Author |
Topic |
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
592 Posts
Member since 17/02/2005 |
Posted - 23/06/2009 : 00:52:37
|
Opet tražim Maslacak, strip magazin koji se izdavao, rekao bih, u Osijeku. Tragam za jednim brojem kojega sam zadnji put vidio negdje 1988., 1989., tako nešto, pa molim one koji imaju koji broj da mi se jave. Hvala, o, hvala!
|
Humbert Coe |
Edited by - globinjo on 23/06/2009 05:06:21
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40291 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 23/06/2009 : 01:16:23
|
Mislim da si pogresio sobu.. Ovo treba da ide u potraznju.. Ali u svakom slucaju srecno ti bilo u trazenju.. :) |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
592 Posts
Posted - 23/06/2009 : 02:48:53
|
quote: Originally posted by sawitch
Mislim da si pogresio sobu.. Ovo treba da ide u potraznju.. Ali u svakom slucaju srecno ti bilo u trazenju.. :)
Da stvar bude bolja, nisam pogriješio sobu, no možda nisam dovoljno dobro precizirao. Dakle, ne tražim ga u smislu da ga moram imati, nego tražim neke informacije o njemu. Zato bi bilo bolje da je u topicu Stripovi jer ovako nitko nece niti otvoriti temu. :( Zamolba da se vrati u Stripove. |
Humbert Coe |
Edited by - Humbert Coe on 23/06/2009 02:49:23 |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 23/06/2009 : 10:38:49
|
quote: Originally posted by mcn
Onaj jedan specijalni strip/animacija broj kojeg je uredio Zimonic. Unutra bilo on, Marussich, neki Rusi i ubij me sad napamet? Imam ga negdje, ali ne znam gdje. :)
mcn
a što ti nemaš? ako netko treba neki podatak iz domace strip scene ti ceš to sigurno znati svaka ti cast |
Moj strip Moje aukcije |
|
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
592 Posts
Posted - 23/06/2009 : 15:59:51
|
Onaj jedan specijalni strip/animacija broj kojeg je uredio Zimonic. Unutra bilo on, Marussich, neki Rusi i ubij me sad napamet? Imam ga negdje, ali ne znam gdje. :)
mcn
Bit ce da je to to. Sjecam se prica(a, bome, citah zadnji put prije 20 godina) o sirocetu, nahocetu koje nitko nije htio pa ga primili klošari svirci, zatim price o Noi te neke, ako ovo zadnje nije paramnezija,o Zemlji nakon nuklearne katastrofe. Traži, traži ! Ako ja mogu imati sve Borovnice(ukljucujuci prvo izdanje prve), stare Citate, Bocka(ukljucujuci Siriuse gdje se pojavljivao), sve Q-ove od kojih mi je najdraži broj 12... Da dalje ne nabrajam. Hvala. |
Humbert Coe |
Edited by - Humbert Coe on 23/06/2009 16:01:58 |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 24/06/2009 : 18:21:58
|
quote: Originally posted by Humbert Coe
mcn
Bit ce da je to to. Sjecam se prica(a, bome, citah zadnji put prije 20 godina) o sirocetu, nahocetu koje nitko nije htio pa ga primili klošari svirci, zatim price o Noi te neke, ako ovo zadnje nije paramnezija,o Zemlji nakon nuklearne katastrofe. Traži, traži ! Ako ja mogu imati sve Borovnice(ukljucujuci prvo izdanje prve), stare Citate, Bocka(ukljucujuci Siriuse gdje se pojavljivao), sve Q-ove od kojih mi je najdraži broj 12... Da dalje ne nabrajam. Hvala.
-Djecija revija "MASLACAK".....IZDAVACKI CENTAR REVIJE: RADNICKO SVEUCILIŠTE "BOŽIDAR MASLARIC"----OSIJEK----Kuhaceva br.29
-1985/86 godina,broj 6,godina Xl
-Sadržaj;
Joško Marušic;Grad.......... E.Fedorenko i D.Lamb; Svacije dijete..... K.Zimonic i I.Puljak; Strip ljetnje noci Jovica Maricic: Noeva barka Goran Delic; Smec Gorton Zlatko Grgic; Otac i sin
-Da li je to taj strip?To tražiš? |
|
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
592 Posts
Posted - 24/06/2009 : 20:25:58
|
quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by Humbert Coe
mcn
Bit ce da je to to. Sjecam se prica(a, bome, citah zadnji put prije 20 godina) o sirocetu, nahocetu koje nitko nije htio pa ga primili klošari svirci, zatim price o Noi te neke, ako ovo zadnje nije paramnezija,o Zemlji nakon nuklearne katastrofe. Traži, traži ! Ako ja mogu imati sve Borovnice(ukljucujuci prvo izdanje prve), stare Citate, Bocka(ukljucujuci Siriuse gdje se pojavljivao), sve Q-ove od kojih mi je najdraži broj 12... Da dalje ne nabrajam. Hvala.
-Djecija revija "MASLACAK".....IZDAVACKI CENTAR REVIJE: RADNICKO SVEUCILIŠTE "BOŽIDAR MASLARIC"----OSIJEK----Kuhaceva br.29
-1985/86 godina,broj 6,godina Xl
-Sadržaj;
Joško Marušic;Grad.......... E.Fedorenko i D.Lamb; Svacije dijete..... K.Zimonic i I.Puljak; Strip ljetnje noci Jovica Maricic: Noeva barka Goran Delic; Smec Gorton Zlatko Grgic; Otac i sin
-Da li je to taj strip?To tražiš?
To, to, to tražim. Svacije dijete, Noeva barka, Smec Gorton. Bome , dobro sam upamtio pa sam lako prepoznao epizode. Svaka cast na ovome! Hvala, hvala!
|
Humbert Coe |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 24/06/2009 : 20:32:23
|
-Ostavio sam ti onaj zabavnik kod Željka,a kada budem navracao ponovno,ostavim ti i ovaj broj MASLACKA.Z..... nisu odlicni,pa ih nisam niti donosio,a iz kompleta nebih vadio.Nadam se da ne zamjeraš... |
|
|
Humbert Coe
Average Member
Croatia
592 Posts
Posted - 24/06/2009 : 23:58:27
|
quote: Originally posted by dveribad
-Ostavio sam ti onaj zabavnik kod Željka,a kada budem navracao ponovno,ostavim ti i ovaj broj MASLACKA.Z..... nisu odlicni,pa ih nisam niti donosio,a iz kompleta nebih vadio.Nadam se da ne zamjeraš...
Štono bi rekli, alal ti vera! Usput, ima li tko informacije o Svetom gralu? |
Humbert Coe |
|
|
|
Topic |
|
|
|