forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Za clana zakonja: rješeno.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 22/06/2009 : 10:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Javio se jednom i kraj. Od završetka aukcije prošlo je 25 dana. Ima negativan komentar da je neaktivan, ja takoder mislim tako. Trebao bi uplatiti u iducih 5 dana (imaš moj broj racuna) ili javiti da odustaješ tako da strip mogu ponovo staviti u prodaju...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 09/07/2009 20:44:09

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 22/06/2009 : 22:12:30  Show Profile Show Extended Profile
Evo, posto sam video ovaj topik, ja bi da malo prokomentarisem u vezi ovog clana.
Pre izvesnog vremena je clan zakonja licitirao na jednoj mojoj aukciji, koju je i osvojio (Mika Mis 26-39; II Kknjiga; biblioteka nostalgija). Javio se bio nakon 4-5 dana. Tada je bio novi na aukcijama, i ja sam mu u prepisci preko mejlova, sve podrobno objasnio u vezi aukcija. Kako smo iz razlicitih drzava, a i da bi izbegli postarinu(na njegov predlog), cekao sam da mi posalje u e-mailu, adresu nekog prijatelja iz Beograda, na koju bih ja poslao strip album. Nije se od zadnjeg dogovora javljao nekih 20-ak dana. Kontaktirao sam ga ponovo. Javio se posle nekih 4-5 dana i rekao da je poslao pare(nije nagovestio na koji nacin)i da moj strip "ceka kod mene priliku", kada ce mi on dati instrukcije o slanju i adresu u Bg. Proslo je opet mesec dana, niti su pare stigle, niti se on interesovao o tome. Da ne smaram sa ovom istorijom - mislim da je jako neozbiljan.
Nisam mu hteo ostavljati negativan, posto nisam ostecen.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41126 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/06/2009 : 22:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ostecen si za proviziju.. To ide negativan kao vrata... Tim komentarom nagovestavas nekom drugom prodavcu da je kupac neozbiljan..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 22/06/2009 : 22:51:44  Show Profile Show Extended Profile
@sawitch
Pa i u pravu si. No, cekao sam da prodje neko vreme, da vidim da li ce jos neko imati negativno iskustvo. Nisam inace gledao njegove komentare, i evo sam sad bas isao da vidim..i vidim da je dobio jedan od clana drmax02..a evo i Obi-wan nije za sada postigao nista sa njim.
Cekacu da vidim da li ce se oglasiti ovde...

Edited by - docA on 22/06/2009 22:53:12
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41126 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/06/2009 : 23:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ja sam brate nekom liku po osvojenoj aukciji napisao mail, postovao ovde topic da mi se javi, i nije se javio posle 15 dana, i dobio je negativan.. Nema tu mnogo filozofije.. Da se bar javi i kaze da ne zna, nov je, zbunio se itd.. pa da mu oprostim... Ne dam mu nikakav komentar, ali ovako NE..
A taj isti se javio drugom korisniku kad mu je ovaj zapretio da ce mu dati negativan...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 25/06/2009 : 14:42:02  Show Profile Show Extended Profile
@Obi-wan
Da li se javio zakonja..?
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/06/2009 : 14:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by docA

@Obi-wan
Da li se javio zakonja..?

Nije. Prošlo je 30 dana.
Hajde, praznici su pa vikend. Dat cu mu još do utorka da uplati.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 25/06/2009 14:46:12
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2009 : 16:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
mislin da triba ogranicit aukcije na maximalno 30 ili 60 dana i da se posli toga ne mogu ostavljat komentari.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29656 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/06/2009 : 16:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

mislin da triba ogranicit aukcije na maximalno 30 ili 60 dana i da se posli toga ne mogu ostavljat komentari.

ja 10 % aukcija realiziram u tom razdoblju
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/06/2009 : 17:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
pa baš zbog toga
ma šalin se,al cinjenica je da neke boli neka stvar za aukcije.
eto 2 miseca oliti 60 dana i finito.

Go to Top of Page

mala prodavnica retkosti
Starting Member

44 Posts

Member since 25/04/2008

Posted - 25/06/2009 : 21:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mala prodavnica retkosti a Private Message
od mene je zakonja izbidao strip 31.05
još se nismo ništa dogovorili

što nema u izlog ima u radnju
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 25/06/2009 : 23:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message
taman sam mu mislio poslati dva stripa na povjerenje(jer 1 vec jesam, a nije ga platio ), kad procitah ovaj topic, sad sam mu poslao mail i dao rok da uplati do ponedjeljka, nakon toga slijedi negativni...
volio bi da svi mi griješimo jer mi se covjek ispricao i rekao da je bio u gužvi s poslom, pa da nije stigao realizirati aukcije...
ukoliko je to istina, ja mu se ovdje javno ispricavam zbog nepovjerenja
ukoliko nije

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/06/2009 : 15:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by tomislav.baretic

taman sam mu mislio poslati dva stripa na povjerenje(jer 1 vec jesam, a nije ga platio ), kad procitah ovaj topic, sad sam mu poslao mail i dao rok da uplati do ponedjeljka, nakon toga slijedi negativni...
volio bi da svi mi griješimo jer mi se covjek ispricao i rekao da je bio u gužvi s poslom, pa da nije stigao realizirati aukcije...
ukoliko je to istina, ja mu se ovdje javno ispricavam zbog nepovjerenja
ukoliko nije

Tomislave. Nitko zakonju ovdje ne naziva prevarantom. Ja samo zahtjevam da ispoštuje aukcije. Ako je imao vremena licitirati, ima i za obaviti. 30 dana je više nego dovoljno. 7 dana je dovoljno. Ponekad je dovoljan 1 dan, a nekada i par sati da se sve dogovori. Ja cak vjerujem da je on zauzet (ali ne baš toliko da nema 5 minuta), ali neki red se mora znati (mora nauciti poštivati tude vrijeme).

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/06/2009 : 15:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
neka marko stavi rok od 30 dana da se obavi aukcija i amen.
nema smisla ovako odugovlacit

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 26/06/2009 : 16:10:52  Show Profile Show Extended Profile
@Obi-wan
Ukoliko se ne javi za jos neko dogledno vreme, da li ces mu ostaviti negativni? Ja nesto razmisljam..vec sam naveo gore da mi je javio zadnji put da je poslao 60kn, iako je sa postarinom trebalo biti 100 kn. To nije stiglo, i proslo je vec mnogo vremena, niti je objasnio nacin slanja, niti se interesovao posle odredjenog vremena..a i jako skrt na recima..sve se svodilo u korespodenciji preko e-maila, na njegove dve-tri recenice...po meni jako neozbiljno!
Ja sam prosto davio ljude iz Hrvatske od kojih sam kupovao stripove, dok sve lepo ne objasnim i kako cu maskirati novac u tiskanici(svi iskusni znaju o cemu sam to davio) a hvala Bogu - uvek je sve bilo par excellence!

Sawitch je u pravu za sve sto je rekao o situaciji. Ja sam evo bas cekao da vidim kako ce izgledati i tvoje iskustvo sa njim. U profilu stoji da je penzioner, 65 godina, iz Velike Gorice, ali nema niti jedan post na forumu. Ja mu jos uvek necu ostavljati negativni, jer sam odlucio da jos malo sacekam.Bilo bi zgodno da se javi i makar mi objasni sta je zapravo po sredi!
ALI...

Edited by - docA on 26/06/2009 16:28:40
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 26/06/2009 : 17:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message
evo covjek mi se uredno javio na mail i veli da ce se svima uredno javiti i podmiriti svoje obaveze, koliko vidim i sad je online na forumu pa bi bilo dobro da se javi ako ovo cita...

@obi- u potpunosti se slažem sa tobom, ja isto volim cim prije riješiti završile aukcije, u protivnom se samo gomilaju i nema preglednosti...

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 27/06/2009 : 17:11:27  Show Profile Show Extended Profile
Meni se nije javio! Koliko to treba da cekam?!
Nemam nikakve obaveze prema njemu! Strip ne vracam u prodaju, ali cu uraditi neku razmenu sa jednim covekom.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 27/06/2009 : 18:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by docA

Meni se nije javio! Koliko to treba da cekam?!
Nemam nikakve obaveze prema njemu! Strip ne vracam u prodaju, ali cu uraditi neku razmenu sa jednim covekom.

Javio mi se jucer i rekao da je uplatio...

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 27/06/2009 : 18:46:58  Show Profile Show Extended Profile
Od poslednjeg dana kada mi je javio da je poslao 60 KN (16.maj), iako je trebao da posalje 102 KN(zaokruzili smo na 100 KN), jer je toliko bilo sa PTT troskovima..a on je predlozio "onu drugu varijantu" sa prijateljem iz Beograda, na koju sam ja jos radije pristao.
PROSLO 42 DANA OD TOG POSLEDNJEG KONTAKTA!!
OSTALIMA SE JAVIO U PRETHODNIH NEKOLIKO SATI, A MENE NE KONTAKTIRA?! MISLIM DA JE TREBAO AKO JE VEC ZNAO DA POSTOJI OVAJ TOPIK, DA I MENE POD HITNO KONTAKTIRA, JER JA CEKAM I NAJDUZE!!

Kako taj novac koji kaze da je poslao, naravno, nije stigao, i on se nije interesovao, nije me kontaktirao na e-mail za sve ovo vreme..kako ja to trebam sve to shvatiti??!!.

Jako sam skeptican po pitanju bilo kakve moguce saradnje, pa cak i da se javi. Sta ce mi onda reci? Da je slao, a novac "verovatno nije stigao", no on je zaboravio da me kontaktira, jer je nesto bio zauzet..!!

Go to Top of Page

zakonja
Starting Member

Croatia
2 Posts

Member since 21/04/2009

Posted - 27/06/2009 : 21:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send zakonja a Private Message
Poštovani
nakon što sam procitao sva vaša promišljanja o meni ipak sam se odlucio javiti. U mom cetrdeset godišnjem radnom vijeku kada bih sakupio sve primjedbe nebi mogao popuniti vaš dio foruma o zakonji, a vjerujte radio sam izuzetno odgovorne poslove. No to nije niti bitno.
Uglavnom, radi se o tome da su se na mom e mail pobrisalie poruke. Nakon rekonstrukcije dogadanja i skopljanja po papirima zabilješke o Vašim racunima, svima za koje znam puno ime - login - adresu sam se javio. Molim da se javi tko je propušten.

Nisam neozbiljan a još manje prevarant, a pogotovo za iznose o kojima govorimo.Spominje se i škrtost što je uprtavo smiješno ali preuzimam krivnju na sebe, meni se to dogodilo i daljna rasprava je suvišna.

Ako želite dati negativnu ocjenu samo dajte, oan ceme sprijeciti u sudjelovanju pri aukcijama, ali što se može.

Istina, pomalo sam se sukobio sa - ne znam login- osobom kod koje sam na aukciji dobio nešto što sam tražio godima -Politikin zabavn
ik- i to zbog moje nervozne reakcije. To mi je žao.

Istina je da nisam poslušao gosp. "Mika miša" i poslao novce po njegovim uputama, ali i to je moj problem. Žao mi je što se gosp. iznervirao.

Eto toliko o neozbiljnom clanu i mislim, da smo s raspravom gotovi. Kome smetan ima sustav ocjena, tko želi nastaviti neka mi se javi ako se ja nisam javio njemu.

Hvala na razumijevanju.
pozdrav
zakonja
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 27/06/2009 : 21:53:56  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by zakonja

Poštovani
nakon što sam procitao sva vaša promišljanja o meni ipak sam se odlucio javiti. U mom cetrdeset godišnjem radnom vijeku kada bih sakupio sve primjedbe nebi mogao popuniti vaš dio foruma o zakonji, a vjerujte radio sam izuzetno odgovorne poslove. No to nije niti bitno.
Uglavnom, radi se o tome da su se na mom e mail pobrisalie poruke. Nakon rekonstrukcije dogadanja i skopljanja po papirima zabilješke o Vašim racunima, svima za koje znam puno ime - login - adresu sam se javio. Molim da se javi tko je propušten.

Nisam neozbiljan a još manje prevarant, a pogotovo za iznose o kojima govorimo.Spominje se i škrtost što je uprtavo smiješno ali preuzimam krivnju na sebe, meni se to dogodilo i daljna rasprava je suvišna.

Ako želite dati negativnu ocjenu samo dajte, oan ceme sprijeciti u sudjelovanju pri aukcijama, ali što se može.

Istina, pomalo sam se sukobio sa - ne znam login- osobom kod koje sam na aukciji dobio nešto što sam tražio godima -Politikin zabavn
ik- i to zbog moje nervozne reakcije. To mi je žao.

Istina je da nisam poslušao gosp. "Mika miša" i poslao novce po njegovim uputama, ali i to je moj problem. Žao mi je što se gosp. iznervirao.

Eto toliko o neozbiljnom clanu i mislim, da smo s raspravom gotovi. Kome smetan ima sustav ocjena, tko želi nastaviti neka mi se javi ako se ja nisam javio njemu.

Hvala na razumijevanju.
pozdrav
zakonja

From: Ante Obuljen
To: kontrastein
Sent: Saturday, May 16, 2009 8:20 PM
Subject: Re: Aukcija Mika MIs Nostalgija (52 kn +ptt = 100kn)

ok

ja sam poslao 60 kn to je bitno , pa neka Mika ceka kod tebe povoljan trenutak.
Pozdrav
Ante

______________________________cela sadrzina poslednje poruke

Pozdrav i Vama!
docA

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 27/06/2009 : 22:06:57  Show Profile Show Extended Profile
@zakonja
I, samo da napomenem: Ja sam Vama, nakon onih 18 dana, pošto se niste javljali ("a onda" rekli da se javljate "vec sutradan"), napisao da nije nikakav problem ako odustajete od kupovine stripa i da mi trebate samo to javiti - ništa više od toga.

Go to Top of Page

zakonja
Starting Member

Croatia
2 Posts

Member since 21/04/2009

Posted - 27/06/2009 : 22:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zakonja a Private Message
Što Doca to sada dokazuje i cemu podebljane recenice. Lijepo sam rekao da nisam novce posloa po njegovim uputama vec obicnim pismom i da je to moj problem. Nisam tu ništa htio naglašavati niti detaljnije objašnjavti jer nije potrebno. Ništa ne tražim i naglasio sam da je to moj iskljucivi problem zapravo problema i nema.No kada netko želi praviti problem uvijek nade neku nejasnocu. Gospodine, imate priliku dati negativnu ocijenu i ništa više.

Isto sam napisao da svako tko želi nastaviti pa tako i doticni gosp., a nisam mu se javio , neka se javi sa podatcima

Mislim da sam bio jasan.

Ako netko i dalje želi razvijati teorije, neka izvoli ali bez mene.

Pozdrav

zakonja
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 27/06/2009 : 22:47:15  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by zakonja

Što Doca to sada dokazuje i cemu podebljane recenice. Lijepo sam rekao da nisam novce posloa po njegovim uputama vec obicnim pismom i da je to moj problem. Nisam tu ništa htio naglašavati niti detaljnije objašnjavti jer nije potrebno. Ništa ne tražim i naglasio sam da je to moj iskljucivi problem zapravo problema i nema.No kada netko želi praviti problem uvijek nade neku nejasnocu. Gospodine, imate priliku dati negativnu ocijenu i ništa više.

Isto sam napisao da svako tko želi nastaviti pa tako i doticni gosp., a nisam mu se javio , neka se javi sa podatcima

Mislim da sam bio jasan.

Ako netko i dalje želi razvijati teorije, neka izvoli ali bez mene.

Pozdrav

zakonja

U vasem prethodnom postu ne navodite "da ste poslali obicnim pismom"

Bili ste jasni.
Meni - APSOLUTNO!

Izvinite ako Vas uznemiravaju moje reperkusije.
Nemojte dalje reagovati i onda necu ni jA.

U pravu ste, rasprava je završena. Mislim da je najbolje da ovde stavimo tacku.

Go to Top of Page

mala prodavnica retkosti
Starting Member

44 Posts

Member since 25/04/2008

Posted - 29/06/2009 : 22:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mala prodavnica retkosti a Private Message
javio se covek i rekoa da ce poslati novac u pismu
skrenuo sam mu pažnju da to ne cini jer nece stici,
hvala mu što se javio i izvinjenje ako ga je prozivka pogodila

što nema u izlog ima u radnju
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 29/06/2009 : 22:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Meni stigao novac na racun...

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000