forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Za clana: dmar
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 25/06/2009 : 16:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
Pozdrav,

ako si me pokusavao kontaktirati u vezi osvojenih Zagora na aukcijama, javljam da je sajt na kojem stoji mail adresa navedena u profilu trenutacno srusen pa su i svi mejlovi trenutno nedostupni (isto vrijedi i za sve one koji su me iz ovog ili onog razloga pozeljeli cuti na toj mejl adresi )

De se javi ili na PM ovdje na forumu ili na mejl forestofdespair@gmail.com

http://matanovogumno.blogspot.com

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 25/06/2009 : 16:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Mali_Mate

Pozdrav,

ako si me pokusavao kontaktirati u vezi osvojenih Zagora na aukcijama, javljam da je sajt na kojem stoji mail adresa navedena u profilu trenutacno srusen pa su i svi mejlovi trenutno nedostupni (isto vrijedi i za sve one koji su me iz ovog ili onog razloga pozeljeli cuti na toj mejl adresi )

-Mislim da je Danijel na moru,odnosno- na godišnjem odmoru
Go to Top of Page

dmar
New Member

Croatia
249 Posts

Member since 27/10/2005

Posted - 26/06/2009 : 08:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dmar a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by Mali_Mate

Pozdrav,

-Mislim da je Danijel na moru,odnosno- na godišnjem odmoru

hvala ti što si odgovorio, naravno da sam spojio ove praznike (kao uostalom i svaki pošteni gradanin ove zemlje) u Zagrebu sam slijedeci tjedan a onda 06.07. na ovogodišnji zasluženi godišnji odmor do 31.07. u Novalju (tocnije Gajac) na Pagu, pa ako je netko u to vrijeme u blizini nek se javi (098/592715) možemo popiti hladnu pivu, nešto pojesti ili put Zrca
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000