ako si me pokusavao kontaktirati u vezi osvojenih Zagora na aukcijama, javljam da je sajt na kojem stoji mail adresa navedena u profilu trenutacno srusen pa su i svi mejlovi trenutno nedostupni (isto vrijedi i za sve one koji su me iz ovog ili onog razloga pozeljeli cuti na toj mejl adresi )
ako si me pokusavao kontaktirati u vezi osvojenih Zagora na aukcijama, javljam da je sajt na kojem stoji mail adresa navedena u profilu trenutacno srusen pa su i svi mejlovi trenutno nedostupni (isto vrijedi i za sve one koji su me iz ovog ili onog razloga pozeljeli cuti na toj mejl adresi )
-Mislim da je Danijel na moru,odnosno- na godišnjem odmoru
hvala ti što si odgovorio, naravno da sam spojio ove praznike (kao uostalom i svaki pošteni gradanin ove zemlje) u Zagrebu sam slijedeci tjedan a onda 06.07. na ovogodišnji zasluženi godišnji odmor do 31.07. u Novalju (tocnije Gajac) na Pagu, pa ako je netko u to vrijeme u blizini nek se javi (098/592715) možemo popiti hladnu pivu, nešto pojesti ili put Zrca