |
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Posted - 26/06/2009 : 15:42:42
|
Izvinjavam se svima koje sam pominjao,sta da radim sumnjicav sam covek,a i ovo su opasna vremena nemastine gde svako gleda kako da dodje do neke pare. Ljudski je i gresiti,i ako sam ja zaista pogresio,nije mi tesko da priznam svoju gresku otvoreno. Cinjenica je da je situacija bila mnogo sumnjiva,jednostavno poklopilo se dosta toga i slucaj je tako napravio,tesko ko ne bi posumnjao ko je sve to dobro zapazio.I dalje odredjene sitnice deluju sumnjivo,ali eto da ih zanemarimo.Nadam se samo da ce u buducnosti sve biti mnogo jasnije i transparentnije,a i da ce neka mera u svemu postojati,jer kada nema mere,onda se i sumnja kao posledica normalno javlja. Ja nisam navikao na ovaj svet preprodavanja stripova,na dvostruke i trostruke trgovine i obrtanja stripova,sta da kazem za mene su stripovi nesto drugo,lepa zabava,a ne ozbiljan i unosan posao.Nisam navikao ni da tajim neke stvari i da se smatram nekom privilegovanom grupom koja uvek ima odredjeni prioritet kada nesto treba dobiti(stripovi u nasem slucaju). Nisam ni hteo da iznosim nikakva imena,ali rasprava je to nekako povukla. Ostaje svakako cinjenica,da bi svi mi morali mnogo odgovornije da se ponasamo na aukcijama,da imamo bolju komunikaciju i da ne gledamo bas svaki euro,kunu,dinar da zakinemo gde god je moguce.Pa jesmo li ljudi ili roboti?Mora nam ostati i te ljudskosti. Jos jednom se izvinjavam i zakljucujem diskusiju. |
 |
|
Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts
Member since 06/04/2009 |
Posted - 26/06/2009 : 16:03:37
|
Uzas, koje paranoje. Ovaj je u stvari onaj, ali nije taj, nego je neko drugi. "Pa ti nisi Jakovljevic, ti si neki veci zlikovac, pa ko si ti?" |
Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica |
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Posted - 26/06/2009 : 16:26:45
|
quote: Originally posted by Obelix
Uzas, koje paranoje. Ovaj je u stvari onaj, ali nije taj, nego je neko drugi. "Pa ti nisi Jakovljevic, ti si neki veci zlikovac, pa ko si ti?"
Bas ne bih rekao da je paranoja.Da je u pitanju paranoja,morao bih se smatrati licno ja ugrozen i osecati da mi preti opasnost(naravno neopravdana).Malo se obavesti sta neka rec znaci pre nego sto je napises. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 26/06/2009 : 16:31:20
|
quote: Originally posted by skviki
Ako neko treba da kuka ovde to sam ja. Prvo su mene optuzili i nacrnili ali ja sam se lepo javio i objasnio i sve je ok sada. Iskreno, jesam sumnjao u Badena ali kad se on javio onda su sumnje nestale. Mislio sam da je neki zajebant ili covek koji radi za Popaja. Hvala bogu nije. Izvinio sam se Badenu i opet cu jer je ljudski pogresiti i priznati gresku. Normalno je da posle onolikih prevara u zadnje vreme svi malo sumnjamo. Ko ne bi posumnjao u clana sa nula komentara koji licitira i odustaje ? Znaci, to je sve razjasnjeno. Ne vidim razloga sto bi se postovi brisali kad smo sve razjasnili.
Tebi se posebno izvinjavam, jer si bio prvooptuženi! I od mene izvinjenje, šta se može, sumnjivo je bilo, sad kad se razjesnilo, neka bude tako kako vi kažete, pa samo napred u nove radne pobede! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts
Posted - 26/06/2009 : 17:09:48
|
I sta sad na sve ovo da kaze Popay??? Covek je napljuvan najstrasnije, a nije zasluzio.. Jebes izvinjenje.. Demant i izvinjenje nikad nije iste snage kao prva vest... Alal' vam svima vera... |
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Posted - 26/06/2009 : 17:20:24
|
Sawitchu,mislim da ovu raspravu treba zakljuciti,jer nema svrhe vise.Sto se tice popaya,nema tu sta da se kaze,nije uopste ne znam kako bio popljuvan,iznete su odredjene sumnje,a snaci ce se on vec,uostalom do sada je pokazao da je dosta snalazljiv ako me razumes sta hocu da kazem.Znas i ti njega i neke stvari i uopste ne treba popaya smatrati nekom zrtvom.Neke njegove stavove je bolje i ne iznositi.Neka ostane ovako kako je,nedoreceno u neku ruku,vreme je da se rasprava okonca. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts
Posted - 26/06/2009 : 17:26:57
|
Druze, sto se mene tice, radite sta hocete, ali vas nekoliko je zadovoljilo znatizelju, sujetu ili sta vec i zakljucujete raspravu.. Ja samo hocu da kazem da se covekovo ime razvlacilo javno a on nista nije rekao.. I da li je neko pokusao da se stavi u njegovu poziciju.. Mene je Markos bio optuzio da sam Mr. Brooks i ni "Izvini" nisam dobio i znam kako je to.. Zato sam se i umesao u raspravu.. I ta "afera" nikad nije ni razjasnjena do kraja i isto tako je dosta ljudi moglo procitati moje ime i misliti da sam prevarant a nisam... Uostalom, ovakvim stvarima nikad kraja.. Neka bude tacka. |
 |
|
bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts
Posted - 26/06/2009 : 17:53:17
|
[quote]Originally posted by sawitch
Ja samo hocu da kazem da se covekovo ime razvlacilo javno a on nista nije rekao.
Covjek nije nista rekao i to je posteno,ali ti si dosta ovdje rekao i sad me zanima jedno:
Branis ga citavo vrijeme,jel???I imas pravo ,to je tvoj stav i ti mislis da je covjek ok!!! E sad,po mojoj registraciji na Kolekcionar.com odmah sam ti poslao mail i rekao da sam se registrovao i rekao ti svoj nick koji imam,znaci baden!!!
Zasto nisi u startu ga odbranio i prekinuo to bljuvanje covjeka s tim sto bi rekao:
Halllooo,baden nije Popayev covjek ili sam Popay,ja znam ko je Baden i Baden je taj i taj To mi razbija glavu i nikako da shvatim zasto to nisi uradio i nebi sigurno doslo do ovog do cega je doslo!!!
PS:za one koje neznaju da pojasnim,mozda je neka inteligentna glava i povezala
Ja zivim u Njemackoj,tacnije u pokrajini Baden Württenberg i taj naziv sam uzeo po svom nekom geografskom mjestu zivljenja,kao sto mi je bihac-una takodje geografsko porijeklo,jednostavno  |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts
Posted - 26/06/2009 : 18:01:33
|
Ma ja bre Elvise nisam imao pojma o cemu se na kolekcionaru radi.. Ti si me pitao gde jos ima stripova da se nadje, i izmedju ostalog sam ti rekao za kolekcionar.com i rekao sam ti da je tamo jedan od par postenih Popay i da covek ima gomilu stripova... I da mu se obratis i kazes da sam te ja preporucio.. Tako je i bilo.. I onda mi Culfis kaze da se Popay ovde pljuje i procitam topic i stanem u covekovu odbranu jer mislim da je posten.. Jednostavno ne mogu da poverujem da je taj covek prevarant.. I to i napisem.. A nisam uopste zeleo da gledam ko sta licitira na kolekcionaru jer je ono divlji zapad i svako ima po 50 nikova... Zato sam ti i rekao za Popaya jer znam da se on tim ne bavi.. Malo je skuplji u startu i to je to... Ali covek koji ima nekoliko stotina hiljada stripova sigurno nece gledati da se zajebava za 100 eura i da sam sebi pokvari reputaciju.. Jednostavno mi nelogicno.. To je sve sto sam rekao.. Da sam bio upuceniji u aukcije, naravno da bih se umesao i u vezi toga, ali nisam, jednostavno me ne zanima to.. Ali Popaya poznajem i covek mi je ucinio bezbroj usluga bez da je trazio jedan jedini dinar za uzvrat.. A trosio je i svoj kredit za mobilni sto me zvao svakih pet minuta, i trosio svoje gorivo, i zivce i vreme, a nije morao.. I sad da me neko ubedi da je taj covek prevarant... N E M A S A N S E ! ! ! Pre cu poverovati u neku teoriju zavere i biti paranoik nego u to da je on prevarant ! ! ! |
 |
|
bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts
Posted - 26/06/2009 : 18:08:37
|
quote: Originally posted by sawitch
Ma ja bre Elvise nisam imao pojma o cemu se na kolekcionaru radi.. Ti si me pitao gde jos ima stripova da se nadje, i izmedju ostalog sam ti rekao za kolekcionar.com i rekao sam ti da je tamo jedan od par postenih Popay i da covek ima gomilu stripova... I da mu se obratis i kazes da sam te ja preporucio.. Tako je i bilo.. I onda mi Culfis kaze da se Popay ovde pljuje i procitam topic i stanem u covekovu odbranu jer mislim da je posten.. Jednostavno ne mogu da poverujem da je taj covek prevarant.. I to i napisem.. A nisam uopste zeleo da gledam ko sta licitira na kolekcionaru jer je ono divlji zapad i svako ima po 50 nikova... Zato sam ti i rekao za Popaya jer znam da se on tim ne bavi.. Malo je skuplji u startu i to je to... Ali covek koji ima nekoliko stotina hiljada stripova sigurno nece gledati da se zajebava za 100 eura i da sam sebi pokvari reputaciju.. Jednostavno mi nelogicno.. To je sve sto sam rekao.. Da sam bio upuceniji u aukcije, naravno da bih se umesao i u vezi toga, ali nisam, jednostavno me ne zanima to.. Ali Popaya poznajem i covek mi je ucinio bezbroj usluga bez da je trazio jedan jedini dinar za uzvrat.. A trosio je i svoj kredit za mobilni sto me zvao svakih pet minuta, i trosio svoje gorivo, i zivce i vreme, a nije morao.. I sad da me neko ubedi da je taj covek prevarant... N E M A S A N S E ! ! ! Pre cu poverovati u neku teoriju zavere i biti paranoik nego u to da je on prevarant ! ! !
Moze biti da je i zavjera,ko ce znati???Ja neznam, niti zelim znati,samo dalje od mene Ali da si samo rekao ovdje odmah ja znam ko je Baden,spasio bi i mene i njega ,i naravno obranio ga super,kad ga branis vec,kuzis???
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts
Posted - 26/06/2009 : 18:14:53
|
Kontam, ali stvarno nisam gledao na aukcije pa sa tim nisam bio u to dobro upucen.. Sorry na nepravovremenoj reakciji.. |
 |
|
Topic  |
|